Lederskifte i Njård Hovedstyre

Postet av Njård den 25. Mai 2020

18. mai ble Erik Solberg takket av som styreleder for Njård gjennom 6 år. Erik har viet en stor innsats til klubben.

Erik sier han synes det har vært både morsomt og givende å være tillitsvalgt i Njård. Idrett har alltid vært en viktig del av hans liv og Erik sier det var helt naturlig for han å engasjere seg som tillitsvalgt når hans barn startet med aktiviteter i klubben, helt tilbake 2005.  Han tok over som styreleder av gruppen i 2005.  Det vervet hadde han i 6 år. Erik satt også i valgkomiteen i klubben før han gikk inn som medlem i hovedstyret og hvor han etter hvert ble leder i 2014.

Njård takker Erik for en strålende innsats i alle disse årene, vi vet alle at uten ildsjeler som han er det umulig å drive idrettsklubb. Og vi benytter derfor anledningen til å takke alle dere frivillige som år etter år gjør en stor innsats for klubben.

Jan Gunnar Boehlke som har tatt over som styreleder er en av disse. Han har allerede 8 år som tillitsvalgt i Njård, 5 år som medlem av tennisstyret hvorav 3 år som leder. Han har også sittet 4 år i hovedstyret, derav to år som nestleder. Klubben takker for at Jan Gunnar tar over ansvaret etter Erik. Han har med sin erfaring god kunnskap om klubbdriften og vet hvor utfordringene ligger. Vi ønsker Jan Gunnar lykke til med oppgavene som venter.

Signert protokoll årsmøte Njård 2020.pdf

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.