Påmelding våren 2020!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 15. Nov 2019

Påmelding for vårens partier vil foregå i flere deler. Det blir ingen endringer i kurstilbudet eller timeplanen. Hvis ikke man vil være med på vårens parti kan man sende en epost til turn@njaard.no som kan slette dere fra listen.

  • Eksisterende kursdeltagere (dere som har gått på turn i høst) vil motta en link per epost onsdag 20. november Denne vil være aktiv tom 7. desember. Denne linken er for påmelding til samme kurs som dere har gått på i høst. Husk å sjekke søppelpost! Det vil bli sendt nye link hver uke frem til fristen. Dere må til enhver tid bruke den siste linken dere har mottatt. De som ikke har betalt innen fristen vil bli slettet og kan ikke melde seg på igjen før vi åpner påmelding for nye deltagere.


  • De som vil bytte dag eller legge til en trening vil kunne gjøre det også fra onsdag 20. november kl 1100 tom 7. desember kl 2359. Dere vil da i første omgang komme på en venteliste. Dette gjøres ved å trykke på "meld på her" på kurs-/infosidene til kursene (dere finner linker til disse lenger ned i artikkelen). Vi vil så se hvor mange som fortsetter og fortløpende åpne plasser på de kursene det blir ledig på. Da får dere en påmeldingslink på epost. Denne vil kun være aktiv i 24 timer. Så vi anbefaler alle å holde seg litt oppdatert på eposten sin i disse dager. Eksempel: 


  • Nye kursdeltagere vil kunne meldes på fra tirsdag 17. desember kl 1100. Dette skjer også via kursenes infosider. Se linker under. Det er begrenset med ledige plasser. Når kursene blir fulle merker vi kurset på infosiden i gult. Dette gjøres manuelt, så de er ikke alltid helt oppdatert. Trykk uansett på ønsket parti. Dere kommer da videre til påmelding til kurset. Er det fullt må dere gjennomføre og registrere alt som ved en vanlig påmelding. Ved fulltegnet kurs kommer dere automatisk på ventelisten når dette er gjort.


  • Oppstart for alle kurs vil være uke 2.
  • Fridager, viktige datoer osv er ikke helt oppdatert enda for vårsemesteret. Dette kommer forløpende.

Spørsmål rundt påmeldingen kan sendes til turn@njaard.no eller fredrik@njaard.no 

Merk at det ikke er mulig å meldes på via linkene til vårens partier før oppgitte datoer. De som ligger ute før oppgitte datoer er for høsten 2019.


Linker til info-/kurssideneKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.