Velkommen til ny langrennsesong!

Postet av Njård - Langrenn den 28. Aug 2018

Oppstart ny sesong

Vi håper alle har hatt en flott sommer og er klare for ny sesong i Njård Langrenn! Treningen er allerede igang for noen av gruppene. Følg med på din gruppes websider (og Facebook/Spond for de grupper som bruker det) for mer info om oppstart, tid og sted.
De to yngste gruppene (2010 og 2011) starter trening etter høstferien. Vi trenger en oppmann for 2011. Kan du bidra? Send en mail til Fredrik Ottesen: fot@raeder.no.

Viktige datoer fremover

Sportsmessen i Njårdhallen 18. - 21. oktober 
Dette er en utmerket mulighet til å selge og kjøpe brukt utstyr. Bull Ski & Kajakk og Anton Sport vil også ha gode tilbud på nytt sportsutstyr.  

Hyggekveld onsdag 24. oktober 
For alle årskull/foreldre, antageligvis på Huseby Skole. Mer info kommer!

Treningssamling 14. – 16. desember 
Familiesamling for alle grupper (2009 og eldre). Denne gang gleder vi oss til å dra til Ilsetra på Hafjelltoppen. Mer info kommer!

Njårdrennet 3. februar
Njårdrennet arrangeres søndag 3. februar i Holmenkollen. Her bidrar alle, og vi ber foreldre, i alle årskull i Njård Langrenn, om å holde av denne dagen. Vi trenger mange funksjonærer/kakebakere etc! I tillegg håper vi at alle Njårdbarn og -ungdom deltar i rennet. Vi pleier å ha mer enn 1.000 deltagere fra mange naboklubber, og rennet er en viktig inntektskilde for Njård Langrenn.

Konkurranser i høst

Vi minner om flere morsomme muligheter før snøen kommer, bl.a:
-  Sørkedalsløpet tirsdag 4. september
Se mer info her: http://www.sorkedalen.no/sorkedalslopet/
-  Oslo Rulleskicup 6. og 18. september  for 9-16-åringer
Se mer info her: https://lynski.no/arrangement/oslo-rulleskicup-2018/
-  Rulleskirenn i Nittedal søndag 23. september
Se mer info her: http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9405669
-  Sognsvann Rundt Medsols arrangeres hver onsdag ut oktober.
Se mer info her: http://www.sognsvannrundtmedsols.no/

Betaling av treningsavgift

Treningsavgift betales via din medlemsside på Njårds websider (logg på via njard.no). Alle nye kan forsøke seg på trening inntil tre ganger før de må betale treningsavgift.

Sponsorer

Vi ønsker å holde treningsavgiftene så lave som mulig. For å få til dette, er vi avhengige av andre inntekter. Vi skal veldig snart trykke opp nytt trenings- og konkurransetøy, og vi har plass til flere sponsorer! Er det foreldre som har et firma, en arbeidsgiver eller kjenner andre som vil støtte barne- og ungdomsidrett, er det supert om dere tar kontakt med oppmann for deres årskull eller Morten Dybdahl (mortendybdahl@gmail.com) så snart som mulig for nærmere informasjon. Hvis noen ønsker å bidra mot reklame andre steder, f.eks på Njårdrennet eller på treningssamlinger, er det også bare å ta kontakt. Alle bidrag, små og store, blir høyt verdsatt!

Med vennlig hilsen
Styret i Njård Langrenn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.