Bestilling av klubbtøy - frist 11.oktober

Postet av Njård - Langrenn den 2. Okt 2023

For dere som trenger nye skiklær til vinteren, så er bestillingsvinduet for klubbklær åpent.

Bestilling gjøres i nettbutikken til Bull Ski og Kajakk. For å bestille lager dere en profil i nettbutikken og legger inn Njård-koden 0378. Mer info om fremgangsmetode finnes her: https://bull-ski-kajakk.no/samarbeidsavtaler 

Bestillingsfrist er 11.oktober. Levering vil være i første halvdel av desember.

Vi håper å se mange i Njårdklær til vinteren!


5. plass til Matz i NM

Postet av Njård - Langrenn den 24. Jan 2023

I helgen ble NM for senior arrangert på Gjøvik, og Njård bet godt fra seg!

Njård hadde 4 seniorer til start: Vilde Golberg, Frederik Rogstad, Lars Young Vik og Matz Jenssen. Helgens høydepunkt for Njård ble sprinten. Her tok Matz seg hele veien til finalen og sikret en fantastisk 5.plass – kun slått av løpere på landslaget. 

Slo tilbake

- Sprinten i NM var en stor opptur! Jeg gikk Skandinavisk Cup i Falun forrige helg med forhåpninger om å kvalifisere meg til U23-VM, men der hadde jeg dessverre en tung dag. Derfor var det skikkelig gøy å slå tilbake her i NM, forteller Matz.

Dette er andre året på rad Matz tar seg til sprintfinalen i NM. I fjor sikret han seg en 4. plass under Norgesmesterskapet i Harstad.

- Nå har jeg en finale i klassisk og en finale i skøyting. Det beviser at jeg kan hevde meg i begge stilarter. Startfeltet på Gjøvik var ganske mye sterkere enn i Harstad i fjor. Nå var hele landslaget på plass, så at jeg klarer å levere en finaleplass her er stort for meg, sier Matz.

Ønsker mer V-cup

Matz har fått muligheten til å representere Norge i World Cup på Lillehammer og Beitostølen tidligere denne sesongen. Det kan fort bli flere muligheter i verdenscup etter den gode NM-sprinten.

- Hadde det vært opp til meg, skulle jeg gjerne gått mer verdenscup i år, men det får vi bare ta som det kommer. Fortsetter jeg å gå fort fremover, kommer det forhåpentligvis flere muligheter. 

Njård gratulerer Matz med et fantastisk NM-resultat! 

Stafett-søndag

Søndag var norgesmesterskapets store festdag med stafett. Njård stilte med hele tre lag. 

På kvinnesiden gikk Vilde Golberg sammen med to juniorløpere, Anna Heier og Vilde Solem. Dette er første gang på mange år at Njård stiller med et lag på kvinnestafetten. Det endte med en flott 40. plass.

På guttesiden stilte Njård med to lag. På førstelaget gikk Matz Jenssen, Daniel Gunnerød og Frederik Rogstad. Laget endte til slutt opp på solid 25. plass. Andrelaget til Njård var et rent juniorlag. Her gikk Magnus Sletvold, Jørgen Hvatum og Nilas Diab. Juniorguttene gikk laget inn til 49.plass.