Påmelding våren 2022!

Postet av Johan Fredrik Backer den 11. Nov 2021

Påmelding eksisterende kursdeltagere åpner 30.11. kl.11.00

Påmelding nye kursdeltagere åpner 14.12. kl. 11.00

Oppstart for vårens partier vil være uke 2!

Timeplanen for våren vil være lik for alle kurs som har gått i høst. 

Det vil være en "åpen" påmelding for alle som har gått hos oss i høst. Det betyr at alle kan melde seg på hvilket parti de vil innenfor sin aldersgruppe, så lenge de har gått på turn hos oss i høst og betalt treningsavgiften for høsten 2021. Med dette mener vi at alle som har gått på eks. turnskole 1 kan melde seg på turnskole 1 torsdag. Selv om de ikke har gått der i høst.

Påmelding våren 2022

Påmelding til våren 2022 gjøres på følgende måte:

Fra 30.11. kl1100 kan alle som har gått på turn hos oss høsten 2022 melde seg på vårens partier. Gå til infosiden for deres aktuelle kurs og trykk på "meld på her". Link til infosidene finnes nederst i artikkelen. Merk at linken/påmeldingen ikke vil være aktiv før 30.11. kl1100. Fra 14.12. kl1100 vil det være mulig for nye kursdeltagere (de som ikke har gått på turn hos oss høsten 2022) å melde seg på. OBS! Pass på å melde dere på riktig kurs. Grunnet korona kan det være vanskelig å flytte personer til kurs som er fulle.

Det vil ved påmeldingen til våren være betaling ved påmelding. Det betyr at hvis dere ikke gjennomfører betaling av treningsavgift er dere ikke påmeldt! Ønsker man prøvetime må man fortsatt meldes på og betale, så refunderer vi ev i ettertid hvis man ikke vil fortsette.

Det er lagt inn alderssperre på påmeldingen til de fleste kursene. Noen av dere går på partier som i utgangspunktet ikke passer til alderen. Dere må ta kontakt med fredrik@njaard.no 45516394 eller turn@njaard.no før påmeldingen åpner for å komme på ønsket parti.

Elite og uttakspartiene vil motta egen epost med påmeldings-/betalingslink. Dette kommer ila vinteren.

Kursoversikt

Viktige datoer som: oppstart, slutt, ferier og røde dager er ikke oppdatert enda for våren. Det kommer snart.

Påmelding gjøres da via linkene under


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.