Vi ser frem mot bedre tider

Postet av Njård den 11. Mar 2020

Oppdatert 19.03.2020

Kjære medlemmer,

For å sitere vår idrettspresident: «Norsk idrett står i en krise». I disse dager er det ikke bare norsk idrett, men et helt samfunn som opplever en krise. I Njård opplever vi også tøffe tider. Vi kjenner alle på usikkerhet og bekymring og vi må vel innse at vi den nærmeste tiden kommer til å fungere i en unntakstilstand, men vi har tro på at vi skal klare å komme gjennom dette sammen, for Sammen blir vi best.

I klubben forholder vi oss fortsatt til myndighetene og Norsk Idrettsforbund sine vedtak og det betyr at våre anlegg fortsatt vil være stengt, og all organisert trening fortsatt innstilt på foreløpig ubestemt tid. Mange av våre trenere er allerede permittert, noe vi har vært nødt til å gjøre da vi ikke vet hvor langvarig dette vil bli og hvilke økonomiske konsekvenser det vil få for klubben. Men vi har fortsatt flere av våre ressurser helt eller delvis i arbeid, både sportslige ledere, trenere og adm personell. Vi vil legge til rette for at disse kan jobbe med treningsprogram for dere utøvere nå som dere hverken får gå på skole eller trening. Flere av avdelingene formidler forslag til egentreningsprogram, noen holder på med instruksjon via nett og  videoer blir produsert med forslag til øvelser som sendes ut. Vi ønsker også forslag fra dere utøvere på hva dere savner av input fra våre avdelinger, så skal vi så langt vi klarer bidra på vår måte. Om dere ønsker kontakt oppfordrer jeg til å gå via hovedtrener eller sportslig leder i avdelingen. Har dere allerede etablert kontakt med deres egen trener så er det fint også.

Følg med her for eventuell ny informasjon.


Med vennlig hilsen

Marianne Holen

Daglig leder

Njård

Tlf 997 91 124

admin@njaard.noOppdatert pr 12.03.2020

I går valgte vi å avlyse all idrettsaktivitet i regi av Njård for 14 dager fremover. Vi har i dag besluttet å gå et skritt videre og stenger nå alle våre anlegg på Njård fra  den 13. mars frem til 20. mars. Vi gjør dette fordi vi ønsker å gjøre alt som står i vår makt for å bidra til hindring av ytterligere utvikling av smitten. Dette betyr at både tennisbaner, gymsal og håndballhall også blir stengt for alle leietagere.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppdatert pr 11.03.2020

Njård har i dag besluttet å avlyse trening og konkurranse for sine medlemmer som foregår i regi av klubben fra og med i morgen torsdag 12. mars, - dog med noen svært få unntak. Flere av forbundene, hvor Njårds avdelinger er organisert, har også avlyst/utsatt eller begrenset sine aktiviteter.

Disse grepene er i tråd med rådene fra folkehelsemyndighetene og et ledd i en nasjonal dugnadsinnsats for å begrense spredning av coronaviruset.  

Dette vil i første omgang gjelde frem til og med onsdag 25. mars, men med mulighet for forlenging. Vi oppfordrer til å  følge med her, ny informasjon vil komme.

Vi gjør oppmerksom på at vi per nå ikke har hørt om noen av våre medlemmer som er smittet av korona, MEN vi velger likevel å gjøre dette.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline