Covid-19 informasjon

Postet av Njård - Tennis den 23. Jan 2021

Alt-tekst


 

Kjære medlemmer

 

Så ble den lille gleden en del av dere medlemmer fikk i forrige uke svært kortvarig.

 

Med referanse til nye innstramninger både fra Oslo Kommune og NIF stenger vi alle anlegg på Njård fra i dag. Det er heller ikke lov å gjennomføre organisert trening ute.

 

Oslo Kommune stenger også alle sine idrettsanlegg fra i dag for all bruk, både innendørs og utendørs. Dette gjelder også toppidrett.

 

Disse innstramningene gjelder i første omgang frem til 31. januar.


Vi følger med på situasjonen og oppdaterer om det kommer endringer som medfører mulighet for aktivitet. Inntil videre oppfordrer jeg til å gå ut i det fine været og holde avstand.

 

Med vennlig hilsen

Njård Tennis


0 Kommentar

Oppdateringer vedrørende Covid-19 og idretten

Postet av Njård - Tennis den 21. Jan 2021

Barn til og med barneskolealder kan bedrive organisert trening både innendørs og utendørs. I henhold til nasjonale føringer, kan trening for denne aldersgruppen unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten.

Ungdom til og med 19 år kan bedrive organisert trening og egentrening på utendørs idrettsanlegg. I henhold til nasjonale føringer, kan trening for denne aldersgruppen unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. Alle innendørsanlegg skal holdes stengt for alle over barneskolealder.

Voksne fra og med 20 år tillates ikke organisert trening hverken inne eller ute. Denne aldersgruppen kan imidlertid bedrive egenorganisert aktivitet alene eller i mindre grupper (maks 5 personer) på utendørsanleggene i Oslo, så lenge de overholder 1 meter avstand til hverandre og andre på anlegget.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline