Sommerskole i RG i uke 26 og 33 i rytmisk gymnastikk (RG) 2019. Jenter i alderen 5 til 13 år.

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 9. Mar 2018

Njård RG inviterer til Sommerskolen i Oslo i Rytmisk Gymnastikk (RG) i Njårdhallen uke 26 (første ferieuken etter siste skoleuke i juni) og 33 (siste ferieuken før skolen starter i august) i 2019. Vi er tidlig ute med å informere om tilbudet, og muligheten for å melde seg på disse ukene åpnes for påmelding i februar 2019. 


RG er turnformen for aktive og treningsglade jenter. Njård RG har en positiv og hyggelig treningskultur, og sommerskolen vi nå skal ha i Oslo vil bli en uforglemmelig uke hvor barna ikke bare trener og lærer nye turn- og danseformer, men de vil også bli med på mye morsomt og sosialt hvor man knytter nye vennskapsbånd. Det stilles ingen krav til noen forkunnskaper innen verken RG, dans eller ballett. Skynd dere å melde dere på mens det fortsatt er ledige plasser!


Uken vil bestå av ulike former for varierte og artige aktiviteter. Barna vil trene rytmisk gymnastikk som er en sport hvor man får trent styrke, koordinasjon, konsentrasjon og fleksibilitet. Det er en lekende form for turn og barna bare elsker det de holder på med, og det vil gi de en god mestringsfølelse når man kan turne og samtidig «trikse» med de ulike redskapene man bruker i RG. Vi ønsker også at barna skal få andre erfaringer så det blir mulighet til å prøve seg på moderne dans. I tillegg skal vi innom hårfletting, makeup for de eldste barna, ansiktsmaling for de yngre og tegning mv. Dette kommer til å bli moro! Les mer på : http://gymnastikk.njaard.no/p/22807/sommerskolen


Påmelding til uke 26 og/eller 33

Uke 26: https://njard.weborg.no/event/133

Uke 33: https://njard.weborg.no/event/132?fbclid=IwAR2oJ5jJbkTr42Mg5Af557jXGS4OwEZ2NPLVEsG391Td_mwLhuqZB2GdNJQ

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at uke 33 snart er fullt.
Eventuelle spørsmål vedrørende påmeldingen rettes til: henriette.lillebekk@gmail.com 
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline