Njårdrennet 2024: Godstemning i gråvær

Postet av Åsmund Gram Dokka den 3. Mar 2024

Det var vått og grått under årets Njårdrenn, men hva gjør vel det når det er godstemning på sletta og blide fjes i løypene? Både nye og gamle funksjonærer gjennomførte rennet til terningkast seks!


Værmeldingene antydet regn, regn og atter regn under årets Njårdrenn. Det ble riktig nok løst og fuktig i løypene, men heldigvis sparte værgudene sitt aller verste til etter at siste løper var gått i mål!

Årets renn ble igjen kyndig og erfarent ledet av Anita Østmoe og Nikolai Jebsen, men de fleste andre oppgavene hadde i år nye ansvarlige. Derfor var det ekstra imponerende at maskineriet fremsto såpass velsmurt – fra parkering til start, mål, premiering og kafé/kiosk. I tillegg ble innsatsen behørig dokumentert på Njårdrennets Facebook-side, der Eva Skreiberg «uppet gamet» i år.

Rennet hadde i år rundt 550 deltagere. Det var en nedgang fra året før da om lag 750 gikk, men denne sesongen har nær sagt alle renn i Oslo-området meldt om fall i deltagelsen. Hovedsaken er uansett at de som kom, opplevde et solid arrangement med blide fjes og heiarop til alle.

Det er ingen tvil om at årets arrangement lover godt for 2025!

Til slutt er det på sin plass å trekke frem Njård-veteranen Thomas Jenssen som også i år møtte opp med avansert smøreutstyr og preppet flere titalls par ski for Njård-barna. Tusen takk, Thomas – det er gull verdt!

Thomas Jenssen smurte flere titalls Njård-ski i år igjen - og fikk i tillegg en prat med en gammel kjenning fra løypene som i år var rennets TD.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Åsmund Gram Dokka