Årsmøte vel gjennomført

Postet av Njård den 31. Mar 2022

Mandag denne uken var det invitert til årsmøte. 16 personer deltok. Styreleder Jan Gunnar Boehlke og for anledning, valgt dirigent, kjørte igjennom sakslisten på en time. Boehlke ble valgt til to nye år som styreleder i Njård hovedstyre, videre kom et nytt medlem og et nytt varamedlem inn. Dette er henholdsvis Torunn Thoresen og Tomas Kersten (bildet). Torunn jobber til daglig i Norges Håndballforbund, region øst og har fra tidligere erfaring fra håndballavdelingen i Njård. Tomas er en aktiv pappa i fekteklubben og er også engasjert i Norges Fekteforbund. Vi er veldig glade for å få disse ressurspersonene med i hovedstyret. For øvrig ble alle gruppestyrer og komiteer valgt i henhold til hva som var foreslått. Protokoll fra møte finnes her: Protokoll Årsmøte Njård.pdfMasse glade turnere i breddekonkurransen

Postet av Njård den 30. Mar 2022

Breddekonkurransen ble en stor suksess! Vi hadde ca 220 deltagere fordelt på tre grupper. Tribunene var til tider stappfulle og utøverne presterte på høyt nivåVi håper enda flere vil bli med neste gang og at dette ga mersmak og inspirasjon til mer trening!Njård dunjakke

Postet av Njård den 17. Mar 2022

Vi har noen få igjen av Swix sin tynne dunjakke med Njårdlogo som vi selger ut billig. Pris 650,-

Jakken kjøpes på kontoret i Njårdhallen. Åpningstidene finner du her: https://www.njaard.no/p/21833/njardbutikkenNjård og Ukraina.

Postet av Njård den 3. Mar 2022

På morgenmøtet med sportslig ledere og administrasjonen tidligere i uken startet vi med å snakke om Ukraina, et overskyggende tema for oss alle denne uken. Anatoliy som er sportslig leder i Njård fekting er Ukrainer og har familien sin der. Anatoliy er denne uken på reise med det norske fektelandslaget som deltar i EM i Serbia, hvor Njård hadde to unge deltakere. 

Anatoliy fektet for Ukraina i OL ifjor sommer, og i skrivende stund er han usikker på om han vil reise hjem for å kjempe for sitt land, eller om han kan gjøre bedre nytte for seg her fra Norge. 

For oss i Njård ble det veldig tydelig at vi skal engasjere oss, hjelpe Anatoliy med å hjelpe sine landsmenn. Det første vi gjør er at vi nå starter opp en innsamlingsaksjon. Hvis du ønsker å støtte opp om dette kan du gjøre en innbetaling til Njård Vipps 103379

Vi vil etterhvert informere om hvem/hvilke formål som mottar vår hjelp. Etterhvert som krigens ofre blir flere, og flyktningestrømmen vokser kan det være vi bør hjelpe på andre måter også. 

For et idrettslag som jobber med barn, ungdom – holdninger og oppvekst, med visjonen SAMMEN BLIR VI BEST så er denne dugnaden noe vi tror våre medlemmer setter pris på.