Frist for bestilling av Njårds langrennsklær torsdag 5. september

Postet av Njård - Langrenn den 26. Aug 2019

Vi har åpnet et nytt bestillingsvindu for Njårds langrennsklær fra Bjørn Dæhlie. I tillegg til langrennsdresser, kan du også bestille diverse gensere, dunjakker, pannebånd etc med klubblogo. Bestillingsvinduet er åpent t.o.m 5. september. Leveringstid ca 6 uker. Her er link til bestilling:

 http://www.bull-ski-kajakk.no/njard.

Vi får en prøvekolleksjon til Njårdkontoret, i løpet av onsdag 28/8, som blir der ut bestillingsperioden. Her er det mulig å prøve klærne i kontorets åpningstid. Det er også mulig å prøve størrelser/modeller hos Bull (både på Majorstuen og i Sandvika).  Vi anbefaler at alle prøver størrelser før de bestiller

Om du er uheldig og bestiller feil str, vil Bull ha et ekstra lager av våre klubbklær i butikken på Majorstuen, slik at du kan bytte der.

Vi vil åpne et nytt bestillingsvindu senere i høst, med levering før jul.

Det er langrennsklærne i linken over som kun kan bestilles i bestillingsvinduene. Klærne du finner under Njård Fritid i linken over, kan bestilles uavhengig av bestillingsvinduer. Det går helt fint å bestille begge kolleksjonene (langrenn og fritid) samtidig nå.

Vi ønsker å minne om at Njård Langrenn har en egen Facebook-side for kjøp og salg av bruktutstyr. Vi anbefaler alle å bli medlem av denne siden: Njård langrenn bruktmarked - Kjøp/salg & gi bort
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline