Om Njård allidrett

Njård allidrett er et nytt og spennende tilbud egnet for barn i alderen 5-6 år. Vårt mål er å gi barna en morsom og engasjerende innføring i en rekke idretter og fysiske aktiviteter. Programmet er skreddersydd for å møte de utviklingsbehov og interesser som barn i denne alderen har. Allidrett er en viktig del av Njårds tilbud og legger grunnlaget for sunne og aktive livsstilsvaner fra ung alder.

Hva vi tilbyr

I Njård allidrett gir vi barna en ommfattende og morsom treningsopplevelse gjennom et bredt spekter av aktiviteter. Allidrett fokuserer på gymnastikk, ballsport med og uten racketer og morsomme aktiviteter som fremmer motoriske ferdigheter, koordinasjon og kroppsbevissthet gjennom lek og moro. Barna vil få muligheten til å utforske ulike bevegelsesmønstre gjennom aktiviteter som dans, musikk, stafetter, hinderløyper og ballspill. Programmet sikrer en helhetlig utvikling ved å kombinere fysisk, mental, sosial og emosjonell utvikling, med individuell veiledning og oppmuntring. 


Treningstider og sted

Dag: hver onsdag 

Tid: 16-17

Sted: Njård håndballhallen

Sesong

Oppstart: Uke 37, 2024.  Avslutning: Uke 17, 2025.

Ingen trening i ferieukene og røde dager

Pris og påmelding

Vi har kun 40 plasser tilgjengelig, så det er første mann til mølla! Dette tilbudet er svært attraktivt, så meld deg på raskt for å sikre en plass til ditt barn. For å kunne delta på allidrett må du først betale Njård medlemskontingent, verifisere medlemskapet med tilsendte lenke/sms, deretter betale treningsavgiften til allidrett.

                               Medlemskontingent:  [https://club.spond.com/landing/signup/njaard/form/BFBE9EBDEBC349E488DE3AA21BF1E06B]

                              Treningsavgift: 1600 kr for hele sesongen. [https://club.spond.com/landing/courses/njaard/24C536E035B54E0B82E6AA941EA0A12D]


Praktisk informasjon

Barna bør ha på seg treningstøy og innesko. Husk å ta med vannflaske. Bli med på allidrett og gi barnet ditt en aktiv og morsom start på idrettslivet!


Kontaktperson for allidrett

Elias Su

Tlf: 41 67 26 

E-post: elias@njaard.no