Parkering/drop-off barn på Njård - nytt kjøremønster fra i dag

Postet av Njård den 8. Sep 2020

Vi har over tid sett at parkeringsforholdene på parkeringsplassen foran hovedinngangen ikke er gode i forhold til alle barn som sirkulerer utenfor, spesielt i perioden 15-20 på ettermiddagene. Som en følge av Covid-19 restriksjoner vil mange partier ha oppmøte/henting på øvre parkeringsplass fordi foreldrene ikke kan følge barna inn. Dette har ført til at det i denne perioden sirkulerer enda flere folk rundt hovedinngangen og inngangen til Gymsalen. Vi er selvfølgelig opptatt av å opprettholde en god sikkerhet for alle.

 

  • I perioden MAN – FRE kl 15-20 vil «rundkjøringen» foran Njårdhallen få et annet kjøremønster. Se tegning under. Her vil det kun være mulig å droppe barn ved en kort stopp. Om barn skal hentes, må barnet stå klar, slik at det ikke dannes kø i denne rundkjøringen.
  • I samme periode blir det ikke tillatt å kjøre inn for å parkere på denne plassen. All parkering må skje på den nedre parkeringsplassen. Der er det to timer gratis parkering.  Dette betyr at skal du følge barnet inn til trening, eventuelt hente barn som ikke står klare, så må parkeringen skje der.
  • I de første to ukene vil vi i den aktuelle perioden ha en «parkeringsvakt» som informerer om dette og vi oppfordrer sterkt til å følge vaktens anbefaling. 

Vi håper på forståelse og at alle tar ansvar for å følge de nye retningslinjene for parkering.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.