Njårdrennet-Snø Cup - Praktisk informasjon - AVLYST

Postet av Njård - Langrenn den 25. Des 2020

Påmelding 
Utøvere melder seg på via https://minidrett.nif.no/Event#365248-011
Antall tillatte voksne per klubb avgjøres på bakgrunn av startlisten, voksne registrer seg før inngang på arena.

Rennmodell og stilart
Distanserenn med klassisk stilart. Rennet inngår i Snø Cup. Intervallstart med fokus på størst mulig spredning av utøvere.

Distanser og klasser
I år er det kun 15 og 16 åringer som kan delta. Rennet gjennomføres med individuell start. Alle klasser går 5 kilometer klassisk.

Kohorter
3 kohorter med 200 personer i hver, der av ca 150 utøvere og 50 voksne i hver. De eldste starter først. Ytterligere fordeling av klasser og kohorter kommer når vi har full oversikt over påmeldingen.

KohortTidspunkt (foreløpig)
1 kohort
ca. kl 09:00-11:00
2 kohort
ca. kl 11:00-13:00
3 kohortca. kl 13:00-15:00

Sted 
Holmenkollen

Etteranmelding
Dette er ikke mulig pga coronarestriksjoner.

Parkering
Parkering ved hoppsletta for alle, kan vente i bilen, men ikke oppholde seg på parkeringen, egen dropp-off og hentesone. 100 kr kan Vippses til Njård Langrenn #87973 før eller ved ankomst parkering (frivillig)

Smøretips 
Kommer

Løypekart
Kommer

Startnummer
Hentes klubbvis i Holmenkollen kvelden før (fredag 15. januar) i Holmenkollen

Startliste
Kommer på https://www.njardrennet.no/startlister/ og EQtiming

Toaletter 
Noen toaletter i servicebygget, følger egne regler.

Klubbåser
Alle klubber har egne båser (klubber tar med egne vimpler/flagg).

Testing av ski
Inne på arena, ski kommer ferdig preppet. Klubber hjelper med smøring. 

Oppvarming
Inne på arena, primært løping.

Resultater 
Kommer på www.njardrennet.no

Protester 
Protestfrist kan settes til et tidsrom som passer arrangør. Protester sendes på mail til agdokk@gmail.com til rennkontor, som formidler videre til juryen.

Smittevernsveileder 
Kommer 

Drikke ved målgang
Ingen

Premiering 
Ingen premiering

Startkontingent
Per person: 130 kr. Betales direkte ved påmelding eller etterfaktureres.

Tidtakning
EMIT-brikke på foten. Brikkeleie 50 kr i tillegg, oppgis ved påmelding.

Lisens
Alle utøvere som skal delta i skirenn som er godkjent av NSF eller skikrets plikter å tegne NSF sesonglisens (årslisens) eller NSF engangslisens fra den dato utøveren fyller 13 år til den dato man fyller 79 år. Engangslisens kan kjøpes på rennkontoret og koster kr 60(13-25 år)/kr150 (26 år og eldre). Barn under 13 år som er medlem av lag tilsluttet NIF og NOK, er forsikret gjennom idrettsforsikring for barn. Det er utøvers/foresattes eget ansvar å ha løst skilisens. Utøvers klubber skal kontrollere at alle har skilisens ved påmelding til renn.

Regler vedr. startkontingent ved avlysninger/flytting av renn
Ved avlysning av renn før renndagen kan arrangøren beholde inntil 50 % av startkontingenten til dekning av utgifter. Ved avlysning i løpet av renndagen på grunn av plutselig oppståtte vær-/klimatiske forhold eller annen ”force majeure”, beholder arrangør startkontingenten. 

Renninformasjon og leder
Se www.njardrennet.no og https://www.facebook.com/njaardrennet for oppdatert informasjon.
Andre spørsmål kan rettes til rennleder Åsmund Gram Dokka  Mobil: +47 977 22 277  og mail: agdokk@gmail.com

Invitasjon
Invitasjon_Njårdrenn 2021.docx
Det er plass til flere i Njård langrenn

Postet av Njård - Langrenn den 5. Nov 2020

KLAR FOR TRENING: Her er gruppen med 3. og 4.-klassinger sammen med trenerne, foran fra venstre: Mathilde Argel Jenssen, Fanny Varden Økern og Ånund Lid Byggland. Foto: Vidar Bakken

Sportslig leder i langrennsgruppa Ånund Lid Byggland ble intervjuet i forbindelse med trening for 3. og 4-klassinger på Huseby skole denne uken.

- Vårt mål er å gi flest mulig barn og unge et tilbud om å gå på ski. I dag er det de to yngste gruppene som trener, med en gruppe i gymsalen og en gruppe i skolegården. Her er det barn både fra Huseby-området og fra andre deler av de vestlige bydeler, som for eksempel Skøyen. Tilstrømningen er veldig bra, men vi har fremdeles plass til flere, sier nyansatt sportslig leder for langrennsgruppa i Njård, Ånund Lid Byggland.


DET ER JO GØY: Det kan niåringene fra Skøyen skole forsikre om. Fra venstre: Julie, Ineke og Julie. Sportslig leder Ånund Lid Byggland, kan forsikre om det samme. Foto: Vidar Bakken

Les hele artikkelen på  https://akersposten.no/nyheter/det-er-plass-til-flere/19.5830
Nytt bestillingsvindu for bestilling av Njård klubbklær

Postet av Njård - Langrenn den 20. Okt 2020

 

Vi har nå åpnet et nytt bestillingsvindu for Njårds langrennsklær fra Bjørn Dæhlie. Bestillingsvinduet er åpent ut onsdag 28.oktober (kl 23.59). Beklager kort frist, men det er siste mulighet dersom vi skal få klærne før jul. I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, jakker, luer/pannebånd etc med klubblogo. Leveringstid er ca. 6 uker.

Det vil bli noen få endringer mht. sponsorlogoer på draktene.

Her er link til bestillingsvinduet: https://bull-ski-kajakk.no/NjårdLangrenn

Prøving av klær kan gjøres på Bull Ski & Kajakk sine butikker på Majorstua og i Sandvika.
Hold av 16. januar 2021 for Njårdrenn i Holmenkollen

Postet av Njård - Langrenn den 18. Okt 2020

16. januar 2021 går sesongens Njårdrenn i Holmenkollen av stabelen. Vi planlegger for et flott men også trygt arrangement som tar hensyn til  gjeldende smittevern. Njårdrennet inngår i Snø Cup, og er også en fin arena for våre løpere å representere klubben.


Alle familier med utøvere i klubben blir involvert og tildelt oppgaver i forbindelse med planlegging og gjennomføringen av rennet. Dette er en fin anledning til å knytte gode kontakter og sosiale bånd i klubben, samt en viktig inntektskilde for klubben.

Vi har noen ekstra utfordringer rundt å ivareta smittevern denne gangen, men så lenge alle bidrar med sitt blir dette et herlig og festfylt arrangement for alle.

Nærmere informasjon kommer, hold av datoen i mellomtiden.
Klubbmesteskap og løpefest i Husebyskogen

Postet av Njård - Langrenn den 4. Okt 2020

Totalt 78 løpere i alle aldre deltok på klubbmesterskapet i terrengløp 22. september og bidro til en reell løpefest.  Også i år deltok noen fra alpingruppa. Alle viste en imponerende løpsglede.

Klassevinnere

Juniorløperen Mats Grøholdt var den raskeste på den lengste distansen 6 km med tiden 15.33. Arne Martin Sørli var den først over mål i  seniorklassen på 17.47. Anna Fiskerstrand og Jørgen Hvatum var de første løpere som passerte mål i  2005-06 årsklassen for henholdsvis kvinner og menn med tidene 19.51(Anna) og  17.55 (Jørgen). 

I årsgruppen 2007-08 var distansen 4 km. Martin Gunnes Kozar og Nicoline Strand de raskeste i med tidene 12.39 og 13.19.

Karoline Meltvedt og Tobias Christopher Jensen var raskest i 2009-10 klassen og kom i mål på henholdsvis 21.25 og 12.52 på distansen 2 km.

I de yngste klassene var det flere spennende spurtoppgjør, og herlig entusiasme. Vi gleder oss til fortsettelsen gratulerer til alle som deltok. 

Proff gjennomføring

Sportslig leder Ånund Byggland hadde hovedsanvar for arrangementet med bistand fra UH-gruppen. Forberedelsene og tilrettelegging ble gjort på en særdeles profesjonell måte. Tusen takk til alle som bidro og spesielt primus motor Ånund.
Digital registrering av oppmøte på klubbmesterskapet i terrengløp 2020

Postet av Njård - Langrenn den 20. Sep 2020

Alle som møter opp på klubbmesterskap i terrengløp skal være friske og registere seg med navn og telefonummer. Dette for å forenkle forutsetningene for eventuell god og effektiv smittesporing.  Registreringen gjøres enkelt ved å skanne QR-koden for klubbmesterskapet vårt på din telefon, og deretter registrere ditt telefonummer. 

Registeringen gjøres når du ankommer arrangementet og QR-koden vil være synlig på plakater. Registreringen vil være åpen fra kl. 16.30-20.30 på løpsdagen. Du kan ev. registrere flere personer og telefonummer samtidig. Brukerdataene vil bli slettet innen 30 dager etter at arrangementet ble avsluttet, og personvernet er ivaretatt i tråd med offentlige lover.

Jane Flower er utnevnt som smittevernansvarlig for løpet, og vi vil følge de til enhver tid gjeldende råd fra myndighetene for arrangementet. Ta kontakt med henne på telefon 975 91 507 dersom du har problemer med registrering el. 

Les nærmere om klubbmesterskapet 

Link til påmelding: https://njard.weborg.no/event/705

Idrettsforbundet har utarbeidet et eget koronavettkurs som utøvere over 13 år, samt forsatte anbefales å ta.
Se https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/Bestilling av klubbklær høsten 2020

Postet av Njård - Langrenn den 9. Sep 2020

Vi har nå åpnet et bestillingsvindu for Njårds langrennsklær fra Bjørn Dæhlie. Bestillingsvinduet er åpent ut onsdag 16. september (kl 23.59). I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, jakker, luer/pannebånd etc med klubblogo. Leveringstid er ca. 6 uker.

Det vil bli noen få endringer mht sponsorlogoer på draktene. Og dersom ditt firma kan være med å støtte oss, tar vi gjerne imot flere sponsorer. Det er god plass til flere logoer på klubbtøyet! Ta gjerne kontakt med Ånund Lid Byggland på anundlb@gmail.com. Vi trenger rask tilbakemelding dersom logo skal med i dette bestillingsvinduet.


Her er link til bestillingsvinduet: https://bull-ski-kajakk.no/Njård 

Det er langrennsklærne i linken (“Njård Langrenn” nederst på vår klubb/bestillingside hos Bull) som kun kan bestilles i dette bestillingsvinduet. 

Klærne du finner under “Njård Fritid/Løp” i linken over, kan bestilles uavhengig av bestillingsvinduet. Det går helt fint å bestille begge kolleksjonene (Langrenn og Fritid/Løp) samtidig nå.


Prøvekolleksjon

Vi anbefaler at alle prøver størrelser før de bestiller langrennsklærne. Av erfaring vet vi f.eks at mange må bestille forskjellig størrelse i hhv jakke og bukse. Vi har fått inn en prøvekolleksjon fra Bjørn Dæhlie til Njård, som kan prøves der (på kontoret/butikken i Njårdhallen) ut bestillingsperioden. Dette er kun størrelsesprøver, og uten Njård-design. Vi har fått alle juniorstørrelser, og de fleste damestørrelser. For menn fikk vi dessverre bare bukser og ingen jakker. Vi har også størrelsesprøver på en del tynne renndresser og vester.


Åpningstid på Njård-kontoret er: mand-onsd-fred kl 8-16, tirsd-torsd kl 8-18. Det er også mulig å prøve størrelser/modeller hos Bull Ski & Kajakk De har de aller fleste størrelser på Majorstuen og i Sandvika. På Majorstuen har de også et restlager av Njård-klær fra i fjor. Er du heldig, har de din størrelse inne, og da slipper du å vente de 6 ukene før du får klubbklærne.  


Vi vil åpne et nytt bestillingsvindu senere i høst, og levering blir da tett opptil jul.


Njård langrenn bruktmarked - Kjøp/salg & gi bort 

Vi oppfordrer til gjenbruk og minner om at Njård Langrenn har en egen Facebook-gruppe for kjøp og salg av bruktutstyr. Vi anbefaler alle å bli medlem av denne Facebook-gruppen: Njård langrenn bruktmarked - Kjøp/salg & gi bort

Har du spørsmål vedrørende bestilling av klubbtøyet; ta kontakt med Ane Varden, mobil: 926 08 912
Klubbmesterskap Terrengløp 22. september

Postet av Njård - Langrenn den 28. Aug 2020


Vi inviterer alle medlemmer i Njård til Klubbmesterskap i terrengløp tirsdag 22.september klokken 17:30. Det vil være digital registrering av oppmøte via QR-kode. Se https://langrenn.njaard.no/blog/post/163785/digital-registrering-av-oppmote-pa-klubbmesterskapet-i-terrenglop-2020?ispage=true

Påmelding for arrangementet går gjennom WEBORG – Njård sitt medlemsystem. For å melde seg på må man derfor være medlem i Njård, og ha betalt klubbavgift for inneværende sesong. 

Link til påmelding: https://njard.weborg.no/event/705

*Dersom noen er inne i en «gratis prøveperiode» som medlem i klubben, kan påmelding ordnes ved å ta kontakt med sportslig leder i langrenn på epost: langrenn@njaard.no 

Klubbmesterskapet vil bli arrangert i tråd med gjeldene smittevernregler på det tidspunktet arrangementet gjennomføres. Sånn retningslinjene for idretten er i dag, vil dette si at det maks kan være 200 personer til stede. Dette inkluderer deltakere, støtteapparat og evt. publikum.

Vi regner med at en del foreldre vil ta turen, vi er derfor nødt til å sette et tak på 150 deltakere. Med andre ord – de 150 første som melder seg på får plass i løpet.

*Retningslinjene kan forandres, og vi må derfor ta høyde for at endringer kan komme. Følg derfor med på Njård sin hjemmeside, samt klubbens andre informasjonskanaler for oppdatert informasjon.

Vi vil ta alle nødvendige forhåndsregler som omfatter hygiene og smitte-sporing!

 

Vel møtt. Dette blir GØY!

 


 

Njård langrenn er i gang med høstaktiviteter og planlegging av høstsesongen

Postet av Njård - Langrenn den 25. Aug 2020

Vi ønsker velkommen til ny sesong med barmarkstrening! Treningene startet i uke 34 for årskullene fra 2010 og eldre, mens de yngste kullene har oppstart i uke 36. Vi har felles oppmøtested for de yngste kullene tirsdag og torsdag, så håper vi at de fleste finner en dag som passer.

For de yngste gruppene har vi fått tilgang på gymsalen på Huseby skole på tirsdager i høst. 

 

Sikkerhet i forbindelse med treninger og fysiske samlinger 

Vi forholder oss til de restriksjoner og anbefalinger for smittevern som gjelder til enhver tid, herunder Skiforbundets koronaveileder.  Langrenn her heldigvis en idrett hvor vi kan ha bra trening innenfor smittevernsreglene!


Sosiale medier og kommunikasjon

Legg deg til våre grupper i sosiale medier. Vi er nå på Instagram Njård Langrenn og har Facebookgruppene Njård langrenn bruktmarked og Njård Langrenn

Se de ulike årsgruppenes websider for nærmere informasjon og kontaktpersoner. De fleste årsgruppene bruker SPOND og noen bruker også Facebook som kommuniksjonskanaler.


Vi inviterer alle medlemmer til et uformelt klubbmesterskap i terrengløp tirsdag 22. september, så hold av ettermiddagen/kvelden. Nærmere informasjon følger her.

Fysisk hyggekveld utgår i høst

Smittevernhensyn gjør at den tradisjonelle fysiske hyggekvelden dessverre må utgå i høst. Nærmere informasjon om aktiviteter mm. vil i stedet sendes ut elektronisk.

 

Samling på Ilsetra og andre aktiviteter

Vi håper det lar seg gjøre å avholde familiesamling på Ilsetra 11-13. desember slik vi pleier, men må naturligvis se an situasjonen til enhver tid. Hold av datoen, så vil vi komme med nærmere informasjon både om samlingen og andre aktiviteter. Vi ønsker alle en fin treningshøst!

 
Møt Ånund Lid Byggland – en viktig trener og støtteressurs

Postet av Njård - Langrenn den 25. Aug 2020

Fra og med denne sesongen har Ånund blant annet overtatt hovedansvar for trening av juniorgruppa vår. I tillegg har han ansvar for koordinering og veiledning for andre grupper/ressursperson, samt administrative oppgaver som rekruttering og gjennomføring av arrangement. Med Ånund på laget får styret tilrettelagt for en større profesjonalisering av treninger og koordinering for øvrig.

En erfaren og respektert trener

For mange i klubben er han er et allerede et kjent og populært fjes. Gjennom flere år har han trent HL gruppen (15-16 åringene). Med sitt sindige og rolige vesen, nyter han stor respekt blant utøverne. Nå gleder vi oss over å kunne bruke hans brede erfaring og kunnskap på flere felt.

- Njård har de siste årene bygget opp en veldig solid juniorgruppe. Joachim og Harald har gjort en utrolig god jobb. Det å få komme inn å jobbe med denne gruppen har vært veldig givende og moro for meg. Dette er en gjeng ungdommer som kan nå langt både innen idretten og ellers i livet påpeker Ånund. 

- Det har gitt mersmak å være trener. Njård er en solid klubb med gode verdier. Dette merker man både på utøverne og foreldrene som er tilknyttet klubben.

Vi er alle preget av korona for tiden og det stor usikkerhet i forhold til mulighet for gjennomføring av både samlinger og renn.

- Uansett hva skisesongen måtte bringe, forbereder vi oss som om det blir skirenn. Vi velger å fokusere på at vi er heldige som kan trene tilnærmet normalt, og gjør det beste ut av situasjonen fortsetter han.  


Aktiv fritid

- På fritiden min liker jeg stort sett å være aktiv. Jeg trener ikke like mye som jeg gjorde før, men jeg er så heldig å ha en samboer som drar meg med ut på trening med jevne mellomrom. Jeg er også veldig glad i jakt og fiske, og reiser derfor ofte til hjembygda Høydalsmo i helgene og lever redneck-livet! 

Ånund har selv solid erfaring som aktiv langrennsløper fra flere private team. Han er utdannet lærer og kommer fra jobb på Voksen skole. Vi føler oss heldig som har fått han med på laget. 

Styret ser frem til samarbeidet i vinter, og håper at du vil trives hos oss.

 
Retningslinjer for gjennomføring av langrennstreninger

Postet av Njård - Langrenn den 25. Aug 2020

Vi er alt i gang med høstens langrennstreninger. De eldste gruppene har allerede startet sine treninger, og fra og med 1.september er det oppstart for de yngste gruppene. 

 

Fra og med i vår, når det ble åpnet opp igjen for for organisert trening, har vi i Njård Langrenn til enhver tid arrangert treninger i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern i forbindelse med Koronaviruset. Dette skal vi fortsette med, og i den forbindelse er det viktig at alle medlemmer setter seg inn i Norges Skoforbund sine gjeldende retningslinjer for gjennomføring av treninger. 

 

Se Koronaveileder for klubber og kretser gjeldende fra 1. august: https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/8/nsf-koronaveileder-for-klubber-og-kretser/ 

 

Vi er heldige som driver med en idrett der våre aktiviteter kan gjennomføres tilnærmet som normalt. For at det skal fortsette sånn, er det viktig at alle gjør sitt absolutt beste for å holde seg innenfor de retningslinjene som foreligger til enhver tid. Vi i Njård Langrenn skal AKTIVT ta del i dugnaden mot smittespredning.
Organisert og trygg trening er i gang igjen

Postet av Njård - Langrenn den 13. Mai 2020

Det gledes over at organisert trening nå er tillatt. De fleste årskullene startet opp med organisert trening så snart Helsedirektoratet åpnet opp for dette i april.

Vi har selvsagt vært nøye med å følge myndighetenes anbefalinger og idrettens retningslinjer i forhold til smittevernregler.

 Påmelding til trening var for eksempel ett av tiltak når det var nødvendig å begrense gruppestørrelsen til maks fem personer, og vi holder selvsagt distanse mellom oss. 7. mai ble retningslinjene oppdatert og vi har nå mulighet til å være inntil 20 personer samlet.

 Se https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/5/nsfs-koronaveileder/
Støtt Njård langrenn - kjøp doruller og kjøkkenpapir

Postet av Njård - Langrenn den 12. Mai 2020

Det er tid for dugnad i Njård langrenn, og de eldste utøverne selger toalettpapir og tørkeruller av super kvalitet. Vi er glade for alle som vil støtte oss ved å kjøpe, da også Njård langrenn går usikre tider i møte når det gjelder inntekter. Dugnadene er derfor viktige for å kunne opprettholde et godt treningstilbud.

 

Prisen er

  • Kr 350 for tørkeruller (28 ruller)
  • Kr 400 for toalettpapir (56 ruller)

Bestillinger gjøres ved å sende en mail til Fredrik Stray, f.stray@gmail.com.

Husk å oppgi adresse i bestillingen. Vi ringer og avtaler tid for levering. Sekkene blir levert på døren, betaling gjøres via Vipps til den som leverer.
Støtt langrennsklubben vår - kjøp toalettpapir og tørkeruller

Postet av Njård - Langrenn den 12. Mai 2020


Det er tid for dugnad i Njård langrenn, og de eldste utøverne selger toalettpapir og tørkeruller av super kvalitet. Vi er glade for alle som vil støtte oss ved å kjøpe, da også Njård langrenn går usikre tider i møte når det gjelder inntekter. Dugnadene er derfor viktige for å kunne opprettholde et godt treningstilbud.

 

Prisen er

  • Kr 350 for tørkeruller (28 ruller)
  • Kr 400 for toalettpapir (56 ruller)

 

Bestillinger gjøres ved å sende en mail til Fredrik Stray, f.stray@gmail.com.

Husk å oppgi adresse i bestillingen. Vi ringer og avtaler tid for levering. Sekkene blir levert på døren, betaling gjøres via Vipps til den som leverer.
Njård langrenn takker for støtte fra #Ferd-faktoren

Postet av Njård - Langrenn den 21. Apr 2020

Njård Langrenn har nylig mottatt pengestøtte i forbindelse med utdeling av midler via #Ferd-faktorenMidlene vil brukes til sportslig oppfølging og rekruttering av barn og unge i klubbenVi er svært takknemlig overfør eierne av Ferd som viser samfunnsansvar og generøsitet i en krevende tid.  

Bakgrunnen for støtten er at Ferds eiere i forbindelse med korona krisen valgte å støtte en rekke aktiviteter som barna av Ferd-ansatte deltar på. Njård Langrenn er blant en rekke utvalgte foreninger/idrettsklubber som nylig har fått midler.

Økt kvalitet på treninger

I søknaden vår har vi begrunnet at et bidrag til klubbens økonomi vil bli brukt til å øke kvaliteten på treningene ytterligere. Dette være seg gjennom økt kompetanse hos trenere og innkjøp av utstyr som vil bidra til at treningene blir enda bedre.


Rekruttering på skoler

Videre er det viktig for Njård Langrenn å bli enda synligere på de lokale skolene og gjennom dette øke rekrutteringen i de yngre årsklassene.Vi vil derfor benytte deler av midlene til å rekruttere nye langrennsløpere på skolene som naturlig sogner til Njård Langrenn. 

Styret vil  bruke midlene til å oppfylle begge disse ønsker, og bidra til både sportslig utvikling og gode sosiale møteplasser i regi av klubben. Ikke minst vil vi nå kunne fokusere på å komme i gang med trening igjen i mindre grupper. 

 

Ferd ønsker oss lykke til med fortsatt drift av klubben til glede for mange unge, samt ytterligere aktivisering av barna så snart omstendighetene tillater det. 
Organisert skitrening er avlyst inntil videre

Postet av Njård - Langrenn den 11. Mar 2020

Njård har besluttet å avlyse trening og konkurranse for sine medlemmer som foregår i regi av klubben fra og med  torsdag 12. mars, - dog med noen svært få unntak. 

Styret i Njård Langrenn har kommet til den konklusjonen at langrenn ikke skal unntas dette vedtaket og dermed vil all organisert trening fra klubben sin side bli avlyst inntil videre. Vi oppfordrer til egentrening frem til vi kan starte opp igjen.

For å lese hele meldingen fra Njård gå inn på følgende link: https://www.njaard.no/blog/post/156865/njard-avlyser-aktivitet-fra-og-med-i-morgen-12.-mars?ispage=true
Meld deg på klubbmesterskap 2020 nå

Postet av Njård - Langrenn den 29. Feb 2020

Velkommen til Njård langrenn sitt klubbmesterskap 2020 onsdag 25. mars i Holmenkollen skiarena fra kl. 18.

Det blir klassisk stilart, og det gledes.

Etter selve skirennet blir det premieutdeling og festligheter i Pressesenteret. Det serveres noe varmt å spise, samt brus og vafler til alle deltakere. I tillegg tilbys kaffe og kaker til ev. foresatte.

Påmeldingsavgiften er 100 kroner per deltaker og inkluderer servering for både deltaker og ev. foresatte.

Frist for påmelding er 18. mars.

Dersom du har anledning til å bidra med kake el. gi beskjed til din oppmann.

Innkalling til Årsmøte i Njård Langrenn

Postet av Njård - Langrenn den 10. Feb 2020

Tid: onsdag 26. februar 2020 kl 20.00

Sted: klubbhuset ved tennisbanen 

For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforplktelsene, jfr NIFs lov § 2-5. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jfr NIFs lov § 2-9. Det Årlige Møtet skal bl.a. behandle Njårds Langrenns årsberetning og regnskap for 2018, foreta valg av nytt styre og komiteer og vedta budsjett for 2019.  

Ønsker du å fremme forslag for behandling på det årlige møtet, må forslaget fremmes for langrennstyret senest 10. februar.

Vi ønsker alle medlemmer velkommen på det årlige møtet!


Vi trenger flere styremedlemmer! 
Har du lyst og tid til å bidra, vil vi gjerne at du tar kontakt med Valgkomiteen: thomas.jenssen@accenture.com

Det er morsomt og givende å bidra i styrearbeidet!

Agenda:

1. Konstituering 

Godkjennelse av innkalling og saksliste - Valg av møteleder - Valg av referent - Valg av 2 protokollunderskrivere

2. Godkjennelse av Årsmelding 2019

Årsmelding 2019 i pdf

3. Behandling av Regnskap for 2019

Njård Langrenn resultat 2019 i pdf

Njård Langrenn Balanse 2019 i pdf

4. Vedta Budsjett for 2020

Njård Langrenn Budsjett 2020 i pdf

5. Behandle eventuelt innkomne forslag

6. Foreta valg

  • Styremedlemmer i Njård Langrenn
  • Representant til styrerådet i Njård
  • Valgkomité


Med vennlig hilsen
Styret i Njård Langrenn
Lagpåmelding til Hemingstafetten

Postet av Njård - Langrenn den 10. Feb 2020

Hemingstafetten 2020 arrangeres i Holmenkollen tirsdag 25. februar, og er en lagtempostafett, hvor klubbene stiller med flere lag, med flere årsklasser på samme lag.

Reglene er som følger: Alle lag i består av 6 løpere hvorav minst 2 deltagerne må være jenter. Jenteløpere kan gå i en stafettklasse yngre enn de er/tilhører. 

Hvert lag skal settes sammen på følgende måte: 

11-12 år: 2 løpere, 13-14 år: 1 løper, 15-16 år: 1 løper, 17-99 år: 2 løpere 

Husk 15-16 åringer kan gå siste etappe! 

Har du lyst til å være med, så meld ifra til oppmannen på ditt kull. Vi trenger både utøvere og foreldre for å fylle opp alle etappene på laget. 

Frist for påmelding til oppmannen din, er 17. februar (mandag i vinterferien). 

Klubben setter deretter opp lag. Bli med, dette er kjempegøy! 


Her er litt mer info om rennet: 

Løpet arrangeres i 2 omganger, der det er anledning til å bytte utstyr mellom omgangene; 

  • første omgang går i klassisk stil 
  • andre omgang i fristil 

Hele laget starter samtidig. I første omgang går løperne i den rekkefølge laget selv prioriterer og som må være forhåndsoppgitt til arrangør. Det er 5 avhopp underveis. Den forreste løperen hopper av hver 1 km. Kun ankermannen går hele omgangen på ca. 6 km. Lagets siste løper skal ha leiebrikke som blir påsatt før start. Ikke bruk egen brikke. 

Eventuell endring av påmeldt lagoppstilling må leveres Rennkontoret senest kl. 17:30. 


I andre omgang kan rekkefølgen endres hvis laget ønsker det. Deltagerne må hele tiden holde rekkefølgen i laget. Forreste løper går ut ved hvert passeringspunkt. Lagene må holde høyre spor slik at innhentende lag kan passere på venstre side. Det er ikke adgang til å rope løype. Startid første omgang for første lag er kl.18.00 Startid andre omgang for første lag er kl.19.00. 

Se løypekart i pdf HER 

Første omgang er klassisk- se startlister for tidspunkt! 

Start i andre omgang (fristil) er nøyaktig en time senere for hvert lag. 


Premiering 

Det er 100% premiering. Det er satt opp en vandrepokal til det beste lag. 


For nærmere informasjon se https://www.heming.no/Langrenn/Sidemeny/Heming-arrangementer/Hemingstafetten.htmlSmørekurs Del 2

Postet av Njård - Langrenn den 22. Jan 2020

Bull Ski og Kajakk tilbyr smørekurs i fluorfrieprodukter i butikken på Majorstua, onsdag 29. januar kl. 18.30. Kurset fordrer basiskunnskap om smøring, men passer for alle som forbereder renn. 

Påmelding innen mandag 27. januar via lenken https://njard.weborg.no/event/522
Strand-dominans i Hamar Bysprint

Postet av Njård - Langrenn den 5. Jan 2020

Lørdag 4. januar var det duket for barneskirenn, fest og moro i Hamars gater med rundt 400 deltakere. Nicoline og Leopold Strand deltok i sprint øvelsene, henholdvis i klassene Jenter 12 år og Gutter 13 år. De gruset all motstand til side med importerende teknikk, trøkk og fart fra første stavtak og vant både sine prologer og A-finaler.

Ekspertkommentar Kjetil Aamodt var mektig imponert over Nicoline sine tekniske "dobbeldans" stavtak som han kalte verdensklasse. Leopold fikk også skryt for lynraske tak og fantastiske egenskaper. Taktikken var effektiv, begge tok teten fra starten og fosset inn til mål. 

Begge to ble intervjuet av NRK fjernsyn etter vinnerløpene. Leopold oppsummerte - Sprint er veldig gøy - noe av det gøyeste jeg gjør på ski.

Vi bøyer oss i støvet og gratulerer med fenomenal innsats og topp plasseringer.

Hele skifesten inkludert løpene til Nicoline og Leopold ble vist på NRK Superlørdag fra kl 13.45. Se https://tv.nrk.no/se?v=MSPO31020120&t=6s

Du kan spole frem til Nicoline sitt løp starter etter 18.20 minutter 

https://www.facebook.com/margrethe.buskerudchristoffersen/videos/pcb.2552675998284557/2592606067441949/?type=3&theater&ifg=1

og Leopold sitt løp som starter etter 1 time, 38 minutter og 45 sekunder.
Gode prestasjoner for Njård i Lommedalsrennet

Postet av Njård - Langrenn den 5. Jan 2020

Årets Lommedalsrenn gikk av stabelen 4. januar på Vestmarksetra på grunn av snømangel. Det hindret ikke Njård i å stille med totalt 14 utøvere, og spesielt HL gruppen  som tapetiserte pallen for sterke prestasjoner. 

I klassen G 16 kom Lars Bjertnæs på 1 plass, mens Sten Magnus Wedum tok 3 plassen og Daniel Gunnerød fikk en 6 plass. Rennet inngår i SNØ cup.


Se flere bilder av deltakerne på SNØ Cup sin Facebook side.

Se fullstendig resultatliste på https://live.eqtiming.com/51673#result:194559-648250-0-1-1-