Hva er impact?


Oppdag potensialet ditt med Impact

Er du klar for å ta dine atletiske reiser til nye høyder? Velkommen til Njård Impact! Hver økt er et skritt mot å frigjøre ditt sanne potensial. Dette er mer enn bare treningsprogram, Impact er en inngangsport til transformasjon, og dette er et tilbud til idrettsutøvere i ulike aldre og bakgrunner.  

Så, hva er Impact?

Den første treningsgruppen som startet opp var onsdagsgruppen som vi etablerte høsten 2021. Nå har vi tre Impact grupper for forskjellige aldre. Impact handler ikke bare om å bygge muskler eller mestre en sport, det handler om å bygge et grunnlag for suksess. Programmet vårt fokuserer på å forbedre dine motoriske ferdigheter, balanse, mobilitet og styrke gjennom innovative treningsmetoder og ekspertveiledning. Enten du er en erfaren idrettsutøver eller nettopp har startet reisen, gir Impact verktøyene og støtten du trenger for å trives. Impact er et spesialisert treningsprogram utviklet for å forbedre motoriske ferdigheter, balanse, bevegelighet og styrke for deltakere på tvers av ulike aldersgrupper og idretter i Njård idrettslag. Det gir en allsidig tilnærming til trening, med fokus på å forbedre generelle fysiske evner som er avgjørende for atletisk ytelse. Her trener vi fast i samhallen og i blant i turnhallen. Mye stafetter, samarbeid for å oppnå fellesmål. Viktig med sosiale

Hvem er det til?

Impact er åpent for barn og unge involvert i enhver idrett i Njård eller ikke, selv om tidligere erfaring fra en annen idrett ikke er obligatorisk. Deltakerne deltar vanligvis i aktiviteter som turn, alpint, tennis, langrenn, håndball, rytmisk gymnastikk og bordtennis. 

let med Impact:

Utvikle en bedre forståelse av kroppsmekanikk og mobilitet.

Forbedre motoriske ferdigheter som er avgjørende for atletisk ytelse. 

Hvordan virker det?

øktene inneholder en rekke øvelser som tar sikte på å forbedre:

  • Styrke
  • Kjernestabilitet
  • Mobilitet og fleksibilitet
  • Balansere
  • Koordinasjon
  • Opplæringsstruktur

 Hver Impact økt varer i omtrent 45 minutter og består av tre hovedblokker/stasjoner:

Balansetrening: Inkluderer øvelser på bjelker, balansekurs og stabilitetsverktøy.

Styrketrening: Fokuserer på bruk av utstyr som stenger, motstandsbånd og vekter.

Akrobatikk: Involverer aktiviteter på trampoliner og airtracks for å forbedre smidighet og koordinasjon.