God start på rennsesongen!

Postet av Njård - Langrenn den 11. Jan 2017

Lars Michael Bjertnæs vant 13-årsklassen i Lauritz Bergendahls minneløp, og Vilde Opedal (J15) tok en sterk 2. plass i Lommedalsrennet! Mange andre Njårdløpere fulgte opp med gode plasseringer.

Til tross for lite snø og noen avlyste renn, er rennsesongen i gang! Vi synes det er fint at så mange Njårdløpere deltar på renn, enten de er på øvre eller nedre del av resultatlisten! Det viktigste er at det er gøy og sosialt. Målet trenger ikke være å havne på pallen, men kanskje bare å gjøre det litt bedre enn forrige gang?

Terminliste for Oslo Skikrets finner du på oslolangrenn.no. Påmelding til de fleste renn skjer via Minidrett.no. Se også mer info her: http://langrenn.njaard.no/p/22380/terminliste

Vi minner om at klubben betaler alle påmeldingsavgifter til renn (bortsett fra enkelte renn, som Naborunden, Ungdomsbirken etc). Stort sett skjer dette automatisk. Men om du får et valg ved påmelding, velger du "klubben betaler".

Det er også viktig at vi bare betaler for dem som starter på skirennet. Møter du ikke opp (uavhengig om det skyldes sykdom eller annet), og ikke har meldt deg av rennet i tide, fakturerer vi for dette på slutten av sesongen. Vi beklager dette, men det skyldes at vi de senere årene har måttet betale mye for dem som ikke møter.

Lykke til på skirenn!!


Lars Michael Bjertnæs, G13

Vilde Opedal (J15)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.