Publikumsoppdrag - Norges Beste på TV2

Postet av Njård - Langrenn den 3. Feb 2017

NB! Kort svarfrist, søndag 5. februar

Njård Langrenn har blitt kontaktet av Nordisk Film TV, som for tiden produserer et nytt program, "Norges Beste", for TV2. ”Norges Beste” er programmet som skal kåre tidenes beste norske soloartist, komiker, film og underholdningsprogram på TV. I desember hadde TV2 en avstemming på sine nettsider hvor det norske folk kunne stemme på sin favoritt i hver kategori.

Ledet av Øyvind Mund skal programmet ta for seg topp 10 i hver kategori og til slutt kåre folkets vinner. Programmene vil bli fylt med mimring, nostalgifylte tilbakeblikk, intervjuer og opptredener med flere av landets fremste komikere, artister og film- og TV-personligheter. Det vil være en god miks av gamle klassikere og nyere og mer moderne tilskudd i alle kategoriene.

Programmet spilles inn fire kvelder i februar, én sending for hver kategori, på kveldstid i Nydalen Studios, Gullhaug Torg 3.

Datoene de nå søker publikum til er

tirsdag 14.2 - Kategori; Underholdningsprogram på TV og

tirsdag 21.2 (vinterferien) - Kategori: Film.

Oppmøte er satt til kl 17:00 begge dager.

Dette egner seg best for dem som er 12 år og eldre, men det er ingen absolutt aldersgrense. Det går mer på om barnet vil ha glede av å være publikum og vil skjønne alt som foregår.

Nordisk Film ønsker gjerne at større grupper melder seg på sammen. De betaler 100 kr per hode, som vil gå til Njård Langrenn.

Dersom dette høres interessant ut, må dere sende en mail til Ane Varden i Njård Langrenn: anevarden@gmail.com, senest 5. februar, med info om hvilken dag dere kan.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.