Superski Vinterskiskole

Postet av Njård - Langrenn den 3. Feb 2017

Superski Vinterskiskole 2017

Superski vinterskiskole arrangeres i vinterferien, 20-23. februar på Fossum! Skiskolen er åpen for alle som er født 2002-2007, og som ønsker fire dager med masse allsidig og god langrennstrening med mye teknikkfokus. Superski stiller med meget dyktige og erfarne trenere som sørger for en super skiskole med mye moro og lærerike dager. Bli med da vel!

Dato: 20. februar – 23. februar (man-tors kl. 08.30-16.00)

Pris: 2499,-

Påmelding:www.superski.no

Alder: Deltageren må være født 2002-2007

Sted: Fossum klubbhus, med samlingsal og tilgang til dusj og garderober.

Hva inneholder vinterskiskolen: Det blir fire spennende dager med terping av teknikk, morsomme konkurranser, skilek og litt formfremkallende trening for de eldste. Vi bruker videoanalyse for å bedre teknikken, og deltagerne vil få mange gode innspill på teknikken som de kan jobbe med videre framover. Det blir sosialt opplegg mellom øktene med diverse quiz, leker, konkurranser. I tillegg kommer vi til å ha noen faglige innslag med blant annet foredrag og gruppearbeid.
Se fullstendig program HER.

Trenere: Alle trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere. I tillegg har alle trenere god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski Vinterskiskole. Se mer om trenerne HER

Utstyr: Det blir skitrening med både klassisk og skøyting. Se fullstendig utstyrsliste HER

Forsikring: Vi anbefaler at alle deltagerne har NSFs lisens.

Samarbeidspartner:
Bjørn Dæhlie er med som hovedsamarbeidspartner på vinterskiskolen. De sørger for flotte premier og deltagerartikler.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.