Takk for innsatsen, Jens Aslak!

Postet av Njård - Håndball den 11. Jun 2020

Takk for innsatsen, Jens Aslak!


Njårds Cupmester og mangeårige trener og oppmann for J2004, har hatt sin siste trening i blått. Jens Aslak har fulgt J2004-jentene en rekke år der hans datter, Iben, frem til nå har spilt. 

 

Det er enklere å forklare hva Jens Aslak IKKE har gjort i Njård, enn det han har gjort. De aller fleste vil nok kjenne igjen den glade karen, som med stor iver og entusiasme, deler ut "handicap-utstyr" i Njårds internturnering, en turnering han både har arrangert og satt sitt tydelige preg på de siste årene. Men han har i tillegg møtt opp på det som er av treninger, kamper, dugnader og møter for laget sitt i alle disse årene – og alltid med et smil. I tillegg har han bidratt sterkt til å gjøre "Flint Tønsberg-Cup" til en klubbturnering for Njård, med felles grilling og egen skole (for klubben).

 

"Det er lett å samarbeid med Jens Aslak, fordi han er en pragmatisk fyr. Han finner gode løsninger og legger ned stor innsats. Han er villig til å høre på forslag, men ikke redd for å komme med forbedringer. Jeg tror jeg aldri har sett han sur noen gang. Jeg har inntrykk av at Jens Aslak blir glad når han går inn i Njårdhallen fordi han smiler alltid når han kommer inn. Det er nok det folk kommer til å savne mest, smilet og positiviteten, sier Anders Dolve, styreleder i Njård Håndball"

 

Vi spurte Jens Aslak om noen gode historier fra hans tid i Njård. Den første er det nok flere som husker. I en internturnering for noen år siden måtte han jage en hest av banen for å kunne fullføre en kamp. Hesten, utfylt av Lars (trener J2006) var ikke så enkel å ha med å gjøre. Derimot var den til stor glede for alle barna på og utenfor banen. Den andre ble bevitnet av færre, dessverre. Og det har sin naturlige årsak. På cup med J2004 var det plutselig litt for få spillere å velge mellom. J2004 manglet keeper og Jens Aslak spurte dommern om det var noen måte å "få til kampen på likevel". Dommern foreslo at Jens Aslak kunne stå i mål, og da alle var enige i at det var en god ide, gikk det slik. Utfallet av kampen og redningsprosenten sier historien ingenting om, men de som var der må ha fått seg "unik" håndballopplevelse.

 

Vi håper å se deg i hallen ved en senere anledning. Igjen, takk for flott innsats igjennom mange år.

 

Digitale klemmer fra oss i Njård håndball
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.