Sommerskole i Njård RG i uke 26 og 33

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 24. Jan 2017

Vi har åpnet for påmelding til vår Sommerskole i RG i uke 26 og 33.
I fjor ble uke 33 fullbooket så her gjelder det å være tidlig ute. Det er førstemann til mølla, men foreløpig er det nok plass!


Pris*og hva den inkluderer

Det koster kr. 2000 for medlemmer. Prisen inkluderer frukt i lunsjen hver dag, bruken av RG redskaper, hårstrikk og spenner under hårflettekurset, RG-teppe samt dyktige trenere. Er barnet ditt ikke medlem i Njård kommer medlemskapet på kr. 350 i tillegg. Medlemsavgiften gjelder for et helt år, uavhengig av hvor mange og hvilke kurs barnet deltar på.

Påmeldingsfrist er 20.6.17. Er barnet allerede medlem logger du deg inn som medlem, velg rytmisk gymnastikk, finn riktig sommerskoleuke og meld på.

Dersom barnet ikke er medlem må hun først meldes inn. Da får du et brukernavn og passord du benytter når du igjen går inn i medlems-systemet hvor du velger RG. Velg så riktig uke.


Program på sommerskolen mm

Hva kan barnet forvente på RG skolen? Jo, RG (rytmisk gymnastikk), moderne dans, tegning, ansiktsmaling for de yngre, make up for de eldre og hårfletting mv. Dette er gøy!

Vi vil i løpet av sommerskolen selvfølgelig gå nærmere inn på turnformen rytmisk gymnastikk med bruk av apparatene tau, vimpel, ring, ball og køller. Det er en lekende form for idrett som mange barn elsker fordi det er så morsomt.


Tider

Barna leveres 08.30 og de som ikke går alene hjem hentes innen 15.30. Selve sommerskoleundervisninger starter kl. 09.00 og varer til kl. 15.00. Det blir en times lunsjpause midt på dagen.


Hvilken aldersgruppe er sommerskolen egnet for?

Hvem kan melde seg på? Jenter i alderen fra 5 (født i 2012) til 13/14 år kan melde seg på, og det blir mange kjærkomne vennskapsbånd å knytte i løpet av de morsomme ukene.
Barna tar med seg matpakker, og det vil bli servert frukt i lunsjpausen.


Må barna ha noen forkunnskap i RG?

Nei, det er ingen krav til verken erfaring fra RG, dans eller ballett. Alle jenter i passende alder er hjertelig velkomne til å melde seg på. Dette er en utrolig gøyal sommerskole!


Oppvisning
Fredagen inviteres foreldrene til en oppvisning kl. 14.30 på bane 3 i Njårdhallen hvor barna mer enn gjerne vil vise dere hva de har lært gjennom uken. Her er dere hjertelig velkomne, og det betyr mye for barna å kunne fremføre sine nyervervede teknikker og kun skaper.


Hva barnet ditt må ta med seg
Du må komme i sportstøy, sokker, og ta med en flaske med vann. Ta med sunn og god mat til lunsj. Vennligst opplys om mulige allergier eller intoleranser til zrinka@njaard.no. Barna som kan gå hjem alene etter kurset må ha med en egen melding om dette fra foreldrene.


Skolehverdagen forbedres

Dersom man velger å starte på et av høstens RG-partier er dette en sport hvor man utvikler koordinasjon, balanse, styrke og presisjon. Turnformen krever bruk av både venstre og høyre hjernehalvdel på et slikt plan at man får en god utvikling av hjernen som hjelper barna i å lære på bedre på skolebenken.


Påmelding:
Aller først går du inn på nettsiden vår, njaard.no. Dersom du ikke allerede er medlem i klubben må du først melde barnet inn slik at hun er forsikret. Når du så har fått brukernavn og passord går du inn igjen via disse, og under rytmisk gymnastikk velger du sommerskoleuke 26 eller 33. Skynd deg for å sikre barnet ditt plass. Det er fortsatt ledige plasser, men i fjor ble det fulltegnet.


Hos oss kan bli så god man bare selv vil!

Velkommen til oss i Njård RG!


*Det er bindende påmelding, som betyr at pengene ikke blir refundert av endrede planer eller ved for eksempel sykdom.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.