Viktig informasjon om påmelding til vårsemesteret 2019

Postet av Njård - Tennis den 5. Des 2018


Vi jobber for fullt med å sette opp det nye medlemssystemet og de første treningsavgiftene blir automatisk sendt ut i kveld eller i morgen tidlig. 


Hvilken gruppe?

De fleste er i samme gruppe som i høstsemesteret 2018. Noen få har vi plassert i en en annen gruppe, enten annen dag eller med flere treningsdager. Hvis dere ikke ønsker dette, er det bare å ta kontakt med Luis (luis@njaard.no) og vi flytter dere tilbake i opprinnelig gruppe. Pga stor pågang vil det kunne ta tid å få svar.


Bytte dag?

Hvis dere vil bytte dag anbefaler vi dere å melde dere på den dagen/dagene dere har gått på for så å forsøke å bytte 13.12. Hvis man ikke gjør dette kan man risikere å miste plassen sin. Hvis dere får byttet eller ikke har mulighet til å delta på den dagen dere meldte dere på, må vi få beskjed. Så kan vi refundere for uønsket dag.


Vi jobber så raskt vi kan!

Etter å ha lansert systemet i dag, har turnavdelingen har mottatt godt over hundre e-poster med spørsmål om betaling, endring av grupper osv. Det er all grunn til å tro at vi kommer til å oppleve noen lignende. Vi kan dessverre ikke garantere svar samme dag, men satser på å svare dere så fort vi har anledning. Merk dere følgende viktige datoer:


 • 5./6. desember:
  vi åpner for registrering for de som allerede går kurs: kun samme dag og tid som før. Du mottar en e-post med betalingsinstruksjon. Plassen deres blir holdt av til 12/12. Hvis dere ikke vil fortsette er det fint om vi får beskjed, så vi får fjernet dere fra gruppen.

 • 12. desember:
  vi åpner alle ledige kursplasser for registrering for de som allerede går kurs.
  Du får da en e-post med lenke til et påmeldingsskjema. 

 • 19. desember:
  vi åpner alle ledige kursplasser for registrering for alle.
  Påmeldingsskjema blir lagt ut på nettsidene våre.

Det blir automatisk opprettet ventelister - og ledige plasser blir tildelt deretter.Merk:

Med det nye systemet er det ikke mulig å betale medlemskap til hovedlaget før 1.1.2019. Dette betyr at dere vil få tilsendt link med betaling for medlemskontingenten etter nyttår.


Det nye systemet vil automatisk generere venteliste. For å komme med på ventelisten må man ha betalt medlemskontingenten. Dere som medlemmer fra i høst er lagt inn med betalt medlemskontingent for 2018 og vil ikke ha problemer med dette.


Dobbeltsjekk at gruppen dere betaler for er den gruppen dere skal ønsker å gå på. Vi vet at det er noen av dere som har byttet dag og er meldt på andre dager enn de dere går på. Dere vil kun få mulighet til å melde dere på samme dag dere er registrert på i første runde. 


Er det noen spørsmål er det bare å fyre løs, så skal vi svare så godt vi kan.

Husk at dette systemet er nytt for oss også :-)


For mer informasjon om endringene og prisene:Ta kontakt med treneren din hvis du lurer på noe:

 

Mathias, ansvarlig for AKS og Tennisskolen - mob 951 76 294, mathias@njaard.no

Magnus, ansvarlig for voksenkurs - mob 977 50 313, magnus.lindahl@njaard.no

Janken, ansvarlig for konkurransegruppene - mob 404 77 063, janken@njaard.no

Luis, hovedtrener og sportslig leder - mob 934 01 739, luis@njaard.noMed sportslig hilsen,

Njård Tennis


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.