Ledige stillinger i Njård

Postet av Njård den 19. Apr 2022

Anleggsansvarlig

Etter 22 år i Njård skal vår anleggsansvarlig Zoran gå av med pensjon til høsten, og vi søker nå hans etterfølger. Vi tilbyr svært varierte oppgaver, på en arbeidsplass som har et stort mangfold i en 100% stilling. Vi søker etter en person med sterk interesse for eiendomsdrift, som er glad i idrett, og som skjønner at service og smil er viktig for alle våre ansatte, og alle våre medlemmer.

 

Se hele annonsen: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=254078585

 

Sportslig leder i Turn (vikariat)

Vår Sportslig leder Jan skal bli pappa og går ut i 12 måneders permisjon nå i sommer! 

Vi søker derfor etter en humørfylt og energisk medarbeider som skal fylle hans sko, og være en sterk bidragsyter og motor i videre utvikling av Njård Turn. Njård Turn driver breddeidrett for barn og ungdom. Njård Turn driver også toppidrett for ungdom som ønsker å trene mye for å prøve ut sitt potensiale, og vi har ca. 1000 turnere i klubben. Njård har tverrsportslige treningsgrupper for barn og ungdom med vekt på motorikk og mobilitet. Dette er et 12 måneders vikariat i 100% stilling med gode muligheter for forlengelse eller videre engasjement.

 

Se hele annonsen: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=255329878

 

Er nettopp du en potensiell Njård-ansatt eller kanskje kjenner du noen som kan fylle noen av disse skoene.? Vi setter pris på om du sprer budskapet der du tror det kan treffe «spiker’n». Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.