Hva er basistrening?

 Velkommen til Njård basistrening! Dette tilbudet er utviklet for å gi unge idrettsutøvere i alle idretter i Njård idrettslag, enten du driver med tennis, bordtennis, håndball, turn, alpint, langrenn, fekting eller rytmisk gymnastikk, er basistrening den perfekte plattformen for å forbedre dine fysiske evner og prestasjoner. 

                Hva er Njård basistrening?

Njård basistrening er et treningsprogram som fokuserer på å utvikle grunnleggende fysiske ferdigheter som er avgjørende for suksess i alle idretter. Programmet legger vekt på å forbedre motoriske ferdigheter, balanse, mobilitet og styrke gjennom en strukturert og variert treningsplan. Hver treningsøkt varer i 1 time og 30 minutter og er delt inn i tre hovedblokker: balansetrening, styrketrening og akrobatikk.

 • Balansetrening: Øvelser på bjelker, balansekurs og stabilitetsverktøy for å forbedre balansen og kroppskontrollen.
 • Styrketrening: Bruk av stenger, motstandsbånd og vekter for å bygge muskler og styrke.
 • Akrobatikk: Aktiviteter på trampoliner og airtracks for å øke smidigheten og koordinasjonen.
 •                                                            

                                                                                                                Hvorfor er basistrening viktig?

  Basistrening er en viktig grunnstein for barn og unge i alle idretter. Ved å fokusere på grunnleggende øvelser og ferdigheter, legger programmet til rette for bedre prestasjoner og redusert risiko for skader. Deltakerne vil utvikle en bedre forståelse av  kroppsmekanikk og mobilitet, noe som er essensielt for å lykkes i deres idretter.

                                                                                                                         Grupper

  Njård basistrening er åpent for alle idrettsutøvere i Njård, uavhengig av idrettsbakgrunn. Basistrening er delt inn i to aldersgrupper for å sikre tilpasset trening:

                                              Aldersgruppe 10-12 år: Trening hver torsdag, ledet av trenerne Isabella og Viktoria.

                                              Aldersgruppe 13-15 år: Trening hver søndag, ledet av trener Odin, som har omfattende erfaring innen turn og basistrening.

              Bli med på Njård basistrening

  Med dyktige og erfarne trenere, et fokus på grunnleggende ferdigheter og en inkluderende tilnærming, er Njård basistrening det ideelle treningsprogrammet for unge idrettsutøvere. Påmelding kommer i løpet av juni! 

  Vi gleder oss til å se deg på trening!