Nytt treningstilbud! Fektelek for 7-9 åringer

Postet av Njård den 13. Aug 2023

Nytt tilpasset tilbud for de yngste

Til høsten oppretter Njård fekting et nytt treningstilbud for de yngste. Fektelek er kurset som introduserer fekting gjennom treninger tilpasset barn fra 7-9 år. Med tilpasset utstyr, og lekbaserte treninger får barna en grunnleggende innføring i fekting. Kurset bruker plastutstyr som gjør at vekten reduseres slik at barna orker en hel trening, og får mindre vondt. Kurset vektlegger motorikk, og koordinasjon som er egenskaper som er viktig å utvikle i tidlig alder. Alt læres gjennom lek. Kurset passer like godt for gutter og jenter. 

Kurset avsluttes med en felles juleavslutning der barna for prøve å fekte med ekte fekteutstyr.

Instruktørene

Morten Westgaard og Henrik Walle leder fektelek kursene. Begge er mangårige satsende fektere, og har flere års erfaring med å trene barn. Instruktørene har høyt fokus på kroppspråk, og er selv aktive i aktivitetene i kurset. Det smitter over å barna, og bidrar til morsomme treninger.

Når og hvor?

Kurset går hver onsdag fra kl. 17 - 18, og hver torsdag 16 - 17 i Njårdhallen.

Pris og påmelding

Kurset kosten 990 kr per semester i tillegg til en årlig medlemsavgift. Prøv to ganger gratis før du velger å melde deg på kurset. Henrik og Morten er klare til å spre fekteglede! Trykk her for påmeldingKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.