Påmelding høsten 2022

Postet av Johan Fredrik Backer den 19. Mai 2022

Påmelding eksisterende kursdeltagere åpner 31.5. kl.11.00

Påmelding nye kursdeltagere åpner 14.6. kl. 11.00

Oppstart for høstens partier vil være uke 36!

Timeplanen for høsten vil være nesten lik som vårens. Den vil bli oppdatert i god tid før påmeldingen åpner. Vi har ordnet noe bedre (primetime-tider) for Ungdomsturn og Turnskole 2.

Det vil være en "åpen" påmelding for alle som har gått hos oss i vår. Det betyr at alle kan melde seg på hvilket parti de vil innenfor sin aldersgruppe, så lenge de har gått på turn hos oss i vår og betalt treningsavgiften for våren 2022. Med dette mener vi at alle som har gått på eks. turnskole 1 kan melde seg på turnskole 1 torsdag. Selv om de ikke har gått der i høst.

Viktig info om ny app!!!!

Vi får fra høsten av en app. Der vil dere kunne gi beskjed om dere kommer eller ikke. Dere vil i tillegg kunne kommunisere direkte med trener. Mer info om denne kommer snart. Appen kan lastes ned i appstore og google play. Den heter "spoortz". Dere må logge inn der ved å legge inn tlf. (må være samme som i medlemssystemet). Dere skal da få tilsendt en kode.

Denne appen vil ikke ha noe å si for påmeldingen til breddepartiene. Den er kun for kommunikasjon.

Påmelding høsten 2022

Påmelding til høsten 2022 gjøres på følgende måte:

Fra 31.5. kl1100 kan alle som har gått på turn hos oss våren 2022 melde seg på høstens partier. 

Dere vil motta linker med invitasjoner til de partiene som passer deres alder. Linkene blir sendt ut på mandag til registrert epost adresse i medlemssystemet. Hvis dere ikke får denne på mandag må dere ta kontakt. Husk å sjekke søppelpost og andre steder før dere tar kontakt. Dere trykker på linken i invitasjonsmailen dere får(viktig å trykke på linken til det partiet dere ønsker å delta på), og der vil all informasjon være ferdigutfylt. Dere skal kun bekrefte og betale. Er det fullt kommer dere på venteliste. Invitasjonen sendes fra ikke-svar@spoortz.no men fra Njård :-)

Det vil ved påmeldingen til høsten være betaling ved påmelding. Det betyr at hvis dere ikke gjennomfører betaling av treningsavgift er dere ikke påmeldt! Ønsker man prøvetime må man fortsatt meldes på og betale, så refunderer vi ev i ettertid hvis man ikke vil fortsette.

Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet (må få beskjed før 3. trening). Etter dette vil man ikke få refundert noe av treningsavgiften. Vil man meldes ut av klubben kan man ta kontakt med lise@njaard.no.

Det er lagt inn alderssperre på påmeldingen til de fleste kursene. Noen av dere går på partier som i utgangspunktet ikke passer til alderen. Dere må ta kontakt med fredrik@njaard.no 45516394 1-2 dager før påmeldingen åpner for å komme på ønsket parti.

Elite og uttakspartiene vil motta egen epost med påmeldings-/betalingslink. Dette kommer ila høsten.

Påmelding nye medlemmer/kursdeltagere

Nye medlemmer/kursdeltagere må vente til 14.6. kl1100. Dere kan da melde på via linkene under ved å trykke på "meld på her" helt til høyre i tabellen. På mobil må man mulig scrolle til høyre.

Kursoversikt

Viktige datoer som: oppstart, slutt, ferier og røde dager er ikke helt oppdatert enda for høsten. Det kommer snart.

Påmelding gjøres da via linkene under


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.