Herrelaget ønsker flere nye spillere velkomne!

Postet av Njård - Håndball den 22. Mai 2023

Savner du å spille håndball? 🤾‍♂️Njård herrelag har hatt en helt rå sesong. Det er en god gjeng som spiller fordi de syntes håndball er gøy, og ønsker nye spillere velkommen til klubb og lag. 👊
Ta kontakt på handball@njaard.no for mer informasjon eller om du bare ønsker å bli med på en trening.




Njård Håndball med aktiv rekrutering selv på 17. mai

Postet av Njård - Håndball den 19. Mai 2023

Njård Håndball med aktiv rekrutering selv på 17. mai!

En stor takk til Inge Andre Jenssen på G 2010 og evt. andre som var involvert for dette flotte initiativet på Smestad Skole!

Der vi hadde en stasjon med straffekast.

Heia Njård!







NJÅRD HÅNDBALL SØKER EN TRENER TIL VÅRT TRENERTEAM RUNDT JUNIORLAGENE VÅRE FRA SESONGEN 2023/24

Postet av Njård - Håndball den 16. Mai 2023

Sportsklubben Njård er en fleridrettsklubb i Oslo. Våre idretter er Håndball, Turn, Tennis, Langrenn, Alpint, Fekting og Rytmisk Gymnastikk. Vårt anlegg Njårdhallen er sentralt ved Makrellbekken t-bane stasjon, og våre typiske medlemsområder er Smestad, Holmen, Røa, Holmenkollen, Montebello og Hovseter. Njård har 20 ansatte i fulltidsstillinger, ca. 120 medarbeidere i deltidsstillinger og ca. 4000 medlemmer. Njård styres etter visjonen «Sammen blir vi best».
 
NJÅRD HÅNDBALL SØKER EN TRENER TIL VÅRT TRENERTEAM RUNDT JUNIORLAGENE VÅRE FRA SESONGEN 2023/24. 
 
 Njårds juniorgruppe består idag av 26 jenter født i 2005 og 2006. Jentene har trent og spilt sammen hele denne sesongen og gruppen kjenner hverandre godt og miljøet er svært god. 

Laget er meldt på med to juniorlag (nivå 1 og 2), Lerøyserien, NM20 og regionscup i tillegg til at klubben har meldt på 3 damelag. Vi har også 16 jenter født i 2007 der noen har ønske og behov for hospitering og spill på juniorlag. 

Njård var primærklubb når Aker ble stiftet og tok over Njårds 1. divisjonslag, og disse to kullene som nå danner en ren junioravdeling er fortsettelsen på en oppbygging av Njård med fokus på å utvikle egne jenter. 

Dagens trenerteam består av Tora Tande Elton (målvaktstrener), Else Marthe Sørlie Lybekk (ressurstrener), Trond Georg Andersen (fysisk trener) og Lars Thorstensen (hovedansvarlig), alle disse har også vært med i årets sesong. Vårt yngste medlem av trenerstaben (student på NIH) går nå videre for å ha hovedansvar for et 08/09 lag.

Vi søker en person som vil være med i et trenerteam der du er en av to trenere med fokus på det som skjer håndballmessig i hallen fra uke til uke. Du vil jobbe tett med Lars Thorstensen og din bakgrunn og ønske om ansvar avgjør din endelige rolle. Vi har ikke bestemt en spesifikk kravprofil for denne stillingen siden det i stor grad bestemmes av person og vi har god erfaring med å ta hensyn til folks styrker og ønsker. 

Jobben har også en mulighet til å kombineres med en rolle som assistent-trener for Njårds damelag i 3. divisjon. Det legges opp til at juniorjentene skal kunne trene mer med damelaget og spille seniorlag også, slik mange har gjort denne sesongen. Mulighet for utvidet stilling diskuteres i samtale.

Som trener for Juniorgruppen vil du jobbe med: 
     •    Planlegge og gjennomføre treninger
     •    Utvikle laget og enkeltspillere
     •    Følge laget i kamper

Vi ser etter deg som:

     •    Vil utvikle en spennende gruppe spillere
     •    Vil være med å forme et lag som enn så lenge har jobbet veldig mye med teknisk utvikling og som nå skal inn i områder som omtales i NHFs utviklingstrapp
     •   Som har lyst å påvirke og utvikle andre og deg selv
 
Når du jobber i Njård så forventes det at du:
 Trives svært godt med lagarbeid.
 Våger å by på deg selv og din personlighet.
 Forstår hvordan ris og ros porsjoneres.
 Vet at latter, glede og sprø påfunn skal være med, også når man driver seriøs idrett.
 Er 100% pålitelig.
 
What's in it for you? 
     •    Utvikle en spennende treningsgruppe og utvikle deg som trener i et godt team
     •    Lønn etter avtale
     •    Trenersamlinger og trenerkurs
     •    God faglig støtte fra trenerteam og sportslig leder
     •    Hyggelige og meget erfarne trenere i klubben
     •    Njårdhallen ligger ved Makrellbekken T-bane stasjon med kort avstand til Oslo Sentrum
 

Søknader behandles løpende. 


 Kontakt: Lars Thorstensen mobil: 92821704
  e-post:lars.thorstensen@gmail.com

   




Mandag 8.mai hadde vi besøk av talentsjef på guttesiden i Norges håndballforbund, Claus Dalgaard-Hansen.

Postet av Njård - Håndball den 9. Mai 2023

Mandag 8.mai hadde vi besøk av talentsjef på guttesiden i Norges håndballforbund, Claus Dalgaard-Hansen. Vi var så heldige at han ønsket å ta en økt med G2008 laget i forbindelse med fagtreff for alle landslagstrenere. 

Mellom 20-30 Njård trenere var med å observerte økten med sosialt samling og pizza. Samt inspirerende foredrag av Claus etter økten.

Tusen takk for en flott inspirasjonsøkt og foredrag:)

Dette er en merittert danske som har ansvaret for talentutvikling på guttesiden fra seniorlandslag og helt ned til G14.

 Se mer om Claus Dalgaard-Hansen her: https://www.handball.no/nyheter/2022/06/dalgaard-hansen-ansatt-som-toppspillerutvikler/





G 2009, vant nivå 2 og 3 serien denne sesongen!

Postet av Njård - Håndball den 9. Mai 2023

G 2009:

Vant nivå 3 serien denne sesongen(13-2-1), masse ferskinger i håndballsammenheng på laget.
Teller 23 gutter også 9 stk av disse gjennomførte sin første håndballsesong!


Før nyttår havnet laget på 5 plass (5-1-3), og skulle egentlig spille i nivå 2 b1 serien. Egentlig en god høstsesong og både trener/spillere var fornøyd med høsten, selv om guttene var litt skuffet over å "glippe" på A-sluttspillet. Etter nyttår fikk trener entelefon fra Fet, som hadde fått 2 lag i 2A og vi byttet med dem fra 2B1 til 2A. Vi vant her 9 kamper og tapte 1 i 2A sluttspillet. God utvikling på alle guttene gjennom sesongen. Alle har følt på god utvikling gjennom sesongen.


Vi gratulerer hele gruppen med flott utvikling og gode prestasjoner!:)




Nabo Beach cup!

Postet av Njård - Håndball den 8. Mai 2023

Nabo Beach cup!

Den årlige nabo Beach cupen blir arrangert denne uken! Lag fra Monolitten, Ullern og Njård er med her.

Årskullene er fra J og G fra 2006-2013

Kampene vil bli spilt på Øraker Beach bane. 

Dette blir en flott gjennomføring før regions serien i Beach starter i uke 20.


Gjerne ta turen innom å se mye bra håndball:)




Gratulerer til G2007 Haslum/Njård med en fantastisk sesong som seriemestre i nivå 2 (A) og 2. plass i nivå 1 (A).

Postet av Njård - Håndball den 2. Mai 2023

Gratulerer til G2007 Haslum/Njård med en fantastisk sesong som seriemestre i nivå 2 (A) og 2. plass i nivå 1 (A).

Guttene i G2007 sikret tittelen som seriemestre i a-sluttspillet for nivå 2 i Bækkelagshallen for over en uke siden etter en intens kamp hvor de startet med 5 imot, men kjempet seg gjennom, gikk til pause med uavgjort etter å ha kneppet inn de 5 målene, og til slutt vant med 3 mål.

På lørdag fulgte resten av laget opp og leverte en spennende kamp i et lokaloppgjør mot Øvrevoll Hosle hvor de spilte om 2. plassen i a-sluttspillet for nivå 1.  Haslum vant med 8 mål og kunne feire pallplassen.

Sammenslått lag

Denne sesongen har Haslum og Njård slått seg sammen og blitt et sammenslått lag. Sammen med et godt trenerteam i Sander Borthen og Stefán Stefánsson, støtteapparat og engasjerte foreldre har guttene funnet tonen på og utenfor banen. Dette har gitt god grobunn for å skape gode resultater.  Flere spillere har hatt en flott utvikling i løpet av sesongen og laget gleder seg over at det nå også synes på papiret at de er et av regionens sterkeste lag.

I løpet av sesongen har de også mistet spillere og stod etter nyttår uten målvakt.  Heldigvis har vi gode spillere i både Haslum og Njård G2008 som har hospitert opp i treninger og kamper. Støtteapparatet vil rette en stor takk for hjelpen de har fått utenfra.

Nå står Beachserien, Fredrikstad Cup, Beach-NM og Granollers for tur før laget tar en fortjent sommerferie for å lade opp til neste sesong.