God Påske

Postet av Njård den 11. Mar 2020

Oppdatert 08.04.2020

Vi går nå inn i en påske som vi tror de fleste av oss vil huske for alltid, det vil være den tiden da vi ikke fikk lov til å gjøre det vi egentlig hadde lyst til, - måtte kjenne på en form for manglende frihet. Kanskje har vi godt av å kjenne litt på det.

Påsken på Njård vil være stillere enn den noen gang har vært, - det har alltid vært noen ivrige hardt satsende utøvere som har hatt sine økter. Slik blir det ikke i år. Anleggene vil fortsatt være stengte, med et unntak.

Tennisbobla i Jensmessveien vil i løpet av påsken åpnes opp for spilling med de restriksjoner som er gitt fra Helsedirektoratet og Norges Tennisforbund. Her vil detaljert informasjon bli sendt alle medlemmer i Njård Tennis når det er klart. 

De øvrige Idrettsforbundene som våre avdelinger tilhører har ikke gitt tilsvarende anbefalinger pr dags dato. Heldigvis er det aktivitet i stort sett alle våre avdelinger, i en eller annen form, enten på nett eller ute. Ta kontakt med din avdeling om du savner informasjon.

 Ønsker alle våre medlemmer en riktig god påske.

 Med vennlig hilsen

Njård

 

Marianne Holen

Daglig lederOppdatert 03.04.2020

Helsedirektoratet ga den 1. april ut en melding om at det åpnes igjen for aktivitet i regi av den organiserte idretten.

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/nyhet/2020/ikke-fritt-frem-for-idretten/

Basert på den nye informasjon som kom ut har Njårds hovedstyret vurdert hva dette eventuelt kan medføre av endringer for organisert aktivitet i klubben. Styret har enstemmig fattet følgende beslutning:

 I Njård tillates organisert trening UTE i henhold til Helsedirektoratets veiledning og anbefalinger om idrettsaktivitet:

https://www.helsedirektoratet.no/nyheter/veiledning-og-anbefalinger-om-idrettsaktivitet

Det tillates ingen organisert trening INNE og anleggene vil fortsatt være stengt inntil videre. Dette fordi Njård ikke ser at det er mulig å overholde smittevernreglene ved organisert aktivitet innendørs. Njård prioriterer det samfunnsansvaret NIF ber oss ta. Dette innebærer at vi skal være sikre på at vi bidrar til å hindre spredning av koronaviruset når det utøves organisert idrettsaktivitet.

 

Med et stadig bedre vårvær er det svært mye bra trening som kan gjennomføres utendørs.

Våre trenerteam vil også fortsette å jobbe med online trening der det er gjennomførbart.

 

Oppdatert 19.03.2020

Kjære medlemmer,

For å sitere vår idrettspresident: «Norsk idrett står i en krise». I disse dager er det ikke bare norsk idrett, men et helt samfunn som opplever en krise. I Njård opplever vi også tøffe tider. Vi kjenner alle på usikkerhet og bekymring og vi må vel innse at vi den nærmeste tiden kommer til å fungere i en unntakstilstand, men vi har tro på at vi skal klare å komme gjennom dette sammen, for Sammen blir vi best.

I klubben forholder vi oss fortsatt til myndighetene og Norsk Idrettsforbund sine vedtak og det betyr at våre anlegg fortsatt vil være stengt, og all organisert trening fortsatt innstilt på foreløpig ubestemt tid. Mange av våre trenere er allerede permittert, noe vi har vært nødt til å gjøre da vi ikke vet hvor langvarig dette vil bli og hvilke økonomiske konsekvenser det vil få for klubben. Men vi har fortsatt flere av våre ressurser helt eller delvis i arbeid, både sportslige ledere, trenere og adm personell. Vi vil legge til rette for at disse kan jobbe med treningsprogram for dere utøvere nå som dere hverken får gå på skole eller trening. Flere av avdelingene formidler forslag til egentreningsprogram, noen holder på med instruksjon via nett og  videoer blir produsert med forslag til øvelser som sendes ut. Vi ønsker også forslag fra dere utøvere på hva dere savner av input fra våre avdelinger, så skal vi så langt vi klarer bidra på vår måte. Om dere ønsker kontakt oppfordrer jeg til å gå via hovedtrener eller sportslig leder i avdelingen. Har dere allerede etablert kontakt med deres egen trener så er det fint også.

Følg med her for eventuell ny informasjon.


Med vennlig hilsen

Marianne Holen

Daglig leder

Njård

Tlf 997 91 124

admin@njaard.noOppdatert pr 12.03.2020

I går valgte vi å avlyse all idrettsaktivitet i regi av Njård for 14 dager fremover. Vi har i dag besluttet å gå et skritt videre og stenger nå alle våre anlegg på Njård fra  den 13. mars frem til 20. mars. Vi gjør dette fordi vi ønsker å gjøre alt som står i vår makt for å bidra til hindring av ytterligere utvikling av smitten. Dette betyr at både tennisbaner, gymsal og håndballhall også blir stengt for alle leietagere.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppdatert pr 11.03.2020

Njård har i dag besluttet å avlyse trening og konkurranse for sine medlemmer som foregår i regi av klubben fra og med i morgen torsdag 12. mars, - dog med noen svært få unntak. Flere av forbundene, hvor Njårds avdelinger er organisert, har også avlyst/utsatt eller begrenset sine aktiviteter.

Disse grepene er i tråd med rådene fra folkehelsemyndighetene og et ledd i en nasjonal dugnadsinnsats for å begrense spredning av coronaviruset.  

Dette vil i første omgang gjelde frem til og med onsdag 25. mars, men med mulighet for forlenging. Vi oppfordrer til å  følge med her, ny informasjon vil komme.

Vi gjør oppmerksom på at vi per nå ikke har hørt om noen av våre medlemmer som er smittet av korona, MEN vi velger likevel å gjøre dette.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.