NESTEN-ULYKKE PÅ NJÅRD

Postet av Njård den 14. Okt 2022

I høstferien hadde vi både turn-, RG- og håndballcamp på Njård med mange barn. Kumlokket som dere ser på bildet er på gresset mellom trenerkontorene og Samhallen. Og dette kumlokket er midlertid. Det gamle kumlokket var feil (størrelse / konstruksjon) og var således mulig å forskyve og flytte på. Og det var det som skjedde da noen av jentene på turncampen oppholdt seg på gresset. De har antageligvis beveget seg på kumlokket slik at det åpnet seg og ble stående åpent vertikalt. En av jentene falt, ble hengende i åpningen, og kunne falt helt ned. Det kunne fått fatale konsekvenser, og vi kan bare prise oss lykkelige for at det ikke skjedde, og at alt gikk bra. Det var en solid advarsel og dette er noen av tiltakene som iverksettes:

1. Undersøkelse av alle andre kumlokk på eiendommen, både private og kommunale.

2. Gjennomgang av rutiner for camps og «hvordan se til barna til enhver tid», dobesøk etc

3. Trygging av anlegget. Eksempelvis parkeringsplassene under camps/sommerskoler

4. Til slutt oppfordrer vi foreldre og brukere av det store anlegget vårt om å melde fra til oss hvis dere observerer noe som ikke er i orden, eller mulige feller. Spesielt med tanke på trafikk avvikling.

 

Det er veldig, veldig mange utøvere, voksne, små barn, store barn, store biler og barn på sykler på anlegget i løpet av en uke. Vi ber alle ta hensyn, være årvåkne og hjelpsomme.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.