Tren med landslagsutøvere 14. juni!

Postet av Njård - Langrenn den 24. Mai 2018

Vil du bli trent av verdens beste skiløpere? Torsdag 14. juni stiller landslaget og landslagstrenere opp for å gi deg teknikktips og treningstur på rulleski under Holmenkollen skishow. Under kan du lese mer om arrangementer og melde deg på. Her her det førstemann til mølle, og du må være født mellom 2002 - 2006.

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Holmenkollen sommerskiskole, Oslo skikrets, Skiforbundet og Holmenkollen skifestival inviterer til Oslo skishow med klubbtrening for skiglade ungdommer!

Torsdag 14.juni går Holmenkollen skishow av stabelen i Holmenkollen, men et tettpakket og spennende program for store og små. Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer igjen til treningsøkt for skiglade ungdommer mellom 12-16 år. Under får dere nødvendig informasjon om det flotte og eksklusive treningstilbudet.

Generell info:

Holmenkollen sommerskiskole med flere spesielt inviterte får gleden av å bli trent av verdens beste skiløpere – nemlig landslagsløperne i Norges skiforbund. Etter økten blir det gode muligheter for å samle inn autografer og hilse på de som kal gå konkurranse. Påmeldingen er åpen, og vi anbefaler alle å være tidlig ute da vi har begrenset antall plasser.  Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3

Viktig info:

Til selve treningsøkten må alle huske å ta med skøyteski, staver, hjelm og hansker. Slik våren har vist seg kan det bli veldig varmt vært, så husk å ta med drikke til selve økten, og etterpå. Det samme gjelder en nistepakke til etter treningen, selv om det blir mulig å kjøpe mat i anlegget. Ellers er det bare å huske godt overskudd og godt humør J.

Fokus for treningen er teknikk- og hurtighetstrening på rulleski i Holmenkollen skianlegg. Stilart er skøyting.

Tidsplan:

Kl. 15.50 – garderoben i Kollenstua (se bildet og blå markering) åpner slik at de som trenger et sted å legge fra seg noe har mulighet til det. Det er begrenset med plass, så det er flott hvis dere ikke må legge igjen altfor mye – og at det som legges igjen er godt merket med navn og nummer. Det blir vakthold der frem til etter treningen. Døren forblir låst og vakt kan kontaktes for de som ønsker å hente senere (henger opp lapp med mob.nr).

Kl. 16.00 - oppmøte utenfor inngangen til Kollenstua. Kort informasjon og inndeling i grupper (gruppene deles i stor grad inn etter alder).

Kl. 16.15 – vi går gruppevis fra Kollenstua og opp i skianlegget for å møte trenerne

Kl. 16.30 – Trenerne introduserer seg selv og tar med gruppene sine.

Kl. 17.30 – Treningen er ferdig, og det blir tid til å mingle litt med utøvere og trenere før konkurransene starter kl. 18.00.

Dersom det skulle forekomme endringer eller nye opplysninger vil dere bli informert om det. Gruppeinndeling og eventuell tilleggsinformasjon blir sendt ut senest to dager før 14. juni.

Utover dette håper vi alle blir med på å heie eliteløperne fram i konkurransene. Her ser dere program for dagen.

Vi gleder oss, og ønsker dere velkommen!

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=qefifah3
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.