Bestilling av Njårds langrennsklær

Postet av Njård - Langrenn den 17. Okt 2016

Vi har nå åpnet bestillingsvindu for Njårds langrennskolleksjon. Bestillingsvinduet stenger ved midnatt fredag 28. oktober (NB! ny dato). Leveringstiden er 5-6 uker.

Kolleksjonen bestilles gjennom denne linken: http://www.original.no/teamshop/

Brukernavn: njardil

(For å se hvordan Njårdklærne vil se ut, trykk den røde boksen ”Se teamets design her”. Vi har fått nye sponsorer, så det vil bli endringer i sponsortrykk).

Vi har fått låne en prøvekolleksjon. Vi erfarer hvert år at noen bestiller feil størrelse, og anbefaler at dere ser og prøver prøvekolleksjonen før dere bestiller. Om dere ikke ha anledning til det, må dere se på størrelsesguiden på websiden. Mange synes at barnejakkene er små i størrelsen, og mange går opp en strørrelse på disse.

Prøvekolleksjonen vil være tilgjengelig i Njårdbutikken i Njårdhallen i åpningstiden hele bestillingsperioden (mand-fredag 8-16 + tirsdag 17-19).

Det vil også være mulig å se og prøve kolleksjonen torsdag 20. oktober kl 20-21 i Pershallen (utenfor øvre gymsal etter trening), samt mandag 24. oktober kl 18.00-20.15 utenfor Njårdbutikken i Njårdhallen.

Swix har flere forskjellige modeller. Lurer du på hvilken som egner seg for deg?
STAR X - er det rimeligste og tynneste alternativet
TEAM X – varmere, for oppvarming og trening
STAR X SOFTSHELL – varmest, for oppvarming/trening/fritidsklær, dyrest
MISSION X- elite, for aktiv trening
NORDIC X - rennklær (NET - nytt stoff D/H-modell, REV er stoff som tidligere, se info under)

NB! For dem som skal bestille konkurransedress:

Juniormodellene på konkurransedressen har samme stoff som tidligere. Dame/herremodellene har fått et nytt (og enda tynnere) stoff (heter NET på websiden). Dersom det ønskes voksenstørrelser i samme stoff som junior (som tidligere), må man bestille unisexmodellene (heter REV på websiden). Størrelsene her følger herrestørrelser i størrelsesguiden som ligger på websiden.

Vi har kun fått kolleksjonsprøver i på NET-varianten, og dessverre ingen barnestørrelser. Ved bestilling av konkurransedress for barn (junior), må dere bruke størrelsesguiden.


Ved spørsmål; kontakt Ane Varden, mobil 92608912, e-mail: anevarden@gmail.com.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.