Det er dette som er idrettsglede

Postet av Njård - Håndball den 23. Nov 2017

Loppetassen er kjempegøy! Alva, Katja og Leona er i alle fall helt enige.

At ikke et øye var tørt er nok en overdrivelse. Men det var staselig høytid da hundrevis barn paraderte inn i Njårdhallen sist lørdag, og stilte seg opp til nasjonalsangen. Livets første håndballturneringer spilles med entusiasme, tapper innsats - og at noen slår hjul over banen.

Stolte foreldre, yrende barn og ekte håndballglede fylte hallen 18. november. Njård hadde ansvaret for å arrangere bronserunden av Loppetassen, første runde av en turnering i regi av NHF Region Øst. Loppetassen er for 6- og 7-åringer, og spilles over fire helger gjennom vinteren. 

For de fleste barna er dette første eller andre sesong med håndball, mange debuterte derfor i drakt denne helga. De søte små kom fra både Njård, Ullern, Holmen, Bygdøy-Monolitten/BMIL og Kjelsås. 2010-jentene Katja, Alva og Leona fra Njård spilte full runde også i fjor, men er kanskje enda mer entusiastiske når jeg ber dem oppsummere denne gang.

- Vi har verdens beste trener! Kiosken har verdens beste smoothie! Det er veldig morsomt å spille kamp!

Hvert av lagene spilte fire kamper hver. Siden dagen var delt i to puljer, ble det en intens og morsom dag for hvert lag uten for mye venting. Mellom slagene var kiosken et åpenbart høydepunkt. Her var som alltid både pølser, frukt, vafler, boller og kake - men den helt store bestselgeren var nok de nevnte smoothiene. En av de hardtarbeidende foreldrene på første skift brukte timene kontinuerlig over blenderen.

Begeistringen var stor både på og utenfor banen. Heiarop fra tribunen var selvsagt entusiastiske både for heltemodige redninger, myke skudd og spillere som like gjerne slo hjul som løp mot mål. Tålmodige trenere lokker fram gleden ved at barna opplevde mestring på banen og stort fellesskap. Etter avslutningsparaden var det premieutdeling. Nå henger fine medaljer på mange barnerom og barna har fått nye t-skjorter til neste trening.

Loppetassen har tre runder til denne vinteren, sølvrunden i januar, gullrunden i februar og stjernerunden i mars. Njård har plass til flere spillere på 6 og 7 år, det er bare å møte opp på trening og gratis ut året. Leonas oppfordring er klar:

- Bli med, da vel!

Av Martine Aurdal
Seier til Njård Jenter 12 i Lier-Cup

Postet av Njård - Håndball den 16. Sep 2017

For to uker siden vant Njård J12 Haslum Cup. Nå gjentok de bedriften i Lier Cup. 

Njård stilte med en bred stall - hele 14 jenter var i aksjon gjennom helgen. Fra første match lørdag morgen til finalen søndag kveld kjempet samtlige som løvinner. I den avgjørende kampen ble Haslum slått 5-4 etter heroisk innsats - ikke minst i forsvar. Lagets to keepere, Ella og Ingeborg, stod som vegger i hver sin omgang, og to minutter før slutt satte Kristiane inn vinnermålet fra strek. Men som alltid når Njård J12 spiller, så var det en lagseier. Også foreldrene på tribunen bidro. Heiingen de siste minuttene av finalen må man til heksegryter i Øst-Europa for å finne maken til. Gratulerer til samtlige!
Akademiet med pangstart!

Postet av Njård - Håndball den 10. Sep 2017

Tirsdag  5. september startet Håndballakademiet opp i Njårdhallen med spente deltakere fra Njårds J2006 og J2005 lag. Akademiet er et tilbud til barn i alderen 10-12 år, og holdes i regi av Aker Topphåndball. Treningen tirsdag ble ledet av Arve og Vilde, begge med lang fartstid i Njård.

Første trening hadde fokus på kast og mottak, teknikk med ball og skudd. Jentene viste frem gode tekniske kvaliteter og fikk mange øvelser å bryne seg på. Akademiet avholdes på på tirsdager og torsdager i Njårdhallen.
Handledag onsdag 30. august på GMax Storo

Postet av Njård - Håndball den 29. Aug 2017

Njård håndball har inngått avtale med Gmax Storo, og på onsdag får alle Njårdmedlemmer veldig god rabatt på Njårds klubbkolleksjon.

Treningsjakke, Treningsbukse og trenings-T-Shirt, inkludert trykk av logo på jakke og trenings-T-shirt, for 800,- (junior)/900,- (senior). Dette er et veldig godt introduksjonstilbud. Våre medlemmer får også 25% rabatt på en rekke andre varer, herunder andre deler av Njård-kolleksjonen, håndballer osv.

Det kommer til å bli folksomt på Gmax på onsdag. Som en ekstra service til våre medlemmer vil vi samarbeide med Gmax slik at dere kan prøve treningspakken, bestille og betale den i butikken, og få den levert ferdig trykket på trening. Treningspakken kan kjøpes uten logo til 769,- (junior)/849,- (senior), men dersom man skal trykke på logo senere, følger Gmax vanlige trykkpriser. 

Husk å laste ned medlemsbevis/app: http://portal.oculosdialog.com/gsport/mcard_multi/?cid=581439577796 og få Njård Håndballs medlemsrabatt på Gmax Storo hele året.
Vel møtt!

30.08.17 G-Max_Storo_flyere_NJÅRD.PDF
NJÅRD JENTER 2003 TRENGER HÅNDBALLTRENER/E

Postet av Njård - Håndball den 28. Aug 2017

SPILLER DU HÅNDBALL - ELLER HAR SPILT TIDLIGERE?

LYST TIL Å TJENE LITT EKSTRA?

NJÅRD JENTER 2003 TRENGER HÅNDBALLTRENER/E FRA SESONGSTART HØST 2017. DU/DERE BØR HA FYLT 17 ÅR OG HA TRENERERFARING.

Ta kontakt med Nina Frivold på epost nina.frivold@vikenfiber.no eller med Anders Dolve på epost anders.dolve@statnett.no 
Gull til J12 og sølv til J13 i Haslum Cup, som gikk av stabelen helgen 25-27 august.

Postet av Njård - Håndball den 28. Aug 2017

Det var en skikkelig lagseier da Njård i helgen vant 12-årsklassen i Haslum Cup ved å slå Vålerenga 9-8 i finalen. Det samme var tilfellet i kvartfinalen mot årets vinner av Storhamar Cup, Rælingen. I denne kampen, som ble vunnet 9-6, tegnet hele ni av jentene våre seg på scoringslisten!

Helgens Haslum Cup ble avsluttet med seier for Njårds 12-åringer etter en lang helg med mange kamper. Flere gode lag ble beseiret, og jentene viste stor lagmoral gjennom hele helgen. Dette var jentenes første finaleseier etter at de forlot barnehåndballen i sommer, og dermed har lov til å spille sluttspillkamper.

Njårds jenter 13 deltok med ett lag med  15 jenter i troppen under trener Vilde Moes kyndige lagledelse. Etter å ha vunnet de 2 første kampene var det duket for ren gruppefinale mot Høybråten/Stovner.  Njård-jentene storspilte og vant hele 15-5, og gikk dermed videre til sluttspillet.

Søndag var det finalespill - og både Asker, Eidsvold IF og Lørenskog måtte kapitulere mot våre sterke jenter. Laget spilte solid hele veien og tok seg helt frem til finalen. 

I finalen ventet en tøff motstander i Ullkisa - og lagene fulgte hverandre som skygger gjennom 2 x 15 minutter. Etter ordinær tid sto det 11-11 - og Haslum Cup skulle bli avgjort på sudden death. 

Ullkisa fikk den avgjørende scoringen, og sikret seg dermed seieren. Jentene taklet tapet og viste god sportsånd. De gratulerte vinnerne og feiret stolt  2 plassen. 

Foreldregruppen var mer enn ivrige gjennom hele helgen og vi er veldig stolte av, og vi gratulerer så mye - og ønsker laget lykke til i helgen når Sparebank1 Cup arrangeres i Tønsberg. Med den kvaliteten, iveren og samspillet laget viser er alt mulig! 


Njård jenter 12 år
Njård jenter 13 år

Aker Topphåndball etablerer Håndballakademi

Postet av Njård - Håndball den 14. Aug 2017

Aker etablerer fra høsten 2017 håndballakademi i Njårdhallen.

Akademiet i 2017/18 er for jenter og gutter i alderen 10-12 år (født 2005-2007).  Dette er et tilbud til de som har mulighet og lyst til å trene litt ekstra. Akademiet innebærer en økt pr. uke a 1,5 time (unntatt skoleferier).

Akademiet kommer til å fokusere på

 • basistrening (fysisk)
 • skudd
 • finter
 • pådrag og viderespill
 • individuell taktikk
 • målvaktsteknikk

Akademiet faglige ledelse er Vigdis Holmeset (landslagstrener junior, LK98 og trener for Aker 1. divisjon).  Instruktører vil være bla. Arve Moe og damespillere fra Aker.

Vi kommer til å ha 2-3 kvalifiserte trenere på hver økt slik at alle får stor oppmerksomhet og individuell oppfølgning.

Akademitreningene blir i Njårdhallen kl. 16:00-17:30 på tirsdager og kl. 15:30-17:00 på torsdager. Fordeling av aldersklasse/kjønn på dagene gjøres når påmeldingen avsluttes, og vi vil forsøke å unngå at akademi faller på samme dag som man har ordinær trening.

Oppstart uke 36 (tirsdag 5. sept, torsdag 7. sept). med slutt ila. mai 2018.

Pris for hele sesongen kr 3.000

Vi har begrenset antall plasser - Påmelding her https://www.deltager.no/aker_h...

Har du spørsmål til akademiet – send e-post til post@akerth.no.
Aker Topphåndball etablerer Håndballakademi

Postet av Njård - Håndball den 14. Aug 2017

Aker Topphåndball etablerer fra høsten 2017 håndballakademi i Njårdhallen.

Akademiet i 2017/18 er for jenter og gutter i alderen 10-12 år (født 2005-2007).  Dette er et tilbud til de som har mulighet og lyst til å trene litt ekstra. Akademiet innebærer en økt pr. uke a 1,5 time (unntatt skoleferier).

Akademiet kommer til å fokusere på

 • basistrening (fysisk)
 • skudd
 • finter
 • pådrag og viderespill
 • individuell taktikk
 • målvaktsteknikk

Akademiet faglige ledelse er Vigdis Holmeset (landslagstrener junior, LK98 og trener for Aker 1. divisjon).  Instruktører vil være bla. Arve Moe og damespillere fra Aker.

Vi kommer til å ha 2-3 kvalifiserte trenere på hver økt slik at alle får stor oppmerksomhet og individuell oppfølgning.

Akademitreningene blir i Njårdhallen kl. 15:00-16:30 på tirsdager og torsdager.  Fordeling av aldersklasse/kjønn på dagene gjøres når påmeldingen avsluttes, og vi vil forsøke å unngå at akademi faller på samme dag som man har ordinær trening.

Oppstart uke 36 (tirsdag 5. sept, torsdag 7. sept). med slutt ila. mai 2018.

Pris for hele sesongen kr 3.000

Vi har begrenset antall plasser - Påmelding her LENKE

 

Har du spørsmål til akademiet – send e-post til post@akerth.no.
Ledige plasser på Håndballskole uke 26!

Postet av Njård - Håndball den 20. Apr 2017


Aker Topphåndballs håndballskole

Aker Topphåndball arrangerer håndballskole i Njårdhallen første uken i sommerferien.

Håndballskolen er for barn fra 8-12 år. (Født i 2009-2005)

Vi starter opp mandag 26 juni, og holder på hele uken. Hallen vil være åpen fra kl. 0830 til 1530 hver dag.

Treningen vil bli ledet av Aker Topphåndballs elitespillere som vil ha med seg juniorspillere fra både Njård og Ullern.

Håndballskolen koster kr. 1800,- for hele uken. Prisen inkluderer lunsj og frukt alle dager, samt en t-skjorte.

Velkommen til håndballskole!

Klikk her for påmelding:

http://www.deltager.no/handballskole_uke26_aker_th
Håndballskole uke 33

Postet av Njård - Håndball den 4. Apr 2017

Håndballguttas Håndballskole er for jenter og gutter i alderen 10 – 16 år og har som mål å tilby de beste håndballskolene for unge spillere, og dette vil landslagsspillerne være med på. På håndballskolen vil det være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter og samspill. Håndballgutta vil lede deg gjennom øvelser og teknikker som har hjulpet dem til å bli gode. Målet er at barna skal oppleve glede og mestring.

Aker Topphåndball er arrangør - 14. til 18. august, Njårdhallen og Hovseterhallen. Kontaktperson: Arve Moe. E-post: arve@akerth.no

Mer info finner og påmelding her: https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/utvi...

Påmeldingen åpner 3. mai
Skolecup 2017

Postet av Njård - Håndball den 4. Apr 2017

Njård og BMIL arrangerer i år som de tidligere årene skolecup for skolene i Oslo Vest.

Til alle skolene i Oslo Vest, for elever i 3. - 7. klasse GØY MED HÅNDBALL!

Velkommen til SKOLECUP FOR KLASSELAG


Mandag 24.april -Tirsdag 25.april-onsdag 26.april – torsdag 27.april 2016
Alle lag tilbys følgende takket være cupens sponsorer:
• Minst 3 kamper over 1-2 dager i Njårdhallen og/eller Skøyenhallen, mellom ca kl 17-21
• T-skjorte som brukes som spilledrakt til alle deltaker
• Stor vandrepokal til skolen med flest deltakende lag
• Gratis deltakelse

Deltakerne trenger shorts og joggesko uten svart såle. Ingen forkunnskaper kreves, men litt trening i gymtimen kan bidra til at dette blir enda morsommere.

Lagssammensetning
Cupen avvikles med gutte- og jenteklasse på hvert klassetrinn. Det tillates å benytte jenter på guttelag, men ikke omvendt. Kan ikke en klasse stille lag alene, er det mulig å samarbeide med parallellklasse eller yngre klassetrinn. Dette er en glimrende anledning til å samle klassen(e) om et felles prosjekt - bli med å ha det GØY!!

Lagledelse
Hvert lag må ha en voksen leder og av erfaring vet vi at det finnes en mamma, pappa, trener eller lærer som kan holde i dette. Du som er kontaktperson / lagleder, sørger for påmelding, informasjon til spillerne dine og gjennomføring av kampene. En super måte å bli kjent med barna på.

Påmeldingsinformasjon til lagleder – begrenset plass – flere på venteliste i 2016
Påmeldingslink:
https://profixio.com/reg/skolecup-oslo-2017
Oppgi: skole, klassetrinn +a/b, jenter/gutter, ansvarlig voksen, e-postadresse, mobiltelefon.
Påmeldingsfrist innen innen 6. april 2017

Mer info finnes du på skolecup.com eller skolecup-i-handball.no

Har du noen spørsmål eller trenger hjelp?
Atle Næss tlf. 476 76 280, e-post: post@skolecup.com (Bygdø Monolitten)
www.njard.no www.bmil.no

Håndballskole til sommeren

Postet av Njård - Håndball den 15. Mar 2017

Siste uken i sommerferien skal Aker Topphåndball arrangere Håndballguttas Håndballskole i samarbeid med Joakim Hykkerud!

Håndballguttas Håndballskole er for jenter og gutter i alderen 10 – 16 år og har som mål å tilby de beste håndballskolene for unge spillere, og dette vil landslagsspillerne være med på. På håndballskolen vil det være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter og samspill. Håndballgutta vil lede deg gjennom øvelser og teknikker som har hjulpet dem til å bli gode. Målet er at barna skal oppleve glede og mestring.

Mer info finner du her: https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/utvi...
Invitasjon til årlig møte Njård håndball 8. mars

Postet av Njård - Håndball den 26. Feb 2017

Kjære medlem/foresatt i Njård Håndball

Vi vil med dette ønske deg velkommen til vårt årlige møte, onsdag 8. mars kl. 18 i Klubbhuset (Jensmessveien). Vi håper du/dere kan komme.


Innkalling årsmøte Njård håndball 2017.pdf

Sportslig plan for Njård Håndball 2017-2018.docx