Påmelding til høstens partier i Rytmisk gymnastikk

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 13. Jun 2016

Påmelding til høstens partier 2017 åpner om ikke så alt for lenge!

Njård har enda ikke bestemt seg for hvilken dato påmeldingen åpner for nye kurs fra høsten 2017. I fjor skjedde dette fra den 01.06, men følg med her. Vi vil holde dere oppdatert.

Når påmeldingen er åpnet tar vi imot barn som er født fra 2012 og eldre.


Foreberedelser til innmelding og påmelding

For helt nye medlemmer

For å melde barnet på et av våre RG kurs må hun først bli medlem i Njård. Dette gjør du på følgende måte.

Klikk på "Nytt medlem" og legg inn personalia. Du vil nå få et brukernavn og passord som du bruker når du går inn igjen i medlems-systemet. Velg så rytmisk gymnastikk. Nå har du kommet dit hen at du velger den dagen(e) og gruppen du ønsker datteren din skal trene.


For de som allerede er medlemmer i Njård

Dersom du har brukt systemet tidligere logger du deg inn med medlemsnummer og passord. Sjekk at du står med Rytmisk Gymnastikk som din avdeling, slik at du får kursene opp på oversikten.


NB! Husk å velge Rytmisk Gymnastikk som din avdeling, ellers vil du ikke få opp disse kursene på oversikten.


Betaling

Betaling og påmelding for høstsesongen 2017 må gjøres via medlemsregisteret vårt på nett (det går først når Njård har åpnet systemet for påmelding).

Klubben tilbyr også familiemedlemsskap. Vi anbefaler dette for alle som har flere utøvere i familien, og for alle foreldre som ønsker å ha stemmerett på årsmøtet eller å inneha tillitsverv i Njård.


Spørsmål kan rettes til

NB: Hvis du opplever problemer med påmeldingen via medlemsregisteret vårt kan du sende oss en e-post til: zrinka@njaard.no og hilde.vermedal@okklinikken.no
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.