Fekteleir i Vinterferien 18.2 - 21.2 - Fortsatt noen ledige plasser! Meld dere på.

Postet av Njård - Fekting den 10. Feb 2019

Njård fekting har et kjempetilbud for klubbens fektere, født i 2008 eller tidligere for fekting i vinterferien! 

Dette er en unikt tilbud da noen få barn får anledning til å fekte hver dag fra og med 18. februar til og med 21. februar med vår dyktige fektetrener Fredrik Backer! 

Husk å ta med matpakken til lunsj og noe å spise ved behov i treningspause.

Det er fin bredde i programmet og ganske unikt å få så mye personlig oppfølging som er nøkkel til fremgang. Dere får også garantert stor fremgang. 

Det er plass til 15 stk., så vær tidlig ute. Vi tar imot påmeldinger helt frem til fredag 15. februar hvis ledige plasser. 

Påmelding ved å trykke på lenke  her! Påmelding Vintercamp i fekting 

Årsmøte i Njård fekting - 27. februar 2019

Postet av Njård - Fekting den 9. Feb 2019

Kjære medlemmer, 

Det innkalles herved til årsmøte i Njård Fekting* for klubbens medlemmer. Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet vil gjøres tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.

Se regler på www.njard.no om hvem som kan delta.

* Njård fekting er en avdeling i sportsklubben Njård. 

Tid og sted:

 

Onsdag 27. februar 2018 kl.18.00 på fektesalen i Njårdhallen 


Agenda: 

1.  Konstituering 

2.  Godkjenning av innkalling, saksliste og forretningsorden

3.  Valg av møteleder

     Valg av referent

     Valg av representanter til å undertegne protokoll   

4.  Årsmelding 2018

5.  Regnskap 2018

6.  Budsjett 2018

7. Valg

Styret      

Valg av leder og nestleder, Valg av styremedlemmer, valg av vararepresentanter 

Valgkomité

Kompensasjonskomité

8.  Innkomne saker 


Klubben oppfordrer alle medlemmene (må våre 15 år og vært medlem i en måned) til å komme ! 


mvh

Njård Fekting
Njård damene med en 11. plass i Europacupen for klubblag for kvinner

Postet av Njård - Fekting den 28. Jan 2019

Njårds damelag ble nummer 11. i EuropaCupen for kvinner i Caserta, nær Napoli i Italia. 

Info om konkurransen finnes her: Lenke til Coppa di Europa -

På Njårds lag fektet Irina Aschehoug, Thale Hille-Dahl og Pia Albertson (se bilde). Nina Steenland ble dessverre forhindret fra å delta på grunn av sykdom. 

Våre kvinner fektet flere jevne kamper, men var ikke gode nok i avsluttende fase. Likevel sier de at nivået ikke var skremmende og at veien helt opp til toppen er ikke uoverkommelig. 


Det er første gangen på mange år at Njård deltar, og klubben var her for å teste ut laget og høste erfaringer. Det var for tidlig å kunne håpe på medalje, men det er et mål for klubben. 

Dette er en interessant konkurranse, der klubblagene som har vunnet sine nasjonale mesterskap møtes i en EuropaCup for klubblag i kårde. Konkurransen i Caserta, nær Napoli er kvinnenes svar på Coupe d'Europa i Heidenheim i Tyskland.  

Fekting er normalt veldig fokusert generelt på individuelle konkurranser, selv om lagfekting er spennende. Njård fekting vil satse videre på disse konkurransene for å matche oss på topp europeisk klubblagnivå. 

Flere bilder fra konkurransen her. Klart for Nyttårskickoff med konkurranse - torsdag 17. januar - fra kl. 17.00 - 20.00

Postet av Njård - Fekting den 16. Jan 2019

Torsdag 17. januar er det klart for Nyttårskick off med konkurrane og sosialt arrangement på fektesalen fra kl. 17.00 til kl. 20.00 

Først og fremst inviterer vi til Nyttårskickoff med konkurranse for alle medlemmer! Det er istedet for juleavslutning. 

Dette er et ekstraordinært tilbud til alle eksisterende medlemmer! Ta gjerne med venner og venninner og la dem prøve fekting og fekte deretter konkurranse mot dere med våre trenere som veiledere. 

Følgende beskjed har gått ut fra foreldregruppen: Foreldregruppen i Njård fekting minner om at vi

Inviterer fektere, foreldre og venner til

Nyttårskickoff med klubbkonkurranse 🤺


 17 januar kl: 17.00 -20.00 


Vi starter med konkurranse for alle. Vi avslutter med fellesbespisning - alle tar med noe å spise og drikke til felles bord.


Ta med en eller flere venner og vis dem hvor gøy fekting er!

Bare kom ! 
Njård fekting sine herrer ble nr. 13 i Europacupen for klubblag

Postet av Njård - Fekting den 16. Jan 2019

Njård fekting sine herrer ble nr. 13 i EuropaCupen for klubblag i Heidenheim i Tyskland, 13. januar 2019. Fekting er i hovedsak sentrert rundt individuelle konkurranser og landslag, men denne konkurransen gir anledning til å teste ut klubblag. De beste lagene er dog ofte rene landslag. I 2019 var det 20 lag.  

Herrelaget bestod av Ludvig Hillestad, Benjamin Dahlbo, Anatoliy Herey og Arthur Grosse. Benjamin og Arthur er fortsatt junior.

Guttene gjorde en bra figur med det svært gode tsjekkiske laget, SC Praha i tablå 16. SC Praha består i hovedsak av fektere på det tsjekkiske landslaget. Etter en god start for Njård, tok tsjekkerne gradvis over, og oppgaven ble for stor for vår ankermann Anatoliy Herey i siste kamp. SC Praha vant 45- 39.  Dette laget viste seg å være i form og slo i neste kamp de regjerende franske mesterne Sporting Club de Levallois med de samme siffre, 45 - 39. 

Bildet: Herrelaget til Njård fekting før kampen mot SC Praha

Resultatlisten ser slik ut. Hellerup ble beste nordiske lag, hadde en enklere vei enn oss, og kom faktisk på 5. plass etter å ha slått det finske laget. Vi er rimelig fornøyd med resultatet. Våre juniorer høstet verdifull erfaring, og selv om vi manglet den erfarne Sturla Torkildsen, så var vi nære en topp 8 plassering. Levert av IdrettenOnline