Sommerskole uke 26 og 33

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 13. Jun 2016

Njård RG inviterer til Sommerskolen i Rytmisk Gymnastikk (RG) i Njårdhallen.

RG - turnformen for aktive og treningsglade barn
RG er turnformen for aktive og treningsglade barn. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og Sommerskolen vi nå skal ha Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd.

Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon, fleksibilitet individuelt eller i tropp. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG.

Men denne morsomste Sommerskolen i Oslo vil vi ikke bare benytte til RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer gjennom akrobatikk på airtrack og moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, og ansiktsmaling for de yngre. Dette kommer til å bli moro! Sist dag vil også foreldrene bli invitert til en oppvisning hvor barna får vist hva de har lært.


Aktiviteter
Sommerskolens aktiviteter er:

Rytmisk gymnastikk-trening med RG-redskaper som tau, ring, ball, køller, vimpel, kroppsteknikk, individuelt og i grupper.
Moderne dans
Make up (for de eldste)
Ansiktsmaling (for de små)
Hårfletting

Barn i skolealder
Kurset passer perfekt for alle barn som blir 6 år i 2016 og helt opp til 13 årsalderen. Barna trenger ingen forkunnskaper i noen av idrettsgrenene sommerskolen omhandler, og barna blir inndelt i grupper etter alder. Det vil være et variert program som gjør at de av barna som kanskje er litt vimsete og ukonsentrerte allikevel klarer å få med seg aktivitetene på Sommerskolen.

Topp nivå på instruksjon
Kurset vil ledes av Njård RGs fremste og beste trenere og deres assistenter med landslagserfaring og erfaring fra internasjonale klasser i RG.

Krasimira Vasilieva (Bulgaria)
Coach and Choreographer in RG
International Judge in RG
head Coach in Njård RG

Zrinka Galic (Croatia)
Coach and Choreographer in RG
Judge in RG
Coach in Njård RG


Tidspunkt for kurset
Barna leveres og henholdsvis hentes i tidsrommet 08.30-09.00 og 15.00 til 15.30.
Selve Sommerskolens kurs starter mandag til fredag fra kl. 09.00 og slutter 15.00.


Oppvisning
Fredagen inviteres foreldrene til en oppvisning kl. 14.30 på bane 3 i Njårdhallen hvor barna mer enn gjerne vil vise dere hva de har lært gjennom uken. Her er dere hjertelig velkomne, og det betyr mye for barna å kunne fremføre sine nyervervede teknikker og kun skaper.


Pris og hva den inkluderer
Det koster kr 2000 per uke og den inkluderer frukt og bruken av RG redskaper, RG-teppe og airtrack hvor akrobatikken foregår, samt dyktige trenere. For de barna som ikke er medlem av Njård kommer det i tillegg en medlemsavgift på kr. 300,- (beklager feil info i brosjyremateriell).
Medlemsavgiften gjelder for et helt år, uavhengig av hvor mange og hvilke kurs barnet deltar på.


Hva du må ta med
Du må komme i sportstøy, sokker, og ta med en flaske med vann. Ta med sunn og god mat til lunsj. Vennligst opplys om mulige allergier eller intoleranser til yuliahorst@gmail.com. Barna som kan gå hjem alene etter kurset må ha med en egen melding om dette fra foreldrene.


Begrenset med antall plasser! Førstemann til mølla!


Påmelding
Påmelding skjer ved betaling av kursavgiften på kr. 2000. For de som ikke er medlem i Njård kommer en medlemsavgift på kr. 300,- i tillegg (beklager feilinformsajon i brosjyremateriell). Påmeldingen er bindende, og det er ingen refusjon ved avmelding.


Meld dere på ved å sikre dere plass ved å gjøre følgende: Øverst til høyre ses en grå innloggingsboks. Logg deg inn. Finn enten uke 26 eller 33. Dersom barnet ditt ikke er medlem i Njård velger du Nytt Njårdmedlem. Dersom barnet er medlem, eller dere har familiemedlemskap velger dere Njårdmedlem 2016. Betal så for din valgte uke og du har sikret deg plass. Da har du sikret deg plass.Vi gleder oss til å treffe barnet ditt.


OBS! Påmeldingsfrister!
Frist for påmelding til uke 26 er innen 20.06.
Frist for påmelding til uke 33 er innen 20.06.
Men husk - det er førstemann til møllaprinsippet! Vi har allerede begynt å få mange påmeldinger.Følg med på vår hjemmeside for siste oppdatert informasjon: www.njaard.no

Følg oss også gjerne på Facebook -> Søk opp Njård RG og trykk Lik.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.