Smittevernsråd

Postet av Njård - Håndball den 10. Des 2021

I likhet med samfunnet ellers har vi i Njård håndball opplevd et økende smittetrykk de siste par ukene. Vi har flere tilfeller av smitte i forskjellige lag, og det betyr at vi må være ekstra påpasselige med godt smittevern frem mot jul. For ordens skyld er det greit å informere om at det ikke har kommet noen føringer fra myndighetene som begrenser aktiviteten i håndballen p.t. Like fullt mener vi at det er viktig å minne våre medlemmer om følgende:

  • Du kan ikke møte på trening eller kamp dersom du har symptomer på forkjølelse/influensa, covid eller liknende. Det samme gjelder de som er i karantene, uansett grunn.
  • Dersom du mistenker at du kan være smittet, men ikke fått det bekreftet, vær en god lagspiller og bli hjemme. Og ikke vent med hjemmetesten til etter trening – ta den heller før slik at du kan gå på trening med god samvittighet fra negativ test.
  • God hånd- og hostehygiene gjelder fortsatt – både før, under og etter trening.
  • Kom helst ferdig skiftet og opphold deg så kort du kan i garderobene. Vi fraråder bruk av dusjene.
  • Unngå å benytte tribunene dersom du kan. I noen tilfeller skjønner vi at noen må ha med mor eller far – finn da en plass litt unna andre som evt oppholder seg der.
  • Vis hensyn til andre når du ferdes i gangene rundt i hallen. Slipp andre utøvere og trenere ut før du går inn i ganger, garderober og hall.

Hvis vi er flinke med smittevern frem mot jul får vi både trent og spilt håndball, men også feiret den julen vi fortjener. Alle kan godt smittevern – vi må bare minne hverandre på å praktisere det!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.