Njård og Ukraina.

Postet av Njård den 3. Mar 2022

På morgenmøtet med sportslig ledere og administrasjonen tidligere i uken startet vi med å snakke om Ukraina, et overskyggende tema for oss alle denne uken. Anatoliy som er sportslig leder i Njård fekting er Ukrainer og har familien sin der. Anatoliy er denne uken på reise med det norske fektelandslaget som deltar i EM i Serbia, hvor Njård hadde to unge deltakere. 

Anatoliy fektet for Ukraina i OL ifjor sommer, og i skrivende stund er han usikker på om han vil reise hjem for å kjempe for sitt land, eller om han kan gjøre bedre nytte for seg her fra Norge. 

For oss i Njård ble det veldig tydelig at vi skal engasjere oss, hjelpe Anatoliy med å hjelpe sine landsmenn. Det første vi gjør er at vi nå starter opp en innsamlingsaksjon. Hvis du ønsker å støtte opp om dette kan du gjøre en innbetaling til Njård Vipps 103379

Vi vil etterhvert informere om hvem/hvilke formål som mottar vår hjelp. Etterhvert som krigens ofre blir flere, og flyktningestrømmen vokser kan det være vi bør hjelpe på andre måter også. 

For et idrettslag som jobber med barn, ungdom – holdninger og oppvekst, med visjonen SAMMEN BLIR VI BEST så er denne dugnaden noe vi tror våre medlemmer setter pris på. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.