Håndballskole i uke 33 i regi av Aker Topphåndball - FULLTEGNET

Postet av Njård - Håndball den 1. Jun 2016

Ønsker du litt ekstra inspirasjon før håndballsesongen starter med et meget seriøst og godt opplegg, så er dette stedet å være!
Påmeldingsfrist: 15.juni

Hva kan du forvente?
Vi har mange spennende og dyktige trenere. Alle gleder seg stort til å gi deg noen god råd i løpet av uken!
Det blir trenere fra Aker THs damelag i 1. og 2. divisjon, samt at A-lagstrener Morten Larsen vil ha hovedansvaret for uken og vil være lede noen økter.
I tillegg kommer det flere håndballprofiler og meget kompetente trenere gjennom uken. Det blir muligheter for å skrive autografer!

Vi er opptatt av at hver enkelt spiller får en tett oppfølging og utvikler tekniske håndballferdigheter i løpet av håndballskolen. Det blir en variert uke hvor vi deler opp i mest mulig homogene grupper ut fra alder og ferdighetsnivå, og det blir dermed at spenn fra lek med ball til teknisk trening.

Hvis været tillater det blir det en utedag med konkurranser og morsomme utfordringer.

TID/STED
For barn mellom 8 og 15 år
Uke 33 – 15.-19. august
Mandag – fredag kl. 0900-1500
Sted: Njårdhallen, muligens en hall til på Oslo vest.
PÅMELDING - Påmeldingsfristen er 15.juni

Vi forventer stor pågang, og allerede fått påmeldinger før invitasjonen er sendt ut. Så vær tidlig og meld deg på i dag så er du sikret plass!

PRIS
Ukepris er kr 1.750,- for medlemmer i Ullern og Njård, og kr. 1.950,- for eksterne deltakere. Prisen inkluderer lunsj og frukt alle dager (en dag med grilling), t-skjorte, og et meget godt sportslig opplegg med gode trenere.

Påmelding skjer her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.