Rekrutteringslaget Rytmisk Gymnastikk

Postet av Njård - Rytmisk gymnastikk den 22. Sep 2016

5 Njård RG gymnaster er tatt ut av Norges Gymnastikk og Turnforbund til Rekruttlaget 2016
Gratulerer!


Njård RG (Rytmisk Gymnastikk) gratulerer Amalie Kristensen, Karina Hilbolling, Nora Johanne Halle Isfeldt, Anine Omholt og Tess Vermedal med uttaket av Norges Gymnastikk og Turnforbund til Rekruttlaget 2016. Det ble i forkant gjennomført tester av gymnaster i års-trinnet 03, 04 og 05, og de jobbet seg gjennom til sammen 12 stasjoner med 25 ulike testøvelser innenfor kategoriene bevegelighet, styrke/stabilitet, kroppteknikk og redskapsteknikk. Det ble tatt ut 30 jenter fra hele landet. De skal i kommende sesong på samlinger og trene sammen med junior og seniorlandslaget.


Hva er så rekrutteringslaget?
Rekrutteringslaget er et lag som Norges Gymnastikk og Turnforbund tar ut for å motivere og engasjere gymnaster for fremtiden. Dette er jenter fra 11 til 13 år, og i denne aldersgruppen har man ikke lov til å kalle det Landslag. Derav navnet. Rekrutteringslaget som består av 30 jenter fra hele landet vil i 2016 trene på samlinger sammen med junior og seniorlandslaget. Å være på rekrutteringslaget er derfor veldig inspirerende og ikke minst veldig motiverende.


Vi ønsker jentene lykke til i den kommende konkurransesesongenPå bildet ses fra venstre Njård RGs hovedtrener Maria Garcia, Tess Vermedal, Anine Omholt, Nora Johanne Halle Isfeldt, Amalie Kristensen og trener Zrinka Galic. Karina Hilbolling var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.