Da står endelig alle våre 6 tennisbaner på uteanlegget klare

Postet av Njård den 23. Mai 2018

Grusbanene ble klare tidligere i mai mens de to hardcourt banen ble klare i går (tirsdag 22. mai) etter at bobla ble tatt ned.

Tusen takk til alle som møtte! Det var tidenes oppmøte slik at jobben gikk raskt. Opp -og nedtaking av bobla gjøres på frivillig basis så vi er helt avhengige av medlemmenes hjelp.

Driftansvarlig Zoran ledet arbeidet an. 

Ved å betale spilleavgift kan du benytte banene så mye du ønsker frem til ca 30. september.

Spilleavgiften koster:

Familie                 Kr 3300

Senior                   Kr 1900

Junior                    Kr 950

Vi har i tillegg et tilbud til alle barn og unge som deltar på tennisskolen (som spiller med rød, orange eller grønne baller) Disse barnene kan kjøpe tilgang til utebanene for kun 500 kr frem til 30. september.

Ønsker du kun drop in timer registrere du deg her, medlemspris er 250 kr (gyldig medlemskap)

Barnereglene kan du lese om her

Booke bane kan du gjøre her
Gave til Njård fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Njård den 9. Mai 2018

Njård Turn og Njård Fekting hadde søkt og blitt innvilget henholdsvis 400.000 kr til turn utstyr og 180.000 kr til fekte utstyr.

Fredrik Backer fra Njård Turn, daglig leder i Njård  Marianne Holen og Fredric Grosse fra Njård Fekting var og mottok gavene i Sparebakstiftelsen DNB sine lokaler onsdag denne uken.

Njård er selvfølgelig veldig glade for denne gaven. Totalt ble ca 35 mill kroner fordelt på 130 lag/foreninger/skoler etc i Oslo regionen.
7 idrett ferdig for denne gangen

Postet av Njård den 2. Mai 2018

Lørdag var det avslutning for 7-idretten. Ikke alle hadde anledning til å være med, men her er deler av gjengen. Det er første gang i historien at det har vært en aktivitet gjennom hele sesongen hvor barna har fått prøvd alle idrettene som Njård har i klubben.

Barna syntes det har vært gøy å få prøve både tennis, turn, RG, alpint, langrenn, håndball og fekting. Det har blitt ca tre ganger på hver idrett. Noen vil gjerne fortsette på 7-idrett og noen begynner kanskje på noen av de andre idrettene etter hvert.

Om vi får kapasitet i klubben vil vi fortsette med dette tilbudet til høsten igjen. Nærmere informasjon vil komme.

Levert av IdrettenOnline