Håndballskoler sommeren 2020

Postet av Njård - Håndball den 20. Mai 2020

Håndballskoler sommeren 2020

Håndball-sommeren blir litt annerledes i 2020. Håndballskolen uke 26 blir dessverre avlyst. Nåværende retningslinjer for smittevern gjør at vi ikke får gjennomført denne på en tilstrekkelig god måte.

Vi håper på en fortsatt oppmykning av disse retningslinjene slik at vi kan få gjennomført håndballskole før "vanlig skole" begynner. Håndballskolen i uke 33 har alltid vært veldig populær blant Njård-spillerne, og vi håper å få flere i aktivitet ved å gjennomføre håndballskole også uke 32. Begge disse håndballskolene er nå lagt ut for påmelding.

Det er naturligvis noe usikkerhet knyttet til gjennomføringen av disse håndballskolene. Vi planlegger med å gjennomføre disse som planlagt, men er også klare til å tilpasse gjennomføringen dersom myndighetenes restriksjoner tilsier det. Vi er klare for å gjennomføre håndballskole både med og uten "kontakt" samt med og uten matservering.

 Dersom vi ikke får gjennomført håndballskolen vil alle påmeldte få refundert deltageravgiften. Dersom deler av tilbudet faller bort, vil alle påmeldte på refundert deler av deltageravgiften. Vi velger dog å tenke positivt – og håper mange Njård-spillere får en fin og håndballfyllt avslutning av sommerferien.

Sees i hallen,

 

Hilsen

Andreas

Sportslig leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.