Covid 19 Informasjon- oppdatert 16.11.2020

Postet av Njård den 9. Nov 2020

Nye retningslinjer for breddeidretten i Oslo er kommet og vil gjelde fra og med i morgen 25. november og to uker fremover:


  • Forbud mot innendørs breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder og utendørsidretter.
  • Forbudet vil ikke gjelde for de som driver toppidrett og er under 20 år. De dette angår i Njård får beskjed fra sin avdeling.


For øvrig gjelder tidligere utsendte retningslinjer:

  • Det vil kun være barneskolebarn, trener/trenerteam, styremedlemmer i Njård og ansatte som får adgang til idrettsanleggene. Foresatte vil ikke lenger få anledning til å gå inn i lokalene.
  • Alle tennisbaner er stengt for booking/spilling. Kun organisert trening/kurs for barneskolebarn vil bli gjennomført på banene.

Vi ber alle foreldre formidle dette til barna og ønsker velkommen til en trygg og koronafri trening.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Med henvisning til nye innstramninger i Oslo Kommune vil følgende gjelde for idretten og anleggene på Njård fra og med tirsdag 10. november :

  • All trening for barn og unge under 20 år fortsetter slik den har vært gjennomført den siste tiden, og i henhold til de oppdaterte smittevernreglene fra Oslo Idrettskrets. De kommer her den 9. november.
  • Organisert trening for voksne over 20 år kan ikke gjennomføres i de neste 3 ukene.
  • Det vil kun være barn og unge, trener/trenerteam, styremedlemmer i Njård og ansatte som får adgang til idrettsanleggene. Foresatte vil ikke lenger få anledning til å gå inn i lokalene.
  • Alle tennisbaner vil være stengt for booking/spilling de neste 3 ukene. Kun organisert trening/kurs for barn og unge vil bli gjennomført på banene. 

Vi er veldig glade for at barn og unge får fortsette sin aktivitet. Samtidig synes vi det er leit at de voksne må ta en pause. Vi håper og tror, at ved å gjøre disse innstramningene, vil det medføre at de voksne også kan komme i gang igjen om ikke altfor leng0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline