Årets Forbilde 2021

Postet av Njård den 31. Des 2021

Årets forbilde 2021 gikk til Henrik Christopher Horge Walle. han får dette for hans insats som trener, coach og humørspreder. Juryen (styret) synes at Henrik har representert det Njård står for en fram i fra måte; Sammen blir vi sterkere. Premien er et semesters skapleie gratis.
FIKK DU IKKE FEKTEKURS I JULEGAVE?

Postet av Njård den 29. Des 2021

Fortvil ikke - nye muligheter kommer snart! Følg med for oppdaterte påmeldings linker her. Vi har tilbud i alle aldersklasser og ferdighetsnivå! Sammen blir vi best.
FINE RESULTAT FOR NJÅRDFEKTERE I SVENSKE STEVNER

Postet av Njård den 12. Sep 2021

Nå som det endelig er mulig å delta i konkurranser igjen tar Njårdfektere med seg fine resultat hjem. I forrige helgs seniorstevne Malmø open som i år også var Nordisk mesterskap tok våre fektere flere medaljer. Pia Albertson og Sturla Blanck Torkildsen tok hver sin gullmedalje i henholdsvis Veteran 50+ og Veteran 40+. Sturla tok også bronse i senior klassen. Njårds herrelag tok også bronse i lagkonkurransen. I tillegg deltok Thale Hille-Dahl (8), Benjamin Dahlbo(18), O.A Krohn(30) og Marcus Brobakken(25 og sølv i lag med Bergen).

Denne helgen gikk Uppsala cup av stabelen grunnet Covid -19 stilte kun en fekter fra Njård. Marcus Vokes Brobakken tar med seg en bronse medalje hjem.

(Foto Junjie Cao og Stefan Wramner)


OPPSTART AV HØSTENS FEKTEKURS - 23 AUGUST!

Postet av Njård den 2. Aug 2021

Vi ønsker nye og gamle fektere velkommen til høstens fektekurs. Vi har i løpet av sommeren oppgradert gulvet og pistene i salen vår. Vi har også gleden av å ønske velkommen vår nye hovedtrener Anatoliy Herey som etterfølger Frederic Roqueta.Tusen takk!

Postet av Njård den 3. Jun 2021


Nå avslutter vi snart nok en krevende sesong. Covid – 19 har satt preg på vår hverdag på mange måter. Dere har merket reduserte treningsmuligheter, vi har merket at samtidig som vi ikke kan tilby dere det vi ønsker, har våre utgifter vært like høye som vanlig. Leie av fektesalen og lønn til trener utgjør desidert den største andelen av klubbens utgifter, og de har holdt seg konstant gjennom hele perioden. Samtidig har inntektene fra treningsavgifter har gått merkbart ned.

Vi vil veldig gjerne takke dere som til tross for å ikke fått det tilbudet dere ønsket og har betalt for, og likevel har valgt støtte klubben ved å betale treningsavgiften gjennom Covid-19. 

Dette betyr veldig mye for klubben, spesielt med tanke på å overleve som klubb. Uten inntekter ingen klubb. – Tusen takk.

 

Vi vil samtidig takk alle sammen for å delta i Njårds store dugnad. Alle lagene under Njård bidrar til dette. Vit at pengene dere bidrar med går direkte til å oppgradere gulvet i fektesalen. Selve dekket samt pistene skal byttes ut. Vi får et jevnere og mer skadeforebyggende gulv å trene på. Med et jevnt gulv håper vi også å kunne bruke det til andre aktiviteter.

På vegne av Njård fekting ønsker styret å si tusen takk til alle dere som stiller opp, og hjelper oss å fortette å tilby dere fekting, glede og samhold!

Vi håper at ved sesongstart, sesong 21/22 å igjen kunne tilby en full treningsplan til alle nivå.

Vi gleder oss å kunne ønske dere alle tilbake på salen!

 

Imellomtiden ønsker vi dere alle en god sommer!

 

Med vennlig hilsen

Stryet, Njård fekting
Sommerferiecamp 6-11!

Postet av Njård den 2. Jun 2021

Da vil vi ønske velkommen til påmelding til sommerens fektekamp uke 25!
Fra mandag 21/6 til og med 24/6, 09.00 - 15.00 tilbyr vi fektere i alderen 6-11år muligheten til å fekte og ha deg gøy.
Programmet er ikke helt satt, men vi satser på varierte og morsomme dager.
Grunnet Covid-19 med dens begreniniger tilbyr vi dette GRATIS.
Nærmere program kommer til de påmeldte.
velkommen til oss!

GOD PÅSKE TIL ALLE!

Postet av Njård den 27. Mar 2021

Vi legger bak oss en krevende vinter med mange begrensninger og ser mot våre. Vi krysser fingrene for lettelser framover slik at vi gradvis normalisere tilbudet vårt til alle. I mellomtiden ønsker vi alle en god og trygg påske.
ÅRSMØTE I NJÅRD FEKTING

Postet av Njård den 23. Feb 2021

Det er nå tid for årsmøtet i Njård fekting. I år avholdes møtet på Teams. Påmelding via denne linken: https://njard.weborg.no/event/891. Påmeldingsfrist er 03.03.21 kl. 00.00. Kun de som har betalt medlemskap har stemmerett ved årsmøtet. Dokumenter blir sendt ut via e-post. Link til møtet blir sendt ut til de påmeldte.

Agenda:

1.            Konstituering 

2.            Behandling av årsberetning med gjennomgang av avdelingens aktiviteter

3.            Behandling av 2020 regnskap

4.            Behandling av 2021 budsjett

5.            Innstilling til gruppestyre for neste periode

6.            Behandling av innkomne forslag

 

 Dokumenter (i vedlegg):

 

  1. Årsmelding Fekting 2020-1.pdf
  2. Resultatrapport Fekting-2020.pdf
  3. Balanse 2020 og 2019.pdf
  4. Fekting Budsjett Njård 2021 v2.pdfLYST Å PRØVE FEKTING?

Postet av Njård den 4. Feb 2021