Bli med på spleiselaget og bidra til ny idrettshall på Njård.

Postet av Njård den 13. Okt 2020

«Sammen blir vi best»

Forrige uke ble første byggestein lagt for å reise en midlertidig kombinert basis- og turnhall, hvor alle våre avdelinger vil få mulighet til å trene og utvikle seg – sammen. Arenaen skal stå klar allerede i desember i år – og vil være i full bruk fra første semester 2021. Realiseringen av hallen kom etter 3 års målrettet arbeid, og vi håper den blir et solid fundament som et bevis på Njårds visjon «Sammen blir vi best».

 

Slik kan hallen brukes:

 • Ideell for basistrening for alle idretter hvor de eks kan drive;
  • Styrketrening i et område utstyrt med nødvendig utstyr
  • Lage hinderløyper som benytter hele hallen
  • Trene kroppskontroll på trampoline, bommer etc
 • Utvidelse av tilbud for breddepartier i turn og RG
 • Avlaste Njårdhallen for å gi bedre plassutnyttelse og sikre færre utøvere pr kvm
 • En kastevegg gir alle håndballspillere mulighet for å ha skuddtrening, i tillegg muligheter for teknisk trening på åpen hallflate

 

ET LITE BIDRAG GJØR STOR FORSKJELL

Vi vil gjerne fylle hallen med topp moderne utstyr, men i et annerledes år med store utfordringer håper vi du kan hjelpe oss å komme i mål med optimalt utstyr. Bidraget øremerkes innkjøp av utstyr og alle bidrag vil gjøre en stor forskjell. Målsetningen er å samle inn 300 000 kr.

 

Du bidrar ved å benytte Vipps Njård #103379

 • Ja – jeg vil bidra med 200 kr
 • Ja – jeg vil bidra med 500 kr
 • Ja – jeg vil bidra 5.000 eller mere og du vil få ditt navn/firmanavn på en profilvegg i hallen  «Bygget i samarbeid med ….…….» I dette tilfelle - send en SMS til 99 79 11 24 med ditt navn og du blir kontaktet. Hvis ønske om faktura så ordner vi det.

 

Skisse for innhold i hallen:


Tusen takk.

 

Hilsen fra Njård hovedstyre

 

For spørsmål om hallen kontakt:

Daglig leder Njård      Marianne Holen  marianne@njaard.no

Styreleder Njård         Jan Gunnar Boehlke jan.gunnar.boehlke@gmail.com

 


0 Kommentar

Njårds årlige Sportsmesse er avlyst

Postet av Njård den 30. Sep 2020

Njård har de siste årene arrangert en Sportsmesse i oktober med kjøp og salg av vintersports utstyr fra etablerte levrandører og med Njårds eget bruktmarked.


I høst vil dessverre denne bli avlyst pga Covid 19. Vi ser oss ikke i stand til å få arrangert denne på en god måte med tanke smittesituasjonen i Oslo. Vi håper at vi i 2021 er tilbake med en stor og fin Sportsmesse slik den pleier å være.0 Kommentar

Parkering på Njård – hva er dette?

Postet av Njård den 11. Sep 2020

Vi vil informere om at vi frem til den 18. september har leid ut deler av den store parkeringsplassen til Railcom i forbindelse med at de gjør en jobb i nærområdet. Dette har vi gjort kun pga at det gir ekstra  inntekter til klubben. Parkeringsinntektene ble sterkt redusert i en lang periode fra 12. mars og det er noe av det tapet vi forsøker å ta inn igjen her. Vi beklager selvfølgelig den ulempen færre parkeringsplasser fører til for våre medlemmer.

Dette blir imidlertid en test på hvordan situasjonen blir når vi setter i gang med bygging av den nye midlertidige hallen i begynnelsen av oktober da den vil ta ca samme område av plassen.

Vi minner for øvrig om de parkeringen vi har på vestsiden av hallen mot ambassaden. De vil også nå få to timer gratis hele dagen.

 


0 Kommentar

Parkering/drop-off barn på Njård - nytt kjøremønster fra i dag

Postet av Njård den 8. Sep 2020

Vi har over tid sett at parkeringsforholdene på parkeringsplassen foran hovedinngangen ikke er gode i forhold til alle barn som sirkulerer utenfor, spesielt i perioden 15-20 på ettermiddagene. Som en følge av Covid-19 restriksjoner vil mange partier ha oppmøte/henting på øvre parkeringsplass fordi foreldrene ikke kan følge barna inn. Dette har ført til at det i denne perioden sirkulerer enda flere folk rundt hovedinngangen og inngangen til Gymsalen. Vi er selvfølgelig opptatt av å opprettholde en god sikkerhet for alle.

 

 • I perioden MAN – FRE kl 15-20 vil «rundkjøringen» foran Njårdhallen få et annet kjøremønster. Se tegning under. Her vil det kun være mulig å droppe barn ved en kort stopp. Om barn skal hentes, må barnet stå klar, slik at det ikke dannes kø i denne rundkjøringen.
 • I samme periode blir det ikke tillatt å kjøre inn for å parkere på denne plassen. All parkering må skje på den nedre parkeringsplassen. Der er det to timer gratis parkering.  Dette betyr at skal du følge barnet inn til trening, eventuelt hente barn som ikke står klare, så må parkeringen skje der.
 • I de første to ukene vil vi i den aktuelle perioden ha en «parkeringsvakt» som informerer om dette og vi oppfordrer sterkt til å følge vaktens anbefaling. 

Vi håper på forståelse og at alle tar ansvar for å følge de nye retningslinjene for parkering.


0 Kommentar

Hurra for ny hall

Postet av Njård den 31. Aug 2020

Endelig skal vi få lov til å sette opp den midlertidige hallen vi har jobbet for i 3 år. Plan- og bygningsetaten ga grønt lys i juli og om alt går etter planen vil hallen stå klar i begynnelsen av desember. Denne hallen vil gi mulighet for flere turnpartier hvor vi i dag har ventelister, videre vil RG kunne flytte en del av sine breddpartier ut i denne hallen slik at det blir bedre plass inne i Njårdhallen. Hallen vil få en kastevegg for håndballen og det vil bli en trampoline som alle kan benytte seg av. For øvrig vil hallen bli et supert sted for å holde fysisk/alternativ trening for alle våre idretter, og helst kan flere idretter holde på samtidig – Sammen blir vi best.

Vi kommer tilbake med mere informasjon om hallen.

Hallen skal stå på nordre del av parkeringsplassen. Her ser vi flere av våre trenere som gleder seg til ny hall og mere plass


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline