Samling på Skeikampen 9. - 11. desember

Postet av Njård - Langrenn den 14. Okt 2016

NB! Dere som være med på samlingen, men bor privat på hytter, må gi beskjed til Fredrik Ottesen: fot@raeder.no. (Vi må vite hvor mange som er med, slik at vi har nok trenere.)

Ettersom antall deltakere har vokst hvert år, har vi flyttet arrangementet til Skeikampen i år. Vi bor på det såkalte velkomstsenteret på Skeikampen (tidligere Thon hotell Gausdal), og trener i flotte løyper i området rundt.

Samlingen innebærer trening for Rekrutt 10 år og eldre og fullt opphold med sosiale arrangementer. Det er mulig å melde på familie med yngre barn også, men vi har ikke organisert trening for barn under 10 år (født 2008 og senere).

Velkomstsenteret har leiligheter/rom med hhv 5, 4, 3 og 2 sengeplasser. For å få plass til så mange som mulig, må vi be alle være fleksible med hensyn til romfordeling. Er det noen dere gjerne vil bo sammen med, må dere sende en mail til mailadressen under. Vi kan ikke garantere at alle får oppfylt sine ønsker om spesifikke romtyper. Romfordelingen gjøres så godt vi kan, og eventuelle bytter må dere ordne selv. Dersom yngre barn blir meldt på uten foreldre, er det viktig at dere avtaler med andre foreldre de kan bo med og som tar ansvar for barnet og hjelper med riktig påkledning/smøring osv.

Alle rom har egne bad (og det er angivelig et badebasseng på senteret). Sengetøy må medbringes. Mer info om senteret finnes her: http://www.skeikampen.no/overnatting/hytter-leligheter-rom/velkomstsenteret

Prisen for overnatting på Velkomstsenteret i rom for 1-6 personer inkl. helpensjon (fra middag fredag til lunsj søndag):

  • Voksen fra 16 år: NOK 1.220
  • Ungdom 10-15 år: NOK 1.060
  • Barn 0-9 år: NOK 760

Vi har nå opprettet påmelding med betaling via hjemmesiden til Njård Langrenn. Logg inn som vanlig og gå til ”påmeldingsfanen”.

NB!
Pga forskjellige priser for voksen/ungdom/barn, kommer dette opp som flere linjer i påmeldingssystemet. Vær nøye med å velge riktig familiemedlems navn i riktig prisgruppe.
Dersom du skal melde på foreldre eller barn (søsken) som ikke er medlemmer i Njård, melder du på i medlemmets navn (men i den riktige prisklassen). Send så mail på mailadressen under og informer om riktig navn på de påmeldte.

Ønske om romfordeling og ev. spørsmål sendes på email til: fot@raeder.no mob: 93601417

Her er det førstemann til mølla;

FRIST FOR PÅMELDING ER 23. november 2016

Vi gleder oss til en sosial og treningsrik helg og håper på mye snø!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.