Seier til Njård J12 i beachserien i håndball

Postet av Njård - Håndball den 18. Jun 2019

I beachserien J12 stilte hele 35 lag, og det ene av Njårds to lag gikk seirende ut av serien etter mange tøffe, gøyale og jevne kamper som ble avsluttet med et cup-sluttspill.
 
Beachhåndball er en idrett det er økende interesse rundt i håndballverdenen. Det spilles i sand på en mindre bane, med 4 på hvert lag på banen samtidig. Det benyttes flyvekeeper, og ligner ellers på vanlig håndball, men man får ekstra poeng for blant annet flyvere og piruetter. Det spilles to omganger, men stillingen nulles til pause. Dersom lagene vinner hver sin omgang spilles det shootout, som er straffekonk der målvakt hiver rushpasning til en som kontrer. Den som skyter kan prøve på 1 eller 2 poeng, og målvakt kan skyte direkte som gir 2 poeng ved scoring.
 
I beachserien J12 stilte 35 lag fordelt på 5 puljer. Njård hadde med to lag, og det Njård laget som gjorde det best kom sammen med flere gode lag som Fjellhammer, Skedsmo, Kjelsås og Son. Njård J12 hadde kjøpt inn spesiallaget beachoutfit til kampene og vant uten tvil kampen om det beste antrekket.
 
For å ta seg til sluttspill måtte man vinne gruppen, eller være blant noen få beste andreplasser. Gruppekampene ble spilt over to kvelder og Njård spilte bra i alle kampene. De vant 6 strake, selv om de måtte gjennom et par shootouts (straffekonk i fart) som ble vunnet. I løpet av kampene ble Njård stadig bedre fremover og bakover, og varierte spillet mellom 1 og 2 forsvar/angrepsbytter.
 
Dermed var det duket for sluttspill og først kvartfinale på Kjelsåsbanen torsdag 13. juni. Et kraftig regnvær hadde satt arrangementet i fare, men arrangøren Kjelsås gjorde en strålende innsats med å tømme banen for vann og rake opp banen før kamp. Njård J12 møtte først et Ull/Kisa-lag og til tross for tøff motstand vant de begge omgangene etter godt spill.
 
Neste motstander var et av Kjelsåslagene som hadde vunnet sin pulje og som stilte med mange gode spillere. Første omgang gikk fortjent til Kjelsås, som spilte med en offensiv 2-1 variant i forsvar som de lykkes med. I andre omgang var det jevnt, og med 25 sekunder igjen var Njård 1 poeng bak. Da satte Julia en avgjørende piruett fra høyresiden som gav oss 2 poeng og seier i andre omgang. Jentene måtte dermed ut i shootout og begge lag skaffet poeng. Da målvakt Mina reddet en viktig straffe stod det 4-4 og Njård hadde et forsøk igjen. Kjelsås sin målvakt kom ut for å snappe ballen, Mina kastet ballen rett i mål og Njård feiret finaleplass med 6-4 seier i shootout.
 
Foran finalen hadde solen vært på besøk og det var god stemning foran møtet med det andre Kjelåslaget som var med i sluttspillet. Jentene var påskrudd, spilte strålende i første omgang og vant 11-4. Men i beach så nulles altså stillingen til pause. Kjelsås kjempet godt og vant andre omgang med 8-6, dermed skulle nok enshootout avgjøre det hele. Njårds jenter fortsatte med sikker skyting mens Mina stengte buret og slapp kun inn 1 mål. Dermed kunne jentene slippe jubelen løs og feire en herlig seier! Jentene som var på vinnerlaget var Cornelia, Emily, Sofia, Julia, Mina, Hermine og Madelen.
 
Følg gjerne jentene på Instagram @njardhandballj06.
 
Av Skrivepanelet Njård J06Vil du være hjelptrener for de yngste lagene

Postet av Njård - Håndball den 2. Mai 2019

Vil du være hjelpetrener for de yngre lagene i Njård Håndball. Vi har behov for flinke ungomstrenere. Har du lyst og mulighet så ta kontakt på  handball@njaard.no

Njård håndball er en breddeklubb med barn fra 6 år og oppover. Vi satser på å beholde flest mulig lengst mulig. Allerede ved 6 års alderen kan barna stifte bekjentskap med Loppetassen som er helge-arrangementer som er tilpasset en barnefamilies hektiske hverdag. Fra 8 års alderen tilbys minirunder og så går man over til regionsspill fra 9 års alderen. Vi tilstreber oss å ha utdannede/kursede trenere på alle årstrinn. Njård ønsker at alle skal få spille på det nivået de selv ønsker.

Det betyr at det skal være lov å bli god i Njård på samme måte som man kan være aktiv på et lavere nivå.


Sportsklubben Njård  – et mangfold av tilbud for alle ferdighetsnivåer.    

Med dette mener vi at ved et mangfoldig idretts- og aktivitetstilbud i trygge omgivelser skaper vi idrettsglede og opplevelse av mestring i et godt læringsmiljø. Vi tilrettelegger for idrett på alle ferdighetsnivåer, og skaper samtidig sosiale møteplasser og samhold.

Vårt hovedmål er fornøyde medlemmer som blir i klubben, og som gjør at andre ønsker å komme til oss.

Bilderesultat for njård håndballNJÅRD HÅNDBALL SKOLE. SOMMERFERIEN 2019. UKE 26

Postet av Njård - Håndball den 23. Apr 2019

Meld deg på håndball skolen i sommer ferien i Njårdhallen! Her blir det mye lek med ball og masse teknisk trening.

Er fra mandag til fredag fra kl 9 til 15.

Alder er 8 til 12 år.

Påmelding her: https://njard.weborg.no/event/170Obos

Postet av Njård - Håndball den 9. Apr 2019

Obos er vår sponsor til skole cupen. Tusen takk for støtten og godt samarbeid!


Se mer angående skole cupen her : https://www.procup.se/cup/32610.htm

og vør sponsor:

https://www.obos.no/
Levert av IdrettenOnline