Velkommen til Njård allidrett 
 Hos Njård er vi stolte av å være en fremste idrettsorganisasjon til å fremme en fysisk aktivitet og sportsånd hos barn. Med en rik historie og en forpliktelse til fortreffelighet tilbyr Njård allidrett et dynamisk og engasjerende program egnet for barn til et mangfold av idretter og aktiviteter.


 Om Njård allidrett barn

Njård er ikke bare et idrettslag; det er et fellesskap der barn trives og oppdager ulike idretter. Allidrett tilbudet vårt henvender seg spesielt til barn i 1. klasse, og gir dem en omfattende plattform for å utforske ulike idretter. Vi kan tilby idretter som: alpin, bordtennis, fekting, langrenn, håndball, tennis, turn og rytmisk gymnastikk. Njård allidrett stolt av å være ledende i å fremme fysisk aktivitet, lagarbeid, sportsånd blant barn og masse lek og moro. 

 Hva vi tilbyr

Njård allidrett kan skilte med et strukturert treningsopplegg som sikrer jevn utvikling og vekst gjennom skoleåret. Hver måned roterer barn gjennom en rekke idretter, og gir dem eksponering for alle tilbudene som er tilgjengelige. Gjennom en treningsøkt per uke lærer og utøver barn ikke bare forskjellige idretter, men deltar også i mye lek og moro under veiledning av erfarne trenere. Enten barnet ditt trekkes mot bakkene i alpint, finessen i bordtennis, presisjonen i fekting, håndballens lagarbeid, rytmisk gymnastikks ynde, turnings smidighet eller tennisens strategi, har Njård allidrett noe for alle. Vi tilbyr aktiviteter der barn opplever læring og mestring. Aktivitetene skaper glede og trivsel, og fremmer vennskap og samhold. 

 Hvorfor velge Njård allidrett

Mye lek og moro: Hos Njård allidrett forstår vi at spill og moro er viktige komponenter i et barns utvikling. Det er derfor vi prioriterer å skape et engasjerende og hyggelig miljø der barn kan lære og vokse mens de har det bra.

Ekspertcoaching: Våre dedikerte trenere bringer mange års erfaring og ekspertise til hver treningsøkt og sikrer at hvert barn får personlig oppmerksomhet og veiledning.

 Omfattende læreplan: Læreplanen vår er utviklet for å utvikle grunnleggende ferdigheter, fremme sportsånd, lek og moro og bringe lidenskap for sport.

 Inkluderende miljø: Njård allidrett ønsker barn på alle ferdighetsnivåer og bakgrunner velkommen, og gir et støttende og inkluderende miljø der alle barn kan trives.

 Mestringsfølelse: Utover fysiske ferdigheter, legger programmet vekt på karakterbygging, teamarbeid og personlig vekst og skaper verdier som strekker seg langt utover spillefeltet.

 Engasjement året rundt: Registrering hos Njård allidrett er gyldig hele året, og gir jevne muligheter for barn til å drive med idrett og holde seg aktive.