Bestilling av Njård langrennstøy, frist 21. desember!

Postet av Njård - Langrenn den 19. Des 2016

Vi har nå åpnet bestillingsvindu for Njårds langrennskolleksjon. NB! Det er en kort bestillingsperiode på kun tre dager, frem til midnatt onsdag 21. desember. Leveringstiden er 5-6 uker, altså før vinterferien.

Kolleksjonen bestilles gjennom denne linken: http://www.original.no/teamshop/

Brukernavn: njardil

(For å se hvordan Njårdklærne vil se ut, trykk den røde boksen ”Se teamets design her”. Vi har fått nye sponsorer, så det vil bli endringer i sponsortrykk).

Vi har fått låne størrelsesprøver. Vi erfarer hvert år at noen bestiller feil størrelse, og anbefaler at dere ser og prøver prøvekolleksjonen før dere bestiller. Denne vil være tilgjengelig i Njårdbutikken i Njårdhallen i åpningstiden (8-16) t.o.m onsdag. Om dere ikke ha anledning til å dra dit, må dere se på størrelsesguiden på websiden. Mange synes at barnejakkene er små i størrelsen (ermelengden), og mange går opp en strørrelse på disse i.f.t buksene.

Alle prøvene vi har fått er i den tynneste modellen (Star X) og konkurransedressene, se under.

Swix har flere forskjellige modeller. Lurer du på hvilken som egner seg for deg?
STAR X - er det rimeligste og tynneste alternativet
TEAM X – varmere, for oppvarming og trening
STAR X SOFTSHELL – varmest, for oppvarming/trening/fritidsklær, dyrest
MISSION X- elite, for aktiv trening
NORDIC X - rennklær (NET - nytt stoff D/H-modell, REV er stoff som tidligere, se info under)

NB! For dem som skal bestille konkurransedress:

Juniormodellene på konkurransedressen har samme stoff som tidligere. Dame/herremodellene har fått et nytt (og enda tynnere) stoff (heter NET på websiden). Dersom det ønskes voksenstørrelser i samme stoff som junior (som tidligere), må man bestille unisexmodellene (heter REV på websiden).


" class="redactor-linkify-object" />
Smørekurs 30. november og 7. desember

Postet av Njård - Langrenn den 16. Nov 2016

Alle barn (og voksne) fortjener gode ski! Dårlige ski kan ødelegge mye skiglede! Er du ikke ekspert, men tenker at du har noe å lære om smøring?

VI SER AT DET NESTEN ER DE SAMME SOM KOMMER PÅ SMØREKURS HVERT ÅR. Mange flere burde benytte sjansen til å få noen gode råd!

HER BURDE DET NESTEN VÆRE FREMMØTEPLIKT FOR ALLE FORELDRE (og eldre barn/ungdom som bør lære seg å smøre ski selv etterhvert)

Grunnkurs: onsdag 30. november kl 19

Kurs for viderekomne: onsdag 7. desember kl 19

Begge kursene er i Klubbhuset i Jensmessveien 1 (v/tennisboblen) (Ikke i Njårdhallen)

Kursholder: Thomas Jenssen

Kurset er gratis, men for å ha oversikt over hvor mange som kommer, ber vi dere melde dere på via medlemssystemet (samme sted som dere betaler treningsavgift etc.)

Adrena lagersalg

Postet av Njård - Langrenn den 15. Nov 2016
Bestilling av Njård dunjakke

Postet av Njård - Langrenn den 7. Nov 2016

Vi har nå åpnet et bestillingsvindu for Njård dunjakker. Vinduet er åpent t.o.m 14. november, og jakkene kan hentes på Milsluker'n ca 1. desember.

Pris for barn (junior): kr. 1.100

Pris dame/herre: kr. 1.500

Vi vil ha noen få størrelser (kun 10 år, 14 år, dame L og dame XL) tilgjengelig for prøving på hyggekvelden i Njård Langrenn (9/11) på Huseby Skole.

Her er linken: BESTILLING DUNJAKKE


Hyggekveld 9. november

Postet av Njård - Langrenn den 2. Nov 2016

Her er link til presentasjonen: Hyggekveld

Og her er et par bilder fra den spennende trekningen i lotteriet..

____

Vi inviterer til hyggekveld for alle i Njård Langrenn onsdag 9. november kl 18-20 på Huseby Skole. Vi ønsker alle små og store Njårdere velkommen!

Dette er en tradisjon vi har hatt i mange år, og det er alltid stor stemning.

Her blir det gitt litt informasjon om hva som skjer i klubben kommende skisesong. Vi viser bilder og kanskje video. Vi serverer gratis mat (pizza el.l), saft, kaker og kaffe. Det blir lotteri med flotte gevinster! Husk å ta med kontanter (gjerne mynter).

Vi blir stadig flere i langrennsgruppen, og venter rekordmange på hyggekvelden. Vi trenger hjelp til en del oppgaver:

- Sette frem stoler fra kl 17.30
- Bake kaker
- Ta med termos med kaffe
- Servering av mat/drikke
- Rydding av lokalet/sette på plass stoler etter kl 20 (er vi mange, går det raskt!)
- Gevinster til lotteriet

Er det noe spesielt du kan hjelpe til med? Ta kontakt med Marte Thorsby, marte.thorsby@ifpi.no, mob: 996 02 959 eller Ane Varden, anevarden@gmail.com, mob: 926 08 912, senest fredag morgen (4. oktober). Er det ikke nok som melder seg innen da, vil vi fordele vi oppgaver til årskullene.

VELKOMMEN!
Bestilling av Njårds langrennsklær

Postet av Njård - Langrenn den 17. Okt 2016

Vi har nå åpnet bestillingsvindu for Njårds langrennskolleksjon. Bestillingsvinduet stenger ved midnatt fredag 28. oktober (NB! ny dato). Leveringstiden er 5-6 uker.

Kolleksjonen bestilles gjennom denne linken: http://www.original.no/teamshop/

Brukernavn: njardil

(For å se hvordan Njårdklærne vil se ut, trykk den røde boksen ”Se teamets design her”. Vi har fått nye sponsorer, så det vil bli endringer i sponsortrykk).

Vi har fått låne en prøvekolleksjon. Vi erfarer hvert år at noen bestiller feil størrelse, og anbefaler at dere ser og prøver prøvekolleksjonen før dere bestiller. Om dere ikke ha anledning til det, må dere se på størrelsesguiden på websiden. Mange synes at barnejakkene er små i størrelsen, og mange går opp en strørrelse på disse.

Prøvekolleksjonen vil være tilgjengelig i Njårdbutikken i Njårdhallen i åpningstiden hele bestillingsperioden (mand-fredag 8-16 + tirsdag 17-19).

Det vil også være mulig å se og prøve kolleksjonen torsdag 20. oktober kl 20-21 i Pershallen (utenfor øvre gymsal etter trening), samt mandag 24. oktober kl 18.00-20.15 utenfor Njårdbutikken i Njårdhallen.

Swix har flere forskjellige modeller. Lurer du på hvilken som egner seg for deg?
STAR X - er det rimeligste og tynneste alternativet
TEAM X – varmere, for oppvarming og trening
STAR X SOFTSHELL – varmest, for oppvarming/trening/fritidsklær, dyrest
MISSION X- elite, for aktiv trening
NORDIC X - rennklær (NET - nytt stoff D/H-modell, REV er stoff som tidligere, se info under)

NB! For dem som skal bestille konkurransedress:

Juniormodellene på konkurransedressen har samme stoff som tidligere. Dame/herremodellene har fått et nytt (og enda tynnere) stoff (heter NET på websiden). Dersom det ønskes voksenstørrelser i samme stoff som junior (som tidligere), må man bestille unisexmodellene (heter REV på websiden). Størrelsene her følger herrestørrelser i størrelsesguiden som ligger på websiden.

Vi har kun fått kolleksjonsprøver i på NET-varianten, og dessverre ingen barnestørrelser. Ved bestilling av konkurransedress for barn (junior), må dere bruke størrelsesguiden.


Ved spørsmål; kontakt Ane Varden, mobil 92608912, e-mail: anevarden@gmail.com.
Samling på Skeikampen 9. - 11. desember

Postet av Njård - Langrenn den 14. Okt 2016

NB! Dere som være med på samlingen, men bor privat på hytter, må gi beskjed til Fredrik Ottesen: fot@raeder.no. (Vi må vite hvor mange som er med, slik at vi har nok trenere.)

Ettersom antall deltakere har vokst hvert år, har vi flyttet arrangementet til Skeikampen i år. Vi bor på det såkalte velkomstsenteret på Skeikampen (tidligere Thon hotell Gausdal), og trener i flotte løyper i området rundt.

Samlingen innebærer trening for Rekrutt 10 år og eldre og fullt opphold med sosiale arrangementer. Det er mulig å melde på familie med yngre barn også, men vi har ikke organisert trening for barn under 10 år (født 2008 og senere).

Velkomstsenteret har leiligheter/rom med hhv 5, 4, 3 og 2 sengeplasser. For å få plass til så mange som mulig, må vi be alle være fleksible med hensyn til romfordeling. Er det noen dere gjerne vil bo sammen med, må dere sende en mail til mailadressen under. Vi kan ikke garantere at alle får oppfylt sine ønsker om spesifikke romtyper. Romfordelingen gjøres så godt vi kan, og eventuelle bytter må dere ordne selv. Dersom yngre barn blir meldt på uten foreldre, er det viktig at dere avtaler med andre foreldre de kan bo med og som tar ansvar for barnet og hjelper med riktig påkledning/smøring osv.

Alle rom har egne bad (og det er angivelig et badebasseng på senteret). Sengetøy må medbringes. Mer info om senteret finnes her: http://www.skeikampen.no/overnatting/hytter-leligheter-rom/velkomstsenteret

Prisen for overnatting på Velkomstsenteret i rom for 1-6 personer inkl. helpensjon (fra middag fredag til lunsj søndag):

  • Voksen fra 16 år: NOK 1.220
  • Ungdom 10-15 år: NOK 1.060
  • Barn 0-9 år: NOK 760

Vi har nå opprettet påmelding med betaling via hjemmesiden til Njård Langrenn. Logg inn som vanlig og gå til ”påmeldingsfanen”.

NB!
Pga forskjellige priser for voksen/ungdom/barn, kommer dette opp som flere linjer i påmeldingssystemet. Vær nøye med å velge riktig familiemedlems navn i riktig prisgruppe.
Dersom du skal melde på foreldre eller barn (søsken) som ikke er medlemmer i Njård, melder du på i medlemmets navn (men i den riktige prisklassen). Send så mail på mailadressen under og informer om riktig navn på de påmeldte.

Ønske om romfordeling og ev. spørsmål sendes på email til: fot@raeder.no mob: 93601417

Her er det førstemann til mølla;

FRIST FOR PÅMELDING ER 23. november 2016

Vi gleder oss til en sosial og treningsrik helg og håper på mye snø!
Klubbuke hos Milsluker'n

Postet av Njård - Langrenn den 14. Okt 2016

Uke 42 (17. - 22. oktober) er det klubbuke hos Milsluker'n med mange gode tilbud!

Husk å si du er fra Njård. (Eller ta gjerne med Milsluker'n-kortet, om du har det. Fås i Njårdbutikken i Njårdhallen).
Rulleskirenn Holmenkollen 20. og 27. september

Postet av Njård - Langrenn den 14. Sep 2016

Her er link til INVITASJONEN (kommer). Dette ser gøy ut! Lyn har også planer om tre rulleskirenn til våren.

NB! Påmelding skjer via Minidrett. Ved påmelding får dere spørsmål om dere selv eller klubben skal betale. Velg "Klubben betaler". Men for at vår påmeldingsansvarlige skal få tid til å betale i tide, ber vi dere melde dere på senest ett døgn før den fristen som står i invitasjonen (dvs hhv 15. og 22. sept.)
Nye nettsider på gang

Postet av Njård - Langrenn den 14. Jun 2016

blsrfosndflksdn slkjfsldkfnsdlf