Retningslinjer for deltagelse på arrangement i Njårdhallen (Covid-19 – utgave)

Postet av Njård - Håndball den 17. Sep 2020

corona-veileder-njardhallen.docx

Retningslinjer for deltagelse på arrangement i Njårdhallen (Covid-19 – utgave)

Oppdatering pr 14.10.20

Gjeldende fra 14.10.20

Alle besøkende oppfordres til å sette seg inn i vår Corona-veileder for Njårdhallen, i lenken under denne oppdatering. Njård håndball forholder seg til Oslo kommunes regler om fast sitteplass til vårt publikum, på våre arrangementer i Njårdhallen. Dette betyr i praksis at publikum slipper inn i hallen og blir henvist til en fast plass på enten hjemme- eller bortetribunen. Med 70 ledige plasser vil det, med få unntak, være plass til alle som ønsker å se en kamp.

Ved ankomst skal lag og publikum henvende seg til vakt ved inngangen av hallen. I påvente av "desinfisering" av garderober og tribuner må noe venting på utsiden forventes. Etter kamp må lag og publikum forlate hallen raskt. Merk at det er egen utgang direkte fra tribune for publikum.

For øvrig gjelder vanlige smittevernsregler til enhver tid i Njårdhallen.


Vi i Njård håper på et samarbeidsvillig publikum slik at vi kan konsentrere oss om å avholde et trygt og godt arrangement der utøverne er i fokus.


Følgende dokument gir oversikt over retningslinjene for alle arrangementer, treningskamper og vanlige kamper i Njårdhallen, i regi av Njård håndball. 

Samt oppdatering av veilederen for smittevern til idrett. 

https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/smittevern-for-idrett-covid-19/endringslogg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.