Tilbake til håndballen

Postet av Njård den 16. Aug 2019

Jeg har spilt håndball siden jeg var 7 år  i Njård. Hadde et ti års avbrekk fra 2003 til 2013. Men før det hadde jeg en snarvisitt på det Amerikanske håndballandslaget i 1998/99. Det var veldig gøy, lærerikt og ikke minst en super erfaring. Jeg valgte å ikke fortsette fordi det livet appellerte ikke for meg, og reiste tilbake til Norge og et oppløst Njård lag. Så jeg begynte å spille på Ullern i 4 år ca.

 Etter avbrekket (2003-13) begynte jeg å spille avdanket bedriftshåndball. For som de fleste håndballspillere vet; en gang håndballspiller, alltid håndballspiller. Så ble jeg syk 2015, og fikk et nytt avbrekk fra håndball. I mens jeg var syk har jeg hatt mye rehabiliteringstrening, mye på apparater og diverse øvelser. Noe jeg syns er dørgende kjedelig. Men så i siste halvdel av 2018 begynte jeg å føle meg mye bedre, så bra at jeg etter flere måneder av tvil om jeg kunne, til slutt bestemte meg for at shitt au, la gå. Jeg kaster meg ut i det. I mars i år fant jeg tilbake til mitt Njård og et lavterskel 5.- og 6.- divisjons-lag. Jeg trives så godt. 

Så nå til bildet. I dag ryddet jeg i gamle treningsklær (fordi jeg må vaske klær og så fant jeg denne t-skjorten. En fin påminnelse på at det faktisk er 20 år og 3 måneder siden jeg fikk denne t-skjorten, og at jeg faktisk er litt stolt, selvom håndball er nisjesport i USA. Men det må sies at mitt lag bestod av landslagspillere fra USAs volley-, basketball-, vannpolo-lag og friidrettsutøvere. Så kan ikke nekte for at en gang var jeg veldig topptrent... nå er det pensjonist-målet.

Annikken Vear

Tennis Njårdhallen lørdag 10. og søndag 11. august

Postet av Njård den 9. Aug 2019

Da det er meldt regn i helgen åpner vi Njårdhallen for booking lørdag 10. og søndag 11. august før vi går over til normal drift mandag 19. august.


For å booke baner i Njårdhallen benyttes denne linken: https://www.sportyapp.com/bookingDavis Cup

Postet av Njård den 28. Jun 2019

DAVIS CUP

Det var med stor glede - stolthet og spenning - vi mottok beskjeden at vi i Njård Tennis skal arrangere

Davis Cup.

Dette er et stort arrangement og vil bety mye for klubben og medlemmene våre. Vi ser frem til spennende kamper og god stemning.

Vi i Njård vil gjøre vårt beste for at alle skal få en fin tennisopplevelse under Davis Cup!  

 

Mer informasjon kommer.Vedlikehold på klubbhusest

Postet av Njård den 27. Jun 2019

Vi vil i sommer ha vedlikehold på klubbhuset. Arbeidet vil starte mandag 1. juli og vare frem til ca 20. juli. Dusjene vil i perioder være ute av drift men toalettene vil være tilgjengelige mens vedlikeholdet pågår. 

Vi beklager de ulempene det eventuelt vil medføre men vi ser frem til et "freshere" klubbhus.
Åpningstider Njård sommer 2019

Postet av Njård den 20. Jun 2019

Kontoret holder åpent ut uke 26 (24.-28. juni, mens tennishallen stenger for drop- in timer søndag 23. juni.

Ønsker du å spille tennis ute i sommer kan drop - in timer bookes her: https://www.sportyapp.com/booking/#/p/-LcH1pSWr53KJ1Lp8U5w 


Kontoret og hallen åpner igjen i begynnelsen av august. Er det spørsmål ila sommerferien kan dere kontakte oss her: https://www.njaard.no/p/21267/administrasjonen 


God sommer!Levert av IdrettenOnline