God aktivitet tross Covid-19 - Siste treningsuke før jul

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 30. Nov 2020

Det nærmer seg slutten på semesteret. Det har vært en utfordrende tid for både utøvere og ansatte grunnet smittesituasjonen. Til tross for dette har vi klart å opprettholde aktiviteten for de fleste og er veldig fornøyde med det:)

Denne uken er siste treningsuke for breddepartiene. Påmeldingen for våren 2021 åpner i morgen (1.12.2020). Vi håper at flest mulig ønsker å fortsette og at alle har fått et tilfredsstillende tilbud i høst.

Det ble i år dessverre ingen juleoppvisning. Dette er utrolig trist, men sånn ble det i år grunnet den spesielle tiden vi er i. Vi håper å kunne ta dette igjen til våroppvisningen. Breddekonkurransen i år ble arrangert på en alternativ måte. Den ble holdt ifm treningene i uke 47. Vi skulle gjerne hatt vanlig breddekonkurranse med tilskuere, kaker og det som hører med... Det får bli neste semester:)

Som sikkert de fleste har fått med seg, så har vi fått en ny hall og en ny timeplan. Vi håper dette gjør at flere får muligheten til å delta i vår fantastiske idrett!

Hvis det er noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med fredrik@njaard.no

Her finner dere noen bilder fra treningene den siste tiden.
Njård Turn søker trener til turn kvinner

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 26. Nov 2020

Njård søker trener til turn kvinner

Njård er en fleridrettsklubb på Oslo vest. Visjonen til klubben er «Sammen bli vi best». Njårds turnavdeling søker nå etter en fulltidstrener for Turn Kvinner som synes at klubben har en spennende visjon og som vil bidra til å gjøre Njårds gymnaster enda bedre. Turnavdelingen har ca. 950 medlemmer og et konkurranse-/eliteparti for turn kvinner med ca. 40 jenter.

Vi søker en entusiastisk og nytenkende trener med gode egenskaper i den artistiske delen av idretten, inkludert koreografi og bom. Stillingen er fulltid.

Stillingsannonse norsk

Job advertisement english/Stillingsannonse engelsk

Kontaktperson: Jan Schroé
 E-post: turn@njaard.noPåmelding våren 2021 og info om ny timeplan

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 12. Nov 2020

Påmelding eksisterende kursdeltagere åpner 1.12. kl.11.00

Påmelding nye kursdeltagere åpner 15.12. kl. 11.00

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere får vi en ny hall til våren. Dette gjør at vi kan kan utvide tilbudet vårt til barn og unge! Med ny hall kommer også en ny timeplan. Noen av kursene fra høsten 2020 vil fortsette, men veldig mye blir nytt. Dette gjør at vi må ha en åpen påmelding for alle som har gått på turn hos oss i høst. Det betyr at alle kan melde seg på hvilket parti de vil innenfor sin aldersgruppe, så lenge de har gått på turn hos oss i høst og betalt treningsavgiften for høsten 2020. Med dette mener vi at alle som har gått på eks. turnskole 1 kan melde seg på turnskole 1 torsdag. Selv om de ikke har gått der i høst.


Nye-, lengre og bedre kurs

 • Nytt gymlek-parti på fredager for både gymlek 1 og 2
 • Nye kurs på turnskole 2 og 3 som går 2 x 2 timer i uken - For de som vil bli ekstra gode!
 • Flere rene guttepartier - I tillegg guttepartier som trener flere ganger i uken
 • Litt lengre treninger for ungdomsturn - 1,5 timer istedenfor 1 time
 • Færre deltagere og flere kurs - Dette vil øke kvaliteten på kursene

Noen kurs vil ha noe forandret pris grunnet lengre treninger.

Påmelding våren 2021

Merk at vi nå har en ny hall. Mange kurs vil gå i Plasthallen som kommer på parkeringsplassen. Dette blir en topp utstyrt turnhall med blant annet stor trampoline! Vi har nå kurs i det vi kaller "Gymsalen", "Plasthallen (ny hall)" og "Turnhallen/Njårdhallen Bane 4".

Påmelding til våren 2021 gjøres på følgende måte:

Fra 1.12. kl1100 kan alle som har gått på turn hos høsten 2020 melde seg på vårens partier. Gå til infosiden for deres aktuelle kurs og trykk på "meld på her". Merk at linken/påmeldingen ikke vil være aktiv før 1.12. kl1100. Fra 15.12. kl1100 vil det være mulig for nye kursdeltagere (de som ikke har gått på turn hos oss høsten 2020) å melde seg på. OBS! Pass på å melde dere på riktig kurs. Grunnet korona kan det være vanskelig å flytte personer til kurs som er fulle.

Det vil ved påmeldingen til våren være betaling ved påmelding. Det betyr at hvis dere ikke gjennomfører betaling av treningsavgift er dere ikke påmeldt! Ønsker man prøvetime må man fortsatt meldes på og betale, så refunderer vi ev i ettertid hvis man ikke vil fortsette.

Det er lagt inn alderssperre på påmeldingen til de fleste kursene. Noen av dere går på partier som i utgangspunktet ikke passer til alderen. Dere må da ta kontakt med fredrik@njaard.no 45516394 eller turn@njaard.no før påmeldingen åpner for å komme på ønsket parti.

Kursoversikt/Ny timeplan

Her finner dere linker til den nye timeplanen for de forskjellige gruppen(trykk på ønsket gruppe):

Viktige datoer som: oppstart, slutt, ferier og røde dager er ikke oppdatert enda for våren. Det kommer snart.

Påmelding gjøres da via linkene under
Juletilbud fra Cheermania!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 21. Okt 2020

Vår samarbeidspartner Cheermania leverer turnutstyr av god kvalitet til en billig penge. Dere som medlemmer av Njård Turn får rabatter på allerede gode priser ved å bruke rabattkoden "Njaard"

Utstyr fra Cheermania vet vi har gitt mange medlemmer stor glede. Utstyr herfra kan bli fine julegaver til hjemmetrening på hytter og gressplener. Dette gjør at våre utøvere får trent enda mer og blir enda bedre enn de allerede er.

Hvis dere lurer på hva som kan være et godt kjøp kan dere ta kontakt med turn@njaard.no. Spørsmål rundt bestilling kan rettes  til lene@cheermania.noMange Njård-turnere på helgens nasjonale rekruttsamling!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 20. Okt 2020

Njård turn har i helgen deltatt med 5 jenter på nasjonal rekruttsamling i Stavanger.

Gjennom samlingen som krevde mye krefter og konsentrasjon har jentene fra Njård stått på hele tiden med topp innsats. På utførte tester og felles treninger har turnerne fått mulighet til å få en pekepinn på hvor nivået deres er per dag dato, på hva som er styrker og hva som er utfordringer, slik at treningene framover kan være enda mer effektive.

Ved siden av treningene har turnerne hatt god mulighet til sosialt felleskap på tvers av klubber, og stemningen var på topp gjennom hele samlingen.

Samlingen i Stavanger var vellykket og turnerne har fått ekstra inspirasjon for videre trening!

Dette lover godt for den fremtidige turnsatsningen i Norge og Njård!

Her finner dere noen bilder fra samlingen.Rekordmange deltagere på Høstcampen 2020!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 2. Okt 2020

Vi er for i år ferdig med årets høstcamp. Det gleder oss at vi i år var rekordmange deltagere. Nesten 60 barn og unge fra 1. klasse og oppover deltok mandag - onsdag i høstferien på vår årlige høstcamp!

Deltagerne på våre camper får mulighet til å trene ekstra og i tillegg gjøre øvelser de kanskje ikke får mulighet til å gjøre på vanlige treninger. Vi prøver årlig å arrangere flest mulig slike camper. Alle våre medlemmer fra 1.-6. klasse er hjertelig velkomne. Hvis noen fra ungdomsturn også vil være med prøver vi å tilrettelegge for dette. Vi gjør dette fordi vi vet våre medlemmer setter pris på disse tilbudene. I tillegg til å få den lille ekstra treningen for å nå det neste nivået, er dette en fin arena for sosialt samvær og for å danne nye vennskap. Og ikke minst.... Det er utrolig morsomt å være med!

Vi håper alle deltagere var fornøyde og at vi kan få enda flere med ved neste anledning.

Her finner dere noen bilder fra samlingen.Retningslinjer for gjennomføring av turntreninger

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 28. Aug 2020

Vi er allerede i gang med høstens turntreninger. Alle gruppene har hatt oppstart i uke 35, og fra og med 31. august starter også våre AKS partier.

Fra og med i 1. august ble åpnet opp igjen for breddeidrett for barn og ungdom under 20 år. Det er viktig å ivareta de gjeldende retningslinjene som FHI, NIF og NGTF kommer med. Her får dere en oversikt over de forskjellige regler som finnes:

NGTF

NIF

FHI

Vi har også utarbeidet en spesialordning for oppmøte for å unngå store oppsamlinger i våre trange gangene. Oppmøte info kan dere lese her:

Generelt

Det er veldig viktig at utøvere med sykdomssymptomer holder seg hjemme til de er symptomfrie!

Grunnet korona og reglene under vil det ikke være mulig å delta på treningen hvis man kommer sent/etter oppstart. Det er derfor viktig at alle prøver å være på plass og klare 15 min før treningen starter.

Utøvere som kommer på trening og ikke er registrert på kurset får ikke delta. Det er derfor veldig viktig at dere sjekker at alt er i orden med påmeldingen før oppstart.

Vi vil de første ukene prøve å ha trenere/ansatt på plass ved hovedinngangen som kan hjelpe med organiseringen og svare på eventuelle spørsmål.

Det oppfordres til at alle deltagere som har vært i utlandet holder seg hjemme 7-10 dager etter hjemkomst.

Gymsalen:

Turnskole partiene :

Alle barn skal komme ferdig skiftet til aktivitet. Barna går inn i garderoben og legger jakken og skoene sine i en plastboks (vi har bokser) som vil stå klar når de kommer. De venter til treneren kommer og henter dem og alle barna tar med seg sin boks inn i gymsalen. Når treningen er ferdig, kler barna på seg i gymsalen og forlater gymsalen gjennom bakdøren. De blir fulgt av en trener gjennom korridorene ut gjennom hovedinngangen. Foreldre skal vente ute. Der kan foreldre hente barnet sitt eller avtale et sted hvor de skal møtes. Unngå trengsel ved hovedinngangen. Treneren venter til alle barna har blitt hentet. Trenerne vil rengjøre boksene mellom hvert parti.

Gymlek:

Alle barn skal komme ferdig skiftet til aktivitet. Foreldre leverer barna ved døren til gymsalen. Trenerne blir med barna og hjelper dem med å skifte i garderoben eller gymsalen og legger jakkene og skoene i en plastboks (vi har bokser) som vil stå klar når de kommer. Når treningen er ferdig, kler barna på seg i gymsalen ved hjelp av en trener og forlater gymsalen gjennom bakdøren. De blir fulgt av en trener gjennom korridorene ut gjennom hovedinngangen. Foreldre skal vente ute. Der kan foreldre hente barnet. Unngå trengsel ved hovedinngangen. Treneren venter til alle barna har blitt hentet. Trenerne vil rengjøre boksene mellom hvert parti.

Turnhall:

Alle barn skal kommer ferdig skiftet til aktivitet. Barna blir hentet ved venteområde ved hovedinngangen. De går ned til gangen og legger jakken og skoene sine i et av skapene i gangen. Etter treningen blir de fulgt av en trener til gangen hvor de kler på seg igjen. Etter det følger treneren barna ut gjennom hovedinngangen. Foreldre skal vente ute. Der kan foreldre hente barnet sitt eller avtale et sted hvor de skal møtes. Unngå trengsel ved hovedinngangen.

Vi vet at dette kan by på problemer og vi gjør så godt vi kan for å tilby trening til flest mulig på vanlig vis. Det er derfor viktig at alle gjør sitt beste for å overholde reglene våre. Ved et eventuelt smitteutbrudd i klubben vil all aktivitet stenge. Dette er det ingen som ønsker.

Paraturn:

Dere kan møte direkte opp i hallen med en ledsager.

Konkurransepartiene:

 Dere møter opp direkte i hallen uten foreldre. Man henger ikke i gangene eller garderobeområdene.Høstcamp 2020 uke 40 - Mandag til onsdag

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 24. Aug 2020

Vi har gleden av å invitere til Høstcamp i uke 40 mandag - onsdag (38.9.-30.9.).

Det vil i disse dagene være mulig å melde seg på for de som går på turnskole 1, 2 og 3. Hvis dere fra ungdomsturn vil bli med kan dere ta kontakt med fredrik@njaard.no. Hvis det blir mange nok kan vi åpne for dette på en eller flere av campen.

Campen vil vare fra mandag til onsdag og vil ha innslag av turning, lek og mulig noen utflukter. Endelig program er ikke satt, men vi kan love at det blir gøy for barna!

Prisen er 1100 for 3 dager 0900-1500.

Njård vil som vanlig stille med smoothie hver dag. Så barna må ha med matpakke!!

For administrative spørsmål kan dere kontakte Fredrik Backer på fredrik@njaard.no Spørsmål rundt treningene kan rettes til lonai.hajni11@gmail.com eller turn@njaard.no

Det vil i år kun være mulig for høstens kursdeltagere å melde seg på høstcampen vår. Dette for å begrense smitterisiko og antall personer i hallen. Dere må derfor logge inn med brukernavn og passord ved påmelding.

Det ble fort fullt på sommercampene, så det kan lønne seg å være tidlig ute hvis man vil sikre seg plass.

Mer info om campen kommer når det nærmer seg.

Vel møtt!

Påmelding:

Turnskole 1 (1. og 2. klassinger) - https://njard.weborg.no/event/699 - Fullt

Turnskole 2 (3. og 4. klassinger) - https://njard.weborg.no/event/700 - Få plasser ledig 

Turnskole 3 (5. og 6. klassinger) - https://njard.weborg.no/event/701 - Få plasser ledig Oppstart kurs høsten 2020 - Viktig info

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Aug 2020

Oppstart
Gymlek, turnskoler, ungdomsturn, lørdags - og søndagspartier, voksenturn og paraturn starter fom 24. august (dvs uke 35).
AKS starter i uke 36
Alle må ha betalt før oppstart. De som ikke er registrert kan ikke delta. Dette er enda viktigere i år ifm eventuell smittesporing. 

Oppmøte

Sjekk nøye hvilket parti, klokkeslett og sted dere har meldt dere på, slik at oppstarten blir lettest mulig for trenere og barn. Oppstart for alle breddepartier medfører som regel «store» folkemengder som ankommer Njårdhallen samtidig. Dette må vi fortsatt unngå, spesielt den store opphoping av folk nede i kjelleren i Njårdhallen. Derfor utarbeider vi nå alternative hente-/oppmøtesteder. Dette kommer det nærmere info om.

Mer informasjon om utstyr, tøy og regler finner dere under Regler for trening. Vi ber også alle barna å møte opp første uken med en lapp på brystet med navnet sitt på. Det gjør det lettere for våre trenere å lære navnene til barna. Barna føler seg mere sett når treneren kan navnet deres i stedet for «du med den rosa turndrakten» 😊

 Covid – 19

Regjeringen har gitt grønt lys for idretten fom 1. august. Dette er gode nyheter og vi krysser fingrene for at vi kan ha et helt semester uten ekstreme ekstratiltak. Det vil nå ikke mulig for foreldre å bli med i hallen. Alle barn vil få antibac før de går inn i hallen. Alle skal holde seg hjemme ved sykdomssymptomer. Jeg ber alle om å respektere dette da vi har et kollektivt ansvar her.
De som vil lese mer om retningslinjene fra turnforbundet kan lese seg opp her.

 Viktige datoer

På infosidene for kursene vil dere finne viktige datoer for dette semesteret.

 Voksenturn

Nif og turnforbundet kommer ila de neste ukene med retningslinjer for idrett for voksne. Vi holder dere oppdatert i forbindelse med dette.

 Konkurransepartiene

Dere får info fortløpende fra treneren deres om høstens timeplan.

 For å få med alt av informasjon, anbefaler vi å like oss på facebook. Alle artikler og nyheter som vi legger ut på websiden publiserer vi også her.

Vi gleder oss til oppstart!
 Njård TurnPåmelding høstens partier 2020

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 19. Mai 2020

Påmelding høsten 2020

I vår vil påmeldingen være litt annerledes enn tidligere. Dette grunnet den vanskelige situasjonen vi alle er i. Påmeldingen vil i første omgang være kun en registrering uten betaling. Dette fordi vi ikke vet om vi kan ha så mange vi ønsker.

Betaling for kurset vil bli sendt ut ila juli, når vi vet litt mer om hva som skjer i fremtiden. Merk! Dette betyr ikke at man skal melde seg på alt mulig fordi det er gratis i første omgang. Registreringen er bindende! Så sjekk med de dere vil gå med og pass på at dere er meldt på riktig kurs. Ta hensyn til hverandre og sørg for å ikke oppta plass som andre kan ha bruk for.

Det er lagt inn alderssperrer på alle breddekurs. Hvis dere skal delta på en gruppe som ikke passer til alderen deres må dere ta kontakt, så vi kan ordne og godkjenne dette.

Det er ingen forandringer i timeplanen. Men vi vet foreløpig ikke hva høsten bringer, så vi ber om forståelse for at timeplanen og treningene kan forandres.

Påmelding til høstens partier vi skje på følgende måte:

 • Eksisterende kursdeltagere(må ha gått på kurs i vår for å kunne meldes på): Kan meldes på fra 1.6.-14.6.(kan meldes på etter, men vi åpner for nye kursdeltagere 16.6. og trenger litt tid på å flytte folk rundt før dette). Klikk på ønsket link til parti under eller gå til turn.njaard.no og velg ønsket parti i nedtrekksmenyen. Under partisidene ligger det en link til påmelding(«meld på her»). Denne er ikke aktiv før 1.6. kl 1100.
 • Nye kursdeltagere: Kan meldes på fra 16.6. kl 1100. Hvis eksisterende kursdeltagere ikke har valgt parti til dette kan det hende plassen deres blir tatt av nye deltagere. Nye kursdeltagere gjennomfører påmelding på lik linje med eksisterende, men linken for dem vil ikke være aktiv før 16.6. kl 1100.

 

 Oppstart av noen grupper for utetrening

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 10. Mai 2020

Oppstart av utetrening i grupper

Vi har gleden av å informere om at vi fom mandag 11.5. starter med utetrening for noen våre turngrupper. Unntaket er dessverre gymlek 1 og 2. Dette fordi vi finner det vanskelig for så små barn å overholde de regler som gjelder i dagens situasjon. Det er heller ikke mulig å gjennomføre AKS-treningene. Da vi ser problemer med transporten. Vi jobber med saken for å finne alternativ løsning for AKS. Det er dessverre heller ikke tilbud til paraturn enn så lenge, og Voksenturn må også vente litt til.

Timeplanen vil følge de vanlige oppsatte tidene for våren 2020, men treningene vil kun vare 45 min. Oppmøte for kursene vil være på gressplenen over veien ved siden av butikken. Trenerne vil der stå med lapper som viser hvor hver enkelt gruppe skal møte. Treningene vil bli noe alternativ. Dette fordi reglene rundt organisert idrett ikke gjør det gjennomførbart å følge den vanlige treningsplanen. Når det er sagt håper vi at alle setter pris på det vi klarer å få til og spesielt det sosiale rundt dette.

Det er veldig viktig at alle overholder de retningslinjer som er satt ifm organisert trening! Vi ber derfor alle foreldre om å tenke igjennom om barna deres er i stand til å gjennomføre treningen på en måte som er akseptert ift smittevernsreglene som nå gjelder. Hold av stand til hverandre! Det vil ikke være lov å medbringe drikkeflasker. Vi oppfordrer alle til å gå på toalettet før treningen. De som ikke klarer å følge reglene kan dessverre ikke være med på treningene.

Viktige regler!

Reglene som gjelder for treningene finner dere her: https://gymogturn.no/2020/04/23/koronainformasjon-samleside-ngtf/ Og https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/NIFs-anbefaling-til-utovelse-av-idrettsaktivitet/ Vi oppfordrer alle til å lese igjennom dette før oppstart. Diskuter det også med deres barn.

Hvis man ikke ønsker å benytte seg av tilbudet i det hele tatt er det fint om dere sender en epost til fredrik@njaard.no. Så vi får en oversikt og kan tilpasse gruppene deretter.

Her ser dere hvem som er ansvarlig for de forskjellige gruppene. Det er ikke listet opp alle grupper, men tidspunkter og dager:

Turnhallgruppene 1500-1900:

Mandag 15 – 19: Andreas og Kristin

Tirsdag 15 – 19: Andreas og Benedikte

Onsdag 15 – 19: Andreas og Siren

Torsdag 15 – 19: Andreas og Sigrid til kl 18, Calin fra kl 18

Fredag 15 – 19: Andreas og Dima fra kl 16

Turnhallgruppene 1900-2100

Mandag 19 – 21: Benedikte og Laszlo

Tirsdag 19 – 21: Alex (kan ikke før 19.30) og Laszlo

Onsdag 19 – 21: Benedikte og Kristin

Torsdag 19 – 21: Alex (kan ikke før 19.30) og Calin

Gymsalgruppene:

Tirsdag 17.30 – 19.30: Sigrid og Siren

Onsdag 18 – 20: Laszlo og Dima

Torsdag 17.15 – 18.15: Jobber med å finne trener

Fredag 16 – 18: Dima

Vi ber om forståelse for at dette kan bli litt kaotisk i starten. Da dette er noe vi ikke har hatt veldig god tid til å planlegge. Vi håper det går seg til.

Er det noe dere lurer på kan dere ta kontakt med turn@njaard.no eller fredrik@njaard.no Sommercamp uke 26, 27, 32 og 33 - Info og påmelding

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 4. Mai 2020

Det er nå åpent for ikke-medlemmer! Inviter venner og kjente:)

Vi har gleden av å invitere til sommercamp i uke 26 (22.6.-26.6), uke 27 (29.6.-3.7.) uke 32 (3.8.-7.8.) og uke 33 (10.8.-14.8.). Det er mulig vi setter opp en ekstra camp i midten av ferien også.

Påmelding åpner ondag 6.5. kl 10.00 - Det er bindende registrering!

Det vil i disse ukene være mulig å melde seg på for de som går på turnskole 1, 2, 3 og Ungdomsturn.

Campene vil vare fra mandag til fredag og vil ha innslag av turning, lek og mulig noen utflukter. Endelig program er ikke satt, men vi kan love at det blir gøy for barna! Innholdet i programmet blir mulig preget av dagens situasjon rundt koronaviruset.

Vi har valgt å sette ned prisen på campene med 50% denne sommeren. Prisen er 900 for en hel uke(5 dager 0900-1500). Foreløpig må dere ikke betale noe for å melde dere på. Det vil komme info om betaling når vi vet mer om dette i det hele tatt lar seg gjennomføre. De som da har meldt seg på vil få en betalingslink.

Barna MÅ ha med egen mat denne gangen.

Mer informasjon rundt campen kommer senere.

For spørsmål kan dere kontakte Fredrik Backer på fredrik@njaard.no

Det har tidligere blitt fort fullt. Så det lønner seg å være tidlig ute. Vi vet enda ikehvor mange vi får lov til/har mulighet til å ha. Dette betyr at det vil være førstemann til mølla på de plassene som er oppsatt nå (12 plasser per gruppe/aldersklasse/turnskole). Hvis vi finner ut at vi ikke kan ha så mange, blir vi nødt til å la de som har meldt seg på først få plassene. Men vi håper alle som vil kan bli med.

Vel møtt!

Påmelding: Åpner 6.5. kl 10.00

Uke 26:

Turnskole 1 (1. og 2. klasse) - https://njard.weborg.no/event/553 Fullt

Turnskole 2 (3. og 4. klasse) - https://njard.weborg.no/event/552 Fullt

Turnskole 3 (5. og 6. klasse) - https://njard.weborg.no/event/554 Fullt

Ungdomsturn (7. klasse +) - https://njard.weborg.no/event/576 Fullt

Uke 27:

Turnskole 1 (1. og 2. klasse) - https://njard.weborg.no/event/555 Fullt

Turnskole 2 (3. og 4. klasse) - https://njard.weborg.no/event/556 Fullt

Turnskole 3 (5. og 6. klasse) - https://njard.weborg.no/event/557 Fullt

Ungdomsturn (7. klasse +) - https://njard.weborg.no/event/575 Fullt

Uke 32:

Turnskole 1 (1. og 2. klasse) - https://njard.weborg.no/event/549  Fullt

Turnskole 2 (3. og 4. klasse) - https://njard.weborg.no/event/550 Fullt

Turnskole 3 (5. og 6. klasse) - https://njard.weborg.no/event/551  Fullt

Ungdomsturn (7. klasse +) - https://njard.weborg.no/event/574 Avlyst - Ingen påmeldinger

Uke 33:

Turnskole 1 (1. og 2. klasse) - https://njard.weborg.no/event/546  Få ledige plasser

Turnskole 2 (3. og 4. klasse) - https://njard.weborg.no/event/547 Få ledige plasser 

Turnskole 3 (5. og 6. klasse) - https://njard.weborg.no/event/548 Få ledige plasser 

Ungdomsturn (7. klasse +) - https://njard.weborg.no/event/573 Avlyst - Ingen påmeldingerHjemmetrening - Videoer og programmer

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 17. Mar 2020

Her vil dere finne info om hjemmetrening og treningssvideoer som blir lagt ut på nett. Artikkelen vil bli jevnlig oppdatert med tider for livestream og flere treningsprogrammer. 

Videoer og livestream med Odin Kalvø

Mesteparten av videoene våre vil bli laget av vår egen Odin Kalvø. Han er for øyeblikket landslagskaptein for de norske turnerne.

 • Første video vil bli lagt ut på facebook og/eller youtube torsdag 19.3. rundt kl 1600
 • Første video med Odin og Sigrid https://www.youtube.com/watch?v=IiSbQBIFPJ8 
 • Live stream - Odin kjører trening direkte på facebook søndag 29.3. kl 10.00
 • Ny live stream  med Odin! - Sendes direkte på facebook søndag 5.4. kl 10.00

Vi oppfordrer derfor alle til å like oss på facebook og abonnere på youtubekanalen vår.


Hjemmetreningsprogrammer

Scroll litt ned på sidene vi har linket til under. Der finner dere link til hjemmetreningsprogrammer. Det vil komme flere av disse etterhvert.

Håper alle drar nytte av dette!Stort engasjement og interesse på årets Vintercamp!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 24. Feb 2020

I vinterferien arrangerte vi Vintercamp for rundt 50 barn fra 1.-6. klasse. Her fikk alle en mulighet til å få litt ekstra trening. Njård prøver å arrangere flest mulig slike camper. Da vi vet våre medlemmer liker dem. Dette er fine muligheter for å trene litt ekstra, og for å oppnå sine mål. Det er i tillegg veldig sosialt og moro å være med på.

Vi vil snart sende ut info om Sommercampene våre. Det vil i hvert fall være camp i uke 26 og 33. Mer info om dette kommer snart. Disse er veldig populære, så man bør være raske med å melde seg på hvis man vil sikre seg plass.

I mellomtiden kan dere kose dere med noen bilder fra Vintercampen.Vinterferie (uke 8) - Kun aktivitet for uttakspartiene og deltagere på Vintercamp

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 13. Feb 2020

I vinterferien er det kun aktivitet for uttakspartiene (elite, aspirant osv) og deltagere på Vintercampen.

For de som trener på lørdager og søndager vil det være trening første helgen (15. og 16.2.) Siste helgen i ferien vil det ikke være aktivitet for disse partiene.

Spørsmål om Vintercamp eller treningstider kan rettes til fredrik@njaard.noÅrsmøte Njård Turn - 26.2.20 kl 1800 på trenerkontoret - Med dokumenter

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Feb 2020

Njård Turn inviterer herved til årsmøte i turnavdelingen.

Når: 26.2.2020 kl 1800

Sted: Trenerkontoret (inngang ved nedre parkeringsplass)

Agenda:

 1. Konstituering
 2. kort oppsummering av avdelingens aktiviteter for 2019
 3. Godkjennelse av Årsberetninger
 4. Godkjennelse av Regnskap 2019
 5. Behandle eventuelle innkomne forslag
 6. Vedta budsjett for 2020
 7. Foreta valg av styre

Innkommende forslag mottas tom. 19.2.20.

Vi trenger nye styremedlemmer og valgkomité for det kommende året og håper at du har lyst til å være med å drive klubben videre!

Vi trenger folk som ønsker å gjøre en god jobb for avdelingen og drive Njård turn videre i en konstruktiv og positiv retning.

Arbeidsmengden er ikke stor da vi har både en sportslig leder; Jan Schroé og en administrativ leder; Fredrik Backer.

Hvis dette er noe for deg så kan du kontakte valgkomiteen i Njård ved:

Ulla Fjeldstad

email: ucfjeldstad@gmail.com

Årsmelding 2019:

Her kan Årsmelding og andre dokumenter lastes ned:

Årsmleding 2019 - Lastes ned her

Regnskap 2019 og budsjett 2020 - Lastes ned her

Balanse 2019 - Lastes ned her

Vel møtt!

Sportslig hilsen

Njård TurnBreddekonkurranse 28.3.2020

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 6. Feb 2020


                                                         BREDDEKONKURRANSE 7-17 ÅR


                                      INVITASJON TIL KONKURRANSE FOR BREDDEPARTIER 28.3.2020


Dette er en morsom konkurranse som er åpen for alle i turnavdelingen til Njård uavhengig av nivå! Det er kun Njårdutøvere som deltar, så det blir en stor turnfest for alle turnere i klubben

 Program

Gruppe 1 - De som er født 2010 og eldre

Kl. 10.00 Oppmøte for oppvarming (i Tennishallen til Njård)
Kl. 10.45 Konkurransestart
Kl. 12.00 Konkurranseslutt og premieutdeling (Premie til alle)

Gruppe 2 - De som er født 2011 - 2013

Kl. 12.00 Oppmøte for oppvarming (i Tennishallen til Njård)

Kl. 12.45 Konkurransestart

Kl. 14.00 Konkurranseslutt og premieutdeling (Premie til alle)

Konkurransereglement

Reglement:

Vi konkurrerer ifølge saltokonseptet til turnforbundet. Det skal konkurreres i trampett, hopp og matte. 

Aldersklasser: (Hvis man er født i 2010 men ikke har hatt bursdag enda så går man allikevel under 10 – års klassen)

Aspirant: 7, 8, 9 og 10 år (2010-2013)
Rekrutt: 11- 12 år (2008-2009)
Junior: 13 år (2007 og eldre)

Det blir ingen rangering under konkurransen. Barna blir dømt etter de har gjennomført øvelsen sin og dommerne rekker opp en plakat med enten BRA, BEDRE eller BEST utifra hvor bra barna har gjennomført øvelsen. ALLE får tildelt en premie ved premieutdelingen.

Påmelding

Påmeldingsfrist 1.3.2020 (bindende påmelding)
Deltakeravgift = 200 kr

Påmelding ASPIRANT (Meld på her)
Påmelding REKRUTT (Meld på her)
Påmelding JUNIOR (Meld på her)

Praktisk informasjon

 • Utøverne kan komme i vanlig treningstøy
 • For at vi skal få til dette, er vi avhengige av at foreldre hjelper til og det vil bli fordelt oppgaver som kakebaking, hjelp til å ta imot inngangspenger, kioskarbeid evt rigging av apparater
 • Inngang voksne 50kr – barn gratis

Håper så mange som mulig har lyst og mulighet til å bli med. Det ble en kjempesuksess forrige semester!Vintercamp 2020 i uke 8 mandag 17.2. - onsdag 19.2. - Info og påmelding finner dere her

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 21. Jan 2020

Her finner dere info om Vintercamp 2020 17.-29.2.

Campen gjelder for alle som har lyst til å bli med uansett om man er medlem fra før av eller ikke (i alderen  fra 1.-6. klasse) 

Praktisk info:

Oppstart: 17.2. kl 0900

 • Treningene er fra 0900-1500 - Det betyr at dere må møte opp helst 15 min før dette
 • Ta med matpakke!
 • Njård stiller med smoothie hver dag.
 • Pris: 900kr
 • Vi har garderobe. Ta med hengelås for å legge klær der. Hvis ikke kan også klær og annet legges i turnhallen/annet oppholdsrom
 • Det kan være greit å ha med ekstra skift for de minste

Påmelding(Nå åpen!):

Det er begrenset antall plasser! Så være tidlig ute med å melde dere på.

Turnskole 1 (1.-2. klasse): https://njard.weborg.no/event/517 

Turnskole 2 (3.-4. klasse): https://njard.weborg.no/event/520 

Turnskole 3 (5.-6. klasse): https://njard.weborg.no/event/521 


Hvis det er noen spørsmål kan dere ta kontakt med Jan Schroe på turn@njaard.no eller Fredrik Backer på fredrik@njaard.no