Njårds Veteraner tok NM-sølv

Postet av Njård - Håndball den 3. Nov 2016

28.-30. oktober ble Veteran-NM i håndball arrangert i Trondheim. Njård har de siste årene stilt med lag i Gutter 35-klassen, der kjernen i laget kommer fra Njårds 76-årgang. I år gikk laget nesten helt til topps. Lagleder og målvakt Alexander Faye-Schjøll oppsummerer helgen som følger: "Det er moro å ta medalje med gutta jeg har spilt sammen med siden 8-årsalderen. Så godt som alle på laget har 10 eller flere sesonger for Njård i seriespill, så dette er et ekte Njård-lag med gutter som er stolte av å representere klubben. Helgen har vært strålende, både sosialt og sportslig. Vi skulle gjerne ha stukket av med de gjeveste medaljene, men Heimdal ble for tøffe i finalen. I fjor røk vi ut i kvartfinalen, så dette var en opptur for gutta."


Njårdlaget innledet turneringen med seier 14-8 forårets sølvvinner, Fet. I neste kamp ble Norgesmesterene Heimdal slått 12-10. Uavgjort mot Norrøna (12-12) i siste gruppespillskamp sendte Njård til semifinalen. Her ble Osloklubben Bjørndal slått 15-10. I finalen ble det dessverre bråstopp. Turneringens første tap kom i den siste kampen, men Njårdgutta kan si seg godt fornøyd totalt sett. "Vi taper mot et bedre lag i dag. Vi hadde mye bedre flyt mot dem i gruppespillet. Da kom vi opp på det nivået vi må være på for å matche Heimdal. I finalen kom vi aldri i gang før kampen var avgjort", forklarer Faye-Schjøll.


Vi gratulerer "guttene" med en flott prestasjon.
Njårds sølvlag besto av følgende spillere:

Alexander Faye-Schjøll, Christopher Henschien, Fredrik Hødnebø, Anders Thorud, Bjørn-Arne Kloster Jensen (trener Njård J13), Morten Egede-Nissen, Thomas Vaarlund, Lasse Lie, Jan Petter Barth, Andreas Øvrum, Arne Hvidtsten, Ommund Hansen, Jarran Dolve, Anders Dolve (trener Njård J8)

NB: En annen Njård-veteran fikk med seg medalje fra mesterskapet i helgen. Anders Tvilde ledet sitt Stavanger til NM-gull i G40-klassen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.