Organisert trening settes i gang igjen onsdag 3. februar

Postet av Njård den 9. Nov 2020

Følgende retningslinjer gjelder:

 • Organisert trening tillatt både ute og inne for barn og unge opp til og med ungdomsskolealder
 • Ungdom i videregående får kun lov til å ha organisert trening ute
 • Organisert trening for voksne i alder fra 20 år kan fortsatt ikke drive organisert trening, hverken inne eller ute. Vi oppfordrer til trening på egenhånd.
 • Arrangement fortsatt ikke lov.

 De forskjellige idrettsavdelingene vil sende ut egen info vedrørende oppmøte/organisering.

Se ytterligere informasjon fra Oslo idrettskrets: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/nyhet/2021/dette-gjelder-fra-3.februar/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kjære medlemmer

Så ble den lille gleden en del av dere medlemmer fikk i forrige uke dessverre svært kortvarig.

 Med referanse til nye innstramninger både fra Oslo Kommune og NIF stenger vi alle anlegg på Njård fra i dag. Det er heller ikke lov å gjennomføre organisert trening ute.

Oslo Kommune stenger også alle sine idrettsanlegg fra i dag for all bruk, både innendørs og utendørs. Dette gjelder også toppidrett.

Disse innstramningene gjelder i første omgang frem til 31. januar.

Vi følger med på situasjonen og oppdaterer om det kommer endringer som medfører mulighet for aktivitet. Inntil videre oppfordrer jeg til å gå ut i det fine været og holde avstand.

Med vennlig hilsen

Marianne Holen

Daglig leder

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Byrådet i Oslo åpner for fritidsaktiviteter for barn i barneskolealder. Vi kan fom i morgen torsdag 21.01.2021 ta i mot alle som skal delta på orgnisert idrett her  hos oss. 

Avdelingen vil informere om oppstart.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Godt Nytt år alle sammen!

Dessverre starter året med nye innstramninger hva angår idrettsaktivitet. Regjeringen gikk i går ut med bl annet følgende anbefalinger:

 • Alle organiserte idrettsaktiviteter innendørs anbefales utsatt til etter 18. januar, inklusive aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/kohorter. Alternativ trening kan gjennomføres ute så lenge meteren overholdes.
 • Aktiviteter utendørs for barn, unge og voksne kan i perioden gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand, én meter. Utendørsaktiviteter som f.eks. fotball, bandy og ski, må gjennomføres uten kontakt for alle aldersgrupper.
 • Toppidrett som har et særskilt unntak med egen regulering, omfattes ikke.

 

Norges Idrettsforbund anbefaler - og forventer - at alle organisasjonsledd følger disse anbefalingene.

 

Dette betyr at all innendørs aktivitet i regi av Njård inntil videre er utsatt, bortsett fra det som defineres som toppidrett. Ny informasjon vil komme når vi setter i gang igjen.

 

Hele idretts Norge er fortvilet over at barn igjen blir utestengt fra organiserte idrettstilbud, men vi kan ikke annet enn håpe på at vi snart kan åpne opp igjen innenfor trygge rammer.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi avventer nå nærmere informasjon fra Oslo Kommune og håper vi får sette i gang igjen onsdag 3. februar.

 

 

 

 

 

Nye retningslinjer for breddeidretten i Oslo er kommet og vil gjelde fra og med 10. desember og tom 07.01.2021.

 

 • Forbud mot innendørs breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder og utendørsidretter.
 • Forbudet vil ikke gjelde for de som driver toppidrett og er under 20 år. De dette angår i Njård får beskjed fra sin avdeling.

 

For øvrig gjelder tidligere utsendte retningslinjer:

 • Det vil kun være barneskolebarn, trener/trenerteam, styremedlemmer i Njård og ansatte som får adgang til idrettsanleggene. Foresatte vil ikke lenger få anledning til å gå inn i lokalene.
 • Alle tennisbaner er stengt for booking/spilling. Kun organisert trening/kurs for barneskolebarn vil bli gjennomført på banene.

Vi ber alle foreldre formidle dette til barna og ønsker velkommen til en trygg og koronafri trening.

Dessverre starter året med nye innstramninger hva angår idrettsaktivitet. Regjeringen gikk i går ut med bl annet følgende anbefalinger

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Med henvisning til nye innstramninger i Oslo Kommune vil følgende gjelde for idretten og anleggene på Njård fra og med tirsdag 10. november :

 • All trening for barn og unge under 20 år fortsetter slik den har vært gjennomført den siste tiden, og i henhold til de oppdaterte smittevernreglene fra Oslo Idrettskrets. De kommer her den 9. november.
 • Organisert trening for voksne over 20 år kan ikke gjennomføres i de neste 3 ukene.
 • Det vil kun være barn og unge, trener/trenerteam, styremedlemmer i Njård og ansatte som får adgang til idrettsanleggene. Foresatte vil ikke lenger få anledning til å gå inn i lokalene.
 • Alle tennisbaner vil være stengt for booking/spilling de neste 3 ukene. Kun organisert trening/kurs for barn og unge vil bli gjennomført på banene. 

Vi er veldig glade for at barn og unge får fortsette sin aktivitet. Samtidig synes vi det er leit at de voksne må ta en pause. Vi håper og tror, at ved å gjøre disse innstramningene, vil det medføre at de voksne også kan komme i gang igjen om ikke altfor leng

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.